foxbat Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Azalia are piscinuta ok dar nu prea calda. Aia calda de departeeee Troianul e ok dar piscinuta e un pic prea mica. Merge la o adica dar parca as vrea sa incerc ceva nou. Plecarea - 27 , sambata raza - undeva pe la 300 km Tara -Bg Mijlocul de locomotie - conserva Locuri disponibile - 2 la limita 3. hai, astia umblatii - dati cu idei . Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 targoviste, bazin de inot cu 6 culoare, 25 m lungime, 10 ron pt adulti. Dupa 8 e pustiu, apa e calda si curata. Eu merg de 2-3 ori pe saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 suna interesant pentru o tura dupa servici.chiar , maine cred ca m-as baga .daca plec din Bucale la un 5 ajung la fix da mi te rog detalii ( adresa, etc ) - multumesc anticipat acum sa revin la ideea din topic - pentur weekend as vrea una mai " departe" - sa ard un pic din cauciucuri. targoviste, bazin de inot cu 6 culoare, 25 m lungime, 10 ron pt adulti. Dupa 8 e pustiu, apa e calda si curata. Eu merg de 2-3 ori pe saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) Ma bag si eu ca blonda. Parca aveai niste ponturi de la bulgaroaica aia de la la troian...le mai stii ? nu de alta dar le-as vrea si eu Editat Noiembrie 23, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 cred ca i vorba despre asta: http://www.tryavna.bg/en/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 vorba lu Achile Invitatie la " bai in targoviste " - apa calda si curata , 29grade constant nu vine lume multa si dupa 8 seara e pustiu , super conditii asa ca Foxbat , A_deea si ceilalti haideti la noi la "bai" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 pai fata, cum spuneam, maine seara sunt acolo:)P dati si voi detalii ( tu, achile),adresa, ceva , sa ne orientam - cand voi ajunge eu o sa fie intuneric e o lume mica, eu sunt din Cobia ( cam 15 km de "voi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 s-a ales praful de topicul asta, sorry alex. sorin, stiu ca promit de un secol sa ajung la voi dar pe mine nu contati in perioada asta..munca ma cheama. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Caciulata hotel Cozia la subsol,sarata,iodata,sulfuroasa,37 de grade. Pe dreapta inainte de manastirea Cozia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 Caciulata hotel Cozia la subsol,sarata,iodata,sulfuroasa,37 de grade. Pe dreapta inainte de manastirea Cozia. suna interesant, multam eu plec insa de la ideea de piscina in aer liber sau macar una mareeeee in hotel daca nu se poate asta cu subsolul e un pic peste mana Sandanski e interesant dar e la mama lu'Stefan cel mare.in Bg, jos. De asta am luat limita de ~ 300 km . ca sa fie si drive si fun nu doar una alte idei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Azalia are piscinuta ok dar nu prea calda. Aia calda e departeeeeTroianul e ok dar piscinuta e un pic prea mica. Merge la o adica dar parca as vrea sa incerc ceva nou. Plecarea - 27 , sambata raza - undeva pe la 300 km Tara -Bg Mijlocul de locomotie - conserva Locuri disponibile - 2 la limita 3. hai, astia umblatii - dati cu idei . Respect Baga un Goagal pe "Stara Zagora Mineralni Bani". Locul e cam la 16km in vest de Stara Zagora, sunt cam 5 hoteluri acolo, de obicei plictiseala e maxima asa ca e bine sa-ti iei carti la tine. Nu am fost, doar am auzit si citit despre respectiva locatie pe Internet. Distanta ar fi cam de 200km. Ar mai fi un loc - Velingrad - dar asta e mai departe; acolo cica toate hotelurile au piscine cu apa termala, dar locul e in sudul Balcanilor, asa ca te dai fie prin Sofia fie pe Shipka sau Nova Zagora ca sa-i ocolesti (traseele care par mai scurte pot fi facute doar cu capra). Daca ai un gand da-mi un semn ca poate mergem (2 insi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 thx - m am uitat si pe acolo pe unde zici matale. e un picut cam "comercial " pentru mine din pacate e cam " out of range" - pentru o ieseala de pe o zi pe alta.zona aia de pe langa Troyan e accesibila rapid - si merge " 300 km " pe zilele astea scurte mai sap. oricum la prima strigare pe acolo ar fi. si ma bate gandul sa ajung si in " varf" unde i un monument pe care l-am vazut si in pozele de la stefan multuemsc de idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Daca ai chef sa '' inghiti km '' si sa te balacesti un weekend intreg,iti recomand baile termale de la Sofronea( jud.arad) http://romania.naitpage.de/sofronea.htm Pentru mai multe informatii apeleaza cu incredere la comunitatea moto din Arad. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 agree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) Paradisu acvatic Brasov. La iesire din Brasov spre Tg Mures. Acum 2 sapt am fost acolo. E foarte Ok, Da un search cu gugalu maestre Daca ai nevoie de mai multe info suna-ma 0752 3120997 Adi Bustiu... Cu ocazia asta ne mai si auzim.... Editat Noiembrie 23, 2010 de Buster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 (editat) Pai asta de la Cozia e cam 5/12 metri sau doua laturate care functioneaza simultan daca se aduna mai multa lume. Editat Noiembrie 24, 2010 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 Paradisu acvatic Brasov. La iesire din Brasov spre Tg Mures. Acum 2 sapt am fost acolo. E foarte Ok, Da un search cu gugalu maestre Daca ai nevoie de mai multe info suna-ma 0752 3120997 Adi Bustiu... Cu ocazia asta ne mai si auzim.... sa traiesti mosu' ce placeer sa te "Aud" stiu de ala de la Brasov, e fainut e insa de dus intors nu de stat o zi acolo . ce sauna, ce bazine, ce piscina. si misto si alea de afara respecte PS cred ca intr-una din zilele ce vin o sa calc pe la matale- dau un semn iar nr de tel e cam gresit nu ? cam multe numere. dar il am pe cel corect sac sac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 http://www.reginamariaspa.com/?lang=ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Paradisu acvatic Brasov. La iesire din Brasov spre Tg Mures. Acum 2 sapt am fost acolo. E foarte Ok, Da un search cu gugalu maestre Daca ai nevoie de mai multe info suna-ma 0752 3120997 Adi Bustiu... Cu ocazia asta ne mai si auzim.... Adi vad ca te pricepi la locatii prin alte orase, dar in Constanta nu stii un bazin de agrement serios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 http://www.reginamariaspa.com/?lang=ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 suna interesant pentru o tura dupa servici.chiar , maine cred ca m-as baga .daca plec din Bucale la un 5 ajung la fixda mi te rog detalii ( adresa, etc ) - multumesc anticipat acum sa revin la ideea din topic - pentur weekend as vrea una mai " departe" - sa ard un pic din cauciucuri. Adresa scolii: ÂŞcoala cu clasele I-VIII "Matei Basarab" Strada Maior Spirescu Nr. 1 TârgoviÂşte, cod 130116 Județul Dâmbovița România bazinul este in complexul sportiv din spatele scolii dati un semn si ne sincronizam, daca veniti Bafta mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_CO Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Salut, Cand vei dori sa invarti rotile ceva mai mult sau eventual sa ungi si lantul, iti recomand Aquaworld Budapesta... Apa super calda, interior si exterior, un Spa cu de toate, piscine si topogane sa te dai pana ametesti...conditii super... La fel de mult mi-am dorit si eu apa, asa ca am invartit rotile la motor pana acolo acum o saptamana... Sa innoti bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 ....Iar dacă vrei să'ncingi lanțul, îți recomand Bad Aibling, la doar 35 km sud est de Munchen, la mama spa-ului Âşi a saunei germane... Am fost pe acolo Âşi' ți recomand cu căldură Sunt mai multe bazine termale, cu apă la temperaturi de diferite grade. Ai de unde alege, dacă nu eÂşti pudic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 cam slaba Budapesta fata de Szeged... eu zic sa merem aci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 salutare si multam azi zic pas - sunt prea nedormit si am de lucruc pana tarziu poate maine dar anunt inainte multumesc pt idei tuturor . in mare ma atrage prin zona troyan dar mai sap.am gasit o piscina olimpica dar e inchisa acum. budapesta si alte tari nu merg de weekend ( pentru bucuresti cel putin n are rost) dar vine vara si bagaaaaam Adresa scolii: ÂŞcoala cu clasele I-VIII "Matei Basarab"Strada Maior Spirescu Nr. 1 TârgoviÂşte, cod 130116 Județul Dâmbovița România bazinul este in complexul sportiv din spatele scolii dati un semn si ne sincronizam, daca veniti Bafta mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate