andreyy_geo Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) Cei de la Husqvarna au lansat una dintre cele mai ciudate motociclete vazute pana acum. O compilatie intre un model de strada si unul off-road! Avand in vedere istoria si traditia marcii scandinave putem spune ca o reprezinta. Mai multe detalii puteti vedea aici:http://www.auto24bv.ro/husqvarna-mille-3-o-motocicleta-ciudata/ Editat Noiembrie 9, 2010 de andreyy_geo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Cred ca ce au vrut sa faca aici a fost o combinatie intre cruiser si supermoto. Acum, stiu ca gusturile nu se discuta, dar combinatia asta (si poate si realizarea) este... cel putin neinspirata. Arata ca un supermoto cu bascula rupta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Urata mai este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 eu o vad ca o replica din dirt track. oricum ar fi e urata cu spume. interesant motorul, 2 cilindri jos si unul sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 arata ca o combinatie intre cruiser, enduro, naked si trial... parca prea prea multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 mie imi pare ca baietii nu erau siguri ca modelele 2011 ar fi atras destui vizitatori si s-au hotarat in ultima clipa sa faca ceva in timp scurt si cu bani putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 urata cu spume. multe spume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Nu este posibil sa se poata sta comod pe gogomarla aia...e total fara rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate