hussa Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 .......Exact inainte sa ajung acasa....pe Margeanului....Mult pietrish shi ciu-ciu asfalt.....frana brusca de la matizu din fatza....saru-mana ........===Je pe jos...Sunt cu ochii in 5 de aici incolo...bine k aveam viteza mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 macar ai invatat lectia, chiar daca prea brutal... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Asa e la inceput, bine ca ai avut viteza mica. Tu in ce stare esti? aveai ceva protecti? Motorul cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 .......Exact inainte sa ajung acasa....pe Margeanului....Mult pietrish shi ciu-ciu asfalt.....frana brusca de la matizu din fatza....saru-mana ........===Je pe jos...Sunt cu ochii in 5 de aici incolo...bine k aveam viteza mica Prima zi de carnet-----gpz 500------ asa cum zici...ochii cat cepele... Chiar ...Kawa e ok? Ca presupun ca tu esti,daca postezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 macar ai invatat lectia, chiar daca prea brutal... Cel putin asa speram noi... Grija mare ca nu-i de jucarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 .......Exact inainte sa ajung acasa....pe Margeanului....Mult pietrish shi ciu-ciu asfalt.....frana brusca de la matizu din fatza....saru-mana ........===Je pe jos...Sunt cu ochii in 5 de aici incolo...bine k aveam viteza mica Stai in Militari? Da-mi un pm poate tragem niste plimbari impreuna ONTOPIC: Sa te faci bine repede ))) si eu sunt cam sifonat dar sper sa ma sui pe el maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 Sunt bine...Nu am nimik....sar'mana ....dar azi am patzit-o iar. Am lasat motoru parcat langa romano-americana.Am lipsit 30 min, shi cand m-am intors am gasit-o saracutza zob. Mi-a spus cineva ca a vazut un 4x4 plecand din locul de unde era ea parcata in tromba ("probabil a dat cu spatele si nu a vazut-o shi tzi-a calcat-o" zice omu).Nu a putut sa faca nimik politia care a venit in timp record.Fara martori nu exista nimik de facut.Am distrusa carena fatza, farul, bordul shi sper sa nu fie nimik la telescoape.Nu mai pot ghida...S-a blocat Ghidonul ...nici nu shtiu de ce parte a ei.MI S-A DISTRUS VISUL . Nici bani sa-mi platesc restantzele nu aveam dar bare-mi de reparat.AM MERS 2 ZILE CU GPZ-ica....saracutza. ...CE FAC????...Cum repar!!!Ce repar.Sunt in shoc acum.Cam cat m-ar duce reparatziile in cel mai bun caz...dar in cel mai rau.S-a dus sezonu pentru mine.Avetzi grija unde parcatzi k eu am fost BOUUUUUU. Pentru Raveboy.Stau in rahova...Margeanului din Rahova.Dar cand ai motor bucurestiul nu mai e asha mare si ne putem da cat vrem.Dar CUM REPAR??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu_ZX9R Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 (editat) Sunt bine...Nu am nimik....sar'mana ....dar azi am patzit-o iar. Am lasat motoru parcat langa romano-americana.Am lipsit 30 min, shi cand m-am intors am gasit-o saracutza zob. Mi-a spus cineva ca a vazut un 4x4 plecand din locul de unde era ea parcata in tromba ("probabil a dat cu spatele si nu a vazut-o shi tzi-a calcat-o" zice omu).Nu a putut sa faca nimik politia care a venit in timp record.Fara martori nu exista nimik de facut.Am distrusa carena fatza, farul, bordul shi sper sa nu fie nimik la telescoape.Nu mai pot ghida...S-a blocat Ghidonul ...nici nu shtiu de ce parte a ei.MI S-A DISTRUS VISUL . Nici bani sa-mi platesc restantzele nu aveam dar bare-mi de reparat.AM MERS 2 ZILE CU GPZ-ica....saracutza. ...CE FAC????...Cum repar!!!Ce repar.Sunt in shoc acum.Cam cat m-ar duce reparatziile in cel mai bun caz...dar in cel mai rau.S-a dus sezonu pentru mine.Avetzi grija unde parcatzi k eu am fost BOUUUUUU. Pentru Raveboy.Stau in rahova...Margeanului din Rahova.Dar cand ai motor bucurestiul nu mai e asha mare si ne putem da cat vrem.Dar CUM REPAR??? Ufff nasol momentul pentru motoreta ta ... bafta multa in continuare Editat Septembrie 8, 2006 de Mishu_ZX9R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 imi pare rau .poate totusi nu e dracul atat de negru..mergi la un service cu ea..macar un diagnostic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermal.Fire Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 nu e nici o camera video pe-acolo? sau in intersectie? foarte nasoala chestie si pacat ca nu te-ai plimbat mai mult anu asta cu ea. oricum sezonul asta e pe sfarsite pana la anu` poate strangi si o repari. o sa fie vreo 200-300 de euro numai sa nu aibe nimic motoru. multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 Mi-am facut tupeu shi m-am dus sa vad ce are.Farul este distrus.bordul are geamul spart.Fierul care tzine bordul, farul, apa shi restul e indoit.Sunt sigur k se poate reface.Aripa rotzii fatza este praf.Iar carena mare este sparta in mai multe locuri.Cam in proportzie de 10-15%.Nu shtiu ce se poate face cu plasticu...cum se repara.Dak shtie cineva...va rog. .Nu m-am speriat in halul asta cand mi-am distrus eu tibia intr-un concurs de roller-skating agresiv shi o vedeam afara cat m-am speriat pt GPZ-ica.Sunt la inceput dar cred k emotzia de care am avut parte=je motociclist ...in miniatura dar motociclist . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Sunt bine...Nu am nimik....sar'mana ....dar azi am patzit-o iar. Am lasat motoru parcat langa romano-americana.Am lipsit 30 min, shi cand m-am intors am gasit-o saracutza zob. Mi-a spus cineva ca a vazut un 4x4 plecand din locul de unde era ea parcata in tromba ("probabil a dat cu spatele si nu a vazut-o shi tzi-a calcat-o" zice omu).Nu a putut sa faca nimik politia care a venit in timp record.Fara martori nu exista nimik de facut.Am distrusa carena fatza, farul, bordul shi sper sa nu fie nimik la telescoape.Nu mai pot ghida...S-a blocat Ghidonul ...nici nu shtiu de ce parte a ei.MI S-A DISTRUS VISUL . Nici bani sa-mi platesc restantzele nu aveam dar bare-mi de reparat.AM MERS 2 ZILE CU GPZ-ica....saracutza. ...CE FAC????...Cum repar!!!Ce repar.Sunt in shoc acum.Cam cat m-ar duce reparatziile in cel mai bun caz...dar in cel mai rau.S-a dus sezonu pentru mine.Avetzi grija unde parcatzi k eu am fost BOUUUUUU. Pentru Raveboy.Stau in rahova...Margeanului din Rahova.Dar cand ai motor bucurestiul nu mai e asha mare si ne putem da cat vrem.Dar CUM REPAR??? te cam urmaresc ghinioanle, bafta de acu incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 man,, dupa ce iti faci motorul dute si tu la un popa sa dea cu agheazma pe ea si pe tine ca poate mai fuge draq ghinionul asta de te inconjoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Mi-am facut tupeu shi m-am dus sa vad ce are.Farul este distrus.bordul are geamul spart.Fierul care tzine bordul, farul, apa shi restul e indoit.Sunt sigur k se poate reface.Aripa rotzii fatza este praf.Iar carena mare este sparta in mai multe locuri.Cam in proportzie de 10-15%.Nu shtiu ce se poate face cu plasticu...cum se repara.Dak shtie cineva...va rog. .Nu m-am speriat in halul asta cand mi-am distrus eu tibia intr-un concurs de roller-skating agresiv shi o vedeam afara cat m-am speriat pt GPZ-ica.Sunt la inceput dar cred k emotzia de care am avut parte=je motociclist ...in miniatura dar motociclist . carenele nu merg chituite? asa am auzit ca si le-au reparat unii. multa bafta de acum inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Cam mult ghinion pt inceput . Carenele se fac cu fibra de sticla si nu ii foarte scump. Multa bafta la reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Cam mult ghinion pt inceput . Carenele se fac cu fibra de sticla si nu ii foarte scump. Multa bafta la reparatii da, am uitat sa mentionez si de fibra de sticla. dar totusi am auzit ca e mai ieftin sa le chituiesti.. si ies misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 Mersi mult fratziilor...o sa incerc cu fibra de sticla..sa vad pe cine gasesc sa lucreze...mai grav ca s-au rupt urechile in care se prindea.Am muncit nitzel sa indrept fierul de sustzinere k imi incomoda ghidonul shi nu putea vira.Acum merge perfect.S-ar putea inlocui geamul de la bord oare?Imi mai trebuie far, windshield-ul shi aripa fatza plus reparat carenele (shi trebuie platita shi rata la facultate ).De ce nu m-a facut mama baiat de bani gata....lasa...mai bine asha...Multzam inca odata...sa ne vedem cu bine pe shosea. P.S. :Cumpar far patrat pentru Kawasaki GPZ shi aripa fatza shi Windshield.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 poate daca era baiat de bani gata, iti luai R1 din prima si nu mai apucai sa postezi aici....exista un echilibru in viata, parerea mea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 don't give up!!! se intampla d-astea!!! aia cu blocatu rotzii se poate intampla oricui!!! iar in parcari te bazezi pe bunul simtz al oamenilor, daca exista!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 Yep...bunul simtz....Apropos Brimex...ai dreptate.Lasa k o fac pe kawa la fel de frumoasa k inainte....dar pana rezolv....cumpar carena streetfighter dak shtie cineva...cu tot cu faruri...k sa poata shi je sa mearga pana lipesc tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 (editat) Geamurile la bord se pot face din plexiglass asha am facut la o motocicleta si arata suuuper. Dar sa ai grija sa iei un plexiglass subtirel. Si se prelucreaza foarte ushor cu polidiscul, iar dak vrei sa il faci rotund, iei un compas din ala care are ac la ambele capete si ii faci conturul rotund. Multa bafta. te poti duce sa intrebi de o bucatica la cei care fac firme luminoase. Carenele se pot repara cu fibra si dupa aceea chituite... in schimb sa ai multa grija sa nu ti le incarce prea mult cu fibra, dak este prea gros ingreuneaza mult carena si se poate sparge la vibratii oricum o poti smirghluii si pe dinauntru si sa o vopsesti dupa aceea. iar stikerele ar trebui sa gasesti undeva sa le faci...este ceva de munca dar nu ai incotro. Editat Septembrie 11, 2006 de Bogdis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskijr Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 ASFALT USCAT DE ACUM INCOLO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 poate daca era baiat de bani gata, iti luai R1 din prima si nu mai apucai sa postezi aici....exista un echilibru in viata, parerea mea!!! ....ca bine zici!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate