Klaus Cata Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Eu donez o oglinda (parca dreapta ) de scuter (chinezesc) ^^. Daca are nevoie cineva maine ajung acasa si ii fac si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Curatenia de primavara: 1. Una bucata geaca moto Rev'it Dragon marimea M, are protectii hard la cot si umar, soft pe spate, mesada de ploaie si una de frig. Ceva problema la fermoarul gecii (l-am mai inlocuit o data) IMG_20170216_131308-01.jpeg 2. una bucata pantaloni de piele, i-am primit acum ceva vreme si cum nu sunt fan piele au stat degaba in dulap ocupand spatiu, nu cunosc marimea ca nu scrie pe ei, dar i-am probat si mie imi vin (deci marimea M). IMG_20170216_131328.jpeg 3. o pereche de booti Oxigen, marimea 41 - unu din ei n-are siret, s-a rupt. alte defectiuni nu cred ca sunt. IMG_20170110_113932.jpg primu venit, primu servit. nRock! Salutare, as vrea eu perechea de booti. Mai sunt? Lasa un numar sa te sun te rog 0762 045 139 Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madwoolf Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Salutare, Avem mai multe cauciucuri adunate de la cei care le-au schimbat, unele mai bune altele mai putin bune, dar care se mai pot folosi(pe cele foarte uzate le-am aruncat) si le donam doritorilor. Ca sa le vedeti va astept la Vulcanizarea Elefant, in Rulmentu, in spate la Teo Center(Grand fitness) sau 0724386272 - Alex. http://facebook.com/vulcanizareaelefant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Eu donez o oglinda (parca dreapta ) de scuter (chinezesc) ^^. Daca are nevoie cineva maine ajung acasa si ii fac si poze Ii faci te rog o poza la oglinda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 donez si eu un rezervor de combustibil cu urechile de prindere rupte si un cadru de codita de la o Honda VTR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 donez si eu un rezervor de combustibil cu urechile de prindere rupte si un cadru de codita de la o Honda VTR as lua eu cadrul de codita sa il atasez in continuarea motorului poate pot sa iau mai multi pasageri ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Da' nu mai bine plimbi tu fetele pe rand? ) as lua eu cadrul de codita sa il atasez in continuarea motorului poate pot sa iau mai multi pasageri ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 eu vreau cate 3-4 deodata:)))) Da' nu mai bine plimbi tu fetele pe rand? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinnicolau Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Donez Metzeler Sportec M7 RR 120 70 17 Dot 2016 cu zgarietura pe peretele lateral. 0742325810 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 Donez casca open-face Nitro - marime L Casca este intreaga fara lovituri, viziera nu are zgarieturi, interior in stare buna. Problema este ca am incercat sa o vopsesc apoi am acoperit-o cu vopsea tip Plasti Dip. A iesti ok, dar la zgarieturi incepe sa se desfaca cauciucul (vezi marginea cozorocului in poza). Pentru contact astept mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Salut, as vrea eu casca daca mai este disponibila. Mi ar fi perfecta pentru oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
San Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 DONEZ 2 cauciucuri Pirelli si eventual o camera oricarui motociclist brasovean care are nevoie de ele.Pirelli Route MT66 150/90-15Pirelli MT75 110/80-17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 (editat) Donez telefon cu fax Philips. Functioneaza cu role gen indigo. Tipareste pe hartie normala A4. Poate fi folosit si ca xerox. Prefer predare in Brasov. Rog Mesaj Privat Editat Aprilie 12, 2018 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 16, 2022 Share Postat Ianuarie 16, 2022 Donez casca open face Nitro, marime S. A fost purtata de max 10 ori. Are o problema cu vopseaua exterioara care era cauciucata si a devenit super lipicioasa. Cred ca mege curățată cu ceva diluant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate