mihai_prd Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 De vanzare M72 din 1960, complet restaurat cu tot ceea ce implica,(pistoane, cilindrii NOS, segmenti si rulmenti in motor,cutie si grup schimbati, cauciucuri si camere noi, electrica, samd), perfect functional, culoare feldgrau, replica BMW, inmatriculata RO, numere noi, ITP. Pretul este 2900 euro. Detalii la 0723565973 sau mihai_prd@yahoo.com . Motocicleta se poate vedea/proba in Bucuresti. (de sapt viitoare, acum sunt prins cu ceva cursuri si am internat-o la o hala la tara momentan). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Trebuie sa recunosc, este superba. De mult nu am mai vazut o motocicleta sa imi placa asa de mult. Multa bafta la vanzare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 (editat) As vrea sa am banii astia... Bafta! Editat Decembrie 1, 2010 de Vizitator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Foarte frumos.Spor la vanzare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Ce tari suntem! Toti salivam si ne ofticam pentru lipsa banilor. Superba! UP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 super, fara nici o discutie. asteptam foto la cel civil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 4, 2010 Autor Share Postat Decembrie 4, 2010 Soon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Doresc sa le vad primul, da? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 4, 2010 Autor Share Postat Decembrie 4, 2010 Live, vineri dupa-amiaza, de la ora 18.00, drive test, te fac o plimbare pana la nea Ion, care, btw, vara asta s-a plimbat cu m-ul si noi nu am stiut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Am un sentiment ca eu deja am facut o tura cu mobra ta ieri, sau cel putin cu aripa fata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 7, 2010 Autor Share Postat Decembrie 7, 2010 Să zicem că te-ai inselat asupra aripii, presupun ca tot Leszek se plimba cu ea de colo colo in shop, asteptand un romanas sa i-o comande. Mesaj completat Consecvent ideilor mele, motocicleta a fost vândută în țară, proprietarul spunându-ne că aici va rămâne. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 up up up Bravo dom'le ! Bine ca ramane in tara ca e o bijuterie de motocicleta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 oricum ramane cea mai frumoasa moto perindata pe forumul asta, de cate ori ma uit l poze ma unge pe suflet .Sa speram ca o vom mai vedea vreodata in viu sau macar niste poze cu noul propietar cucerind ostirile dusmane:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate