Lt. Navarro Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Am cautat ca dipseratu pe la mai multe magazine de piese auto, pe la benzinarii. Nu gasesc decat d-alea de 5W. Nu se mai gasesc nicaieri si de 21?! Sau am inteles io aiurea si nu exista asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 paneuro pe titulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 Voi cauta si acolo atunci. Danke "schoschonn" pt info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 petrom si lukoil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Am cautat ca dipseratu pe la mai multe magazine de piese auto, pe la benzinarii. Nu gasesc decat d-alea de 5W. Nu se mai gasesc nicaieri si de 21?! Sau am inteles io aiurea si nu exista asa ceva? becuri cireasa nu gasesti de 21 niciodata si eu am cautat dar nu gasesti nicuunde.in louis sunt doar de 10W.mai mari nu gasesti si becuri cireasa de 12v si 10w numai in louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 La NARVA gasesti sigur mag auto aduc de la astia au tot ce vrei tu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 La NARVA gasesti sigur mag auto aduc de la astia au tot ce vrei tu . OK, si unde ii gasesc pe astia? PS- mi se pare ciudat sa nu fie si de 21w, dar... oricum macar ceva mai mare de 5 sa caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 becuri cireasa nu gasesti de 21 niciodata si eu am cautat dar nu gasesti nicuunde.in louis sunt doar de 10W.mai mari nu gasesti si becuri cireasa de 12v si 10w numai in louis Am cumparat eu mai demult de 21 si au costat 100de mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 De pe Louis? Frathe' becurile astea sunt 10-MAXIM20 de mii roli/bucata in Ro, may! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate