ionut73 Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 am gasit filmul asta de unde luam si noi cuie de-asta jmekere? voi ce ati mai folosit cu succes? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) am gasit filmul asta de unde luam si noi cuie de-asta jmekere? voi ce ati mai folosit cu succes? /index.php?...t&p=1601791 si varianta scurta: http://www.best-grip.com/eng/chiodi.asp Editat Noiembrie 23, 2010 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Vindea, anul trecut, Sorin din Arad asa ceva. Insa sunt destul de scumpe. Linku' e acesta: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/52285-...ip/#entry266638 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 am gasit filmul asta de unde luam si noi cuie de-asta jmekere? voi ce ati mai folosit cu succes? Sweet! Asa mai merge, sa depasesti conservarii pe dn cand deabia se merge si sa-i scoti din zapada, asta chiar i-ar innebunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 merci Ioane - le-am dat un mail sa vedem ceva preturi; Daca ne dau un pret bun o sa vad cine mai e interesat Merci Roker - alea sunt! La 0,5Euro/buc e cam scump. Sa vad daca gasesc mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 ce am reusit eu iarna trecuta... cauc fata+spate cca 600 holdusurburi 6x40 (sau 60 in fct de uzura cauc), pe interior lipita o camera groasa . filmuletz cu operatiunea si filmuletz cu testarea cauciucurilor din cate am testat si studiat pt gheta cele mai indicate sunt holdsuruburilor, pt pamant si enduro cu urcari suruburile iar pt ceva intermediar suruburile speciale cap vidia... despre care as putea spune cas prea scumpe pt bugetu multora (150e per cauciuc). deci recomand holdusuruburi care se monteza f repede cca 1ora/cauc sau suruburi ascutite in vf dar care sse monteaza f greu iar pe asfalt si gheata au aderenta destul de mica. Mesaj completat Prognoza vremii ... vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Daca vrea cineva Suruburile de la best-Grip de saptamana viitoare o sa avem pe stoc peste 2.000 de bucati. Avem pentru gheata, Zapada Mica, Zapada medie, Zapada Mare si Noroi. office@fmracing.ro 0742265487 , alfred www.fmracing.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Daca vrea cineva Suruburile de la best-Grip de saptamana viitoare o sa avem pe stoc peste 2.000 de bucati. Avem pentru gheata, Zapada Mica, Zapada medie, Zapada Mare si Noroi. office@fmracing.ro 0742265487 , alfred www.fmracing.ro freddy,care ar fi varianta universala a suruburilor astea?ca nu sta nici dracu sa schimbe suruburile dupa cum ninge afara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 1500 si 1600 ar fii bune pentru zapada medie si merg si pe noroi. astea ar cam fii intermediare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 VA MAI AMINTITI DUMINICA IN FAMILIE ))) http://www.catalin-mitachescu.com/blog/iarna-pe-gheata/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 a incercat cineva asa ceva ? http://profilometal.ro/elemente-asamblare/...tofiletant.html Mesaj completat iata si masurile http://www.venusdsh.ro/afisare_produse.php...=39&sid=861 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 a incercat cineva asa ceva ? http://profilometal.ro/elemente-asamblare/...tofiletant.html Mesaj completat iata si masurile http://www.venusdsh.ro/afisare_produse.php...=39&sid=861 La 38mm nu cred ca ies pe partea cealalta a cauciucului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 La 38mm nu cred ca ies pe partea cealalta a cauciucului. ieri mi-am masurat lungimea crampoanelor la pneul spate(nou). Au 15 mm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 La 38mm nu cred ca ies pe partea cealalta a cauciucului. ma gandeam sa tai, sau sa polizez partea de jos, astfel or sa arate exact ca cele vidia(se infileteaza din afara) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ktm Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 cred ca cele mai potrivite ar fi suruburile de 6 cu cap putin bombat cum e cel din poza, cu 2 piulite la exterior(una avand rol de contra piulita, si cred ca se strica putin mai greu), taiat de langa ultima piulita, si pe interior lipit peste ele o bucata dintro alta camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 cred ca cele mai potrivite ar fi suruburile de 6 cu cap putin bombat cum e cel din poza, cu 2 piulite la exterior(una avand rol de contra piulita, si cred ca se strica putin mai greu), taiat de langa ultima piulita, si pe interior lipit peste ele o bucata dintro alta camera Am facut eu acum ceva ani un cauciuc cu suruburile astea, ai nevoie de minim o zii intreaga sa le pui, munca de chinez si se tocesc cum ai dat un pic de ceva mai tare. Eu am pus si piulita autoblocanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ktm Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 posibil, e vb de material, si astea sunt slabe rau...daca as gasi ceva din material mai bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 eu am pus asa, dar de 8 si o singura piulita normala. Daca o strangi cat poti nu se mai desface pt ca se ingroapa putin in crampon. Pe tare se tocesc repede > usor cu gazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmikel Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 mare atentie la hopuri/sarituri ca faceti toba praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 mare atentie la hopuri/sarituri ca faceti toba praf. ) Good point! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 mare atentie la hopuri/sarituri ca faceti toba praf. am pus pe gume autoforante cu ceva solutie de lipit(ceradez)lungi de 16 mm si ptr treaba cu sariturile am confectionat un esapament din metal "de iarna"..investitie in gume 40 lei aproximativ 700 de autoforante pe 2 dimensiuni investitie in esapament aproximativ 40 lei strungarul ca si grip incredibil cum sta in zapada,pur si simplu ara pe orice urcare si coborare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Bravo, primul cauciuc facut cu cap. Simplu, safe si ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hurmuz Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 n-ai niste poze cu autoforantele alea(partea care intra in cauciuc)? si eventual niste preturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Pai sunt ca astea: Am montat si eu, am iesit de 2 -3 ori cu ele, s-au mai pierdut prin padure, la trecerea prin radacini, pietre, etc.Una peste alta , e varianta cea mai ieftina si cel mai usor de montat. Preturi: 0,04-0,06 lei/buc. Le gasesti la orice magazin de feronerie sau uz gospodaresc. Editat Ianuarie 14, 2011 de bibanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate