ioneld Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Salut Uitandu-ma pe alt forum la niste foto vechi am remarcat si cateva cu motociclete pe care le-am admirat cu placere de aceea le postez si aici sa se bucure si altii de ele si cu rugamintea ca acei care mai au asemenea foto sa le posteze aici ca sa ne mai clatim si noi ochii cu ele si nu numai cei care le detin . Sursa pozelor este Fiat forum dupa cum se vede . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 asta se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 mai este un topic identic aici: /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 1, 2010 Autor Share Postat Decembrie 1, 2010 Eu nu vreau sa fac un topic nou ci doar sa fac un album foto fara alte comentarii de gen ce frumoase sunt sau a mai fost un topic la fel etc. Asa ca ai rog pe cei care detin asemenea foto sa le expuna aici fara prea multe comentarii sa putem avea intradevar asa cum am scris in titlu "Un album foto" si nu un topic cu discutii despre moto vechi etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vendetta Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 ce vremuri frate..... nu mai e ce-a fost odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Cateva poze si de la mine...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 (editat) emzett-uri Editat Decembrie 1, 2010 de RaduI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 asta se pune? Bai frate , asta din reclama seamana cu Geoana leit. O fi fost manechin in tineretea lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Super topicul asta!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Exact ce a sugerat ionel..sa ne ferim de interventii fara poze, cu 2-3 cuvinte de comentat.Cine vrea sa comenteze sa bage macar o poza.Astfel o sa avem un topic in care o sa fie o placere sa vezi ceva motociclete la fiecare miscare a mouse-ului...nu sa alergi cateva pagini pana la o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 30, 2011 Autor Share Postat Aprilie 30, 2011 ... inca vreo doua mai vechiute ca nu s-a mai postat nici-o foto demult aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 ... inca vreo doua mai vechiute ca nu s-a mai postat nici-o foto demult aici . Ioane de unde ai pozele?De la targul de vechituri?Asta de la Obor unde ai expus MZ-ul tau?Nu cred ca de acolo ca am intrebat si eu peste tot.Si niciunul nu avea poze cu motociclete.Atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 poze cu motociclisti din mures la turnarea unui film de razboi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 31, 2011 Autor Share Postat Mai 31, 2011 Inca o foto cu un Zundap , se poate observa latimea vestita a rotilor acestui tip de moto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gruia_lu_Novac Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Fotografii facute la startul unor curse de la-nceputul anilor '50 din Sighetu-Marmatiei. Prima(in care apar 4 motociclete) era o cursa locala, traseul era de fapt un inconjor al zonei centrale (aprox. 2km) si a doua (cea cu steagurile) era o cursa de "anduranta" Sighet-Gutin-Baia Mare Fotografie primita acasa prin posta , ca dovada a "infractiunii" comise,insotita bineinteles de o amenda. Zona- undeva la intrare in Baia Sprie(el fiind de langa Sighet), motocicleta- Ij 350, contravenientul- fratele stra-bunicului meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Ultima poză e de mare angajament! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gruia_lu_Novac Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 in a patra fotografie este tot fratele stra-bunicului meu(cel cu ochelarii pe sapca) la o parada de 23 august in Sighet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) Fotografii facute la startul unor curse de la-nceputul anilor '50 din Sighetu-Marmatiei. Prima(in care apar 4 motociclete) era o cursa locala, traseul era de fapt un inconjor al zonei centrale (aprox. 2km) si a doua (cea cu steagurile) era o cursa de "anduranta" Sighet-Gutin-Baia Mare Fotografie primita acasa prin posta , ca dovada a "infractiunii" comise,insotita bineinteles de o amenda. Zona- undeva la intrare in Baia Sprie(el fiind de langa Sighet), motocicleta- Ij 350, contravenientul- fratele stra-bunicului meu primul motor din prima poza, e un IFA/MZ BK350 oare cine o fi domnu pe BK? Editat Iunie 1, 2011 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gruia_lu_Novac Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 primul motor din prima poza, e un IFA/MZ BK350 oare cine o fi domnu pe BK? din pacate nu stiu cine sunt "calaretii". le-am gasit pe un site cu fotografii vechi (pe primele doua), dar oricum cel care le-a postat o sa fie incantat pt ca a incercat sa afle fara succes ce motociclete sunt in fotografii , asa ca cel putin pt o motocicleta ,o sa-i dau o veste buna (asta daca mai gasesc sait-u') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 "Careul de Doamne" (calarite )- IFA/MZ BK, JAWA, PUCH, DKW. Foarte frumos modelul asta de Puch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gruia_lu_Novac Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 "Careul de Doamne" (calarite )- IFA/MZ BK, JAWA, PUCH, DKW. Foarte frumos modelul asta de Puch. multumesc mult pt info. Frumoase vremuri....,frumoase motociclete . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 "Careul de Doamne" (calarite )- IFA/MZ BK, JAWA, PUCH, DKW. Foarte frumos modelul asta de Puch. ...din cauza ca seamana 99% cu simson ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Doar seamana cu Simson. Sigla de pe rezervor si celelalte repere de pe motocicleta arata ca nu e Simson ci Puch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Doar seamana cu Simson. Sigla de pe rezervor si celelalte repere de pe motocicleta arata ca nu e Simson ci Puch. sal... se vede clar ca este 425s dupa capacul de la magneto si golul de la cutie si alte chesti,al meu este prea modificat dar daca as face o poza din acelasi unghi tot simson ar iesi, unu care are simson isi da seama imediat,deci puch este departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 (editat) si eu is de parere ca e AWO 425S. eu zic ca rezervorul e lovit de ghidon in zona incercuita de 'lolo' . in rest nu se stie niciodata. scaunul spate si manerul de care ridici motorul pe cric,este specific awo 425s eu cred ca e o pastila la mijloc. la ce model PUCH te gandish? m-am uitat pe net (un pic numai) si toate modelele mono cilindru,sunt 2T,si nu au cadru leagan.dar PUCH 800 e fain.ce sa! Editat Iunie 2, 2011 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate