EEmil Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 BMW-istii au abandonat?(la moto intreb, bineinteles) In etapa a 6-a Verhoeven a ajuns pe locul 10. Dupa primele sase etape, la general BMW ocupa locul 8 prin Verhoeven, respectiv 9 prin Goncalves. Mesaj completat In clasamentul general ai nostri sunt pe locurile 21 - Gyenes si 67 - Butuza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Pe Verhoeven il vad pe locul 8. Dar ma uit degeaba dupa Gonzalves si Rodrigues Filho care erau pe 4, 5 dupa etapa 3. Eram curios daca stie cineva de ce au abandonat. Accident? Le-a crapat mobra? Fretigne de ce nu a luat startul in raliu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EEmil Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Pe Verhoeven il vad pe locul 8. Dar ma uit degeaba dupa Gonzalves si Rodrigues Filho care erau pe 4, 5 dupa etapa 3. Eram curios daca stie cineva de ce au abandonat. Accident? Le-a crapat mobra?Fretigne de ce nu a luat startul in raliu? Ai dreptate, Goncalves a avut probleme la instalatia electrica aproape intreaga ultima etapa iar Verhoeven si Pedro Bianchi Prata au avut la randul lor probleme tehnice. Cel mai nasol a patit-o Ze Helio, pentru care Dakar 2011 s-a incheiat - a avut un accident si si-a rupt clavicula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Pe Verhoeven il vad pe locul 8. Dar ma uit degeaba dupa Gonzalves si Rodrigues Filho care erau pe 4, 5 dupa etapa 3. Eram curios daca stie cineva de ce au abandonat. Accident? Le-a crapat mobra?Fretigne de ce nu a luat startul in raliu? Fretigne s-a retras cu cateva sapt inainte de raliu....s-a accidentat.Eu pe mana lui mergeam anul asta' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balto Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 (editat) Gonzalves e pe 61 la general,nu a abandonat.De celalalt nu stiu nimic. Editat Ianuarie 9, 2011 de balto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2011 Mani pe 20 la general dupa etapa de azi Marcel pe 73. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 WTF is wrong with Eurosport ??? Imi arata 2 ore niste baieti care arunca la tinta cu sagetele (f_ _king DARTS), iar cand vine vorba de Dakar inghesuie totul in 30 min !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2011 Doua performante demne de mentionat: - Stefan Svitko - pe 8 la general la prima lui participare la Dakar - d-ra Laia Sanz pe 45 la general la prima participare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Slovacu' e la a doua paricipare, dar oricum, megaforjator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2011 Slovacu' e la a doua paricipare, dar oricum, megaforjator. corect. a fost si anul trecut. E ghiulea! http://www.dakar.com/dakar/2011/us/rider/025.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreyy_geo Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Rezumatul etapei a saptea a Dakarului: REZUMAT precum si reactii dupa aceasta: REACTII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 WTF is wrong with Eurosport ???Imi arata 2 ore niste baieti care arunca la tinta cu sagetele (f_ _king DARTS), iar cand vine vorba de Dakar inghesuie totul in 30 min !? S-au tampit complet, noile sporturi cu multe ore in direct sunt darts , snooker si fotbal de masa!!! mai trebuie sa bage table, pocher si alte d-astea ... Bine macar ca ne dau jumatea aia de ora dupa care tanjim toti. Aseara m-au facut iara cu nervii aia de la darts, ce dracu de sportivi sunt aia prin baruri si aproape obezi ??? si cand in sfarsit incepe, il aud pe Cobilanschi sau cum il cheama pe comentator ca totusi Butuza e tare, e mai sus decat Califano !! Ok, Califano e o vedeta dar din alt domeniu !!! In primul rand ca e o distanta imensa intre ei, Marcel cand facea motocros acum 30 ani la Torpedo Zarnesti, Califano era la pitici la rugby la el...tare de tot comparatia ! saracul Califano, s-a chinuit anul trecut sa termine Dakarul, a reusit pe ultimul loc si acum e tot pe acolo ! oricum ,si el merita felicitat, e al dracu de nasol cu nisipul si mai ales praful ala, unii au terminat etapa de vineri dupa 24 ore, ati vazut ! Aseara pe la 12 cand am i-am vazut pe biliardidsti luptandu-se in jurul mesei, am cedat si m-am dus sa ma culc ! azi cica e la 21.15 si la 23.30 ! Daca n-or fi halbere, coniac-canoe si popice subacvatice in direct, ca sa intarzie transmisia dupa ce se termina cele mai tari sporturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2011 S-au tampit complet, noile sporturi cu multe ore in direct sunt darts , snooker si fotbal de masa!!! mai trebuie sa bage table, pocher si alte d-astea va recomand DVR cu inregistrare de la UPC Cu toate ca aseara mi-am furat-o si eu - am stat pana la 12.15, am pus sa inregistrez de la 12.30 la 2 si dimneata la micul dejun am dat drumul la inregistrare pe fast forward ca sa ajung la reportajul Dakar ..... am inregistrat doar snooker gasiti montajele eurosport pe site-ul australienilor http://www.sbs.com.au/dakar/ Mesaj completat _________________________________ Mani pe 24 in WP2. Azi e o special lunga si grea Goncalves out 9:52 Bikes: Broken collar bone for Goncalves! The provisional stage leader after 42 km, Portugal’s Paulo Goncalves (BMW) suffered a serious crash just before the 55 km point of the day’s special and arrived at CP1 complaining of pain in the shoulder. After a brief examination by the medical team at CP1, the diagnostic is a broken collar bone. As a result, ride No. 17’s race ends there, and he is now waiting to be evacuated. Mesaj completat ______________________________ Verhoeven a spart motorul. Asteapta camionul de asistenta ca sa schimbe motorul. Ghinion dupa ghinion la BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 WTF is wrong with Eurosport ???Imi arata 2 ore niste baieti care arunca la tinta cu sagetele (f_ _king DARTS), iar cand vine vorba de Dakar inghesuie totul in 30 min !? E mai ieftin sa filmeze intr-un bar decat sa dea banii pe elcoptere pentru Dakar. In plus emisiunile sunt facute pentru ca specttatorii sa se identifice cu personajele si sa aiba audienta. Sportul nu mai este de mult timp difuzat pentru promovarea performantei. Acum sportul este difuzat ca sa aduca bani. Daca televiziunile obtin bani din publicitete pe emisiunile de halbere pai halbere or sa difuzeze. Cati oameni se indetifica cu motociclismul de la Dakar? Cati oameni ar fi dispusi sa faca asemenea efort? Vorbeau cativa de banii lui Marcel. In fond, oricum a facut acei bani macar e dispus sa faca un efort pentru performanta. Eu de exemplu nu as fi despus a fac un asemenea efort cum este Dakarul chiar daca as avea bani. Oare cei care il critica si-ar sacrifica timpul pentru a se antrena ca sa participe la Dakar? Eu nu reusesc sa imi rup dein timp ca sa ma duc la o amarata de sala cu toate ca platesc abonamentul lunar in speranta ca o sa ajung. Mereu intervine cate ceva si uneori chiar si lenea de a merge pana acolo. In concluzie hai sa ii dam dracu pe toti cu toate televiziunile lor. Hai sa fim mandrii de romanii nostrii. Hai sa viasam ca o sa ajungem si noi candva macar sa ne plimbam prin desertul ala cu toate ca eu cel putin nu sunt nerebdator sa respir in casca aerul incins si sa inspir praful fin care se depune prin toate crapaturile. Speram sa se intoarca amandoi sanatosi. Sa dea interviuri unde sa ne povestesca cum a fost si ce au simtit in cele mai grele etape. Clasamentul nu prea conteaza mai important este concursul. Tin sa le multumesc si celor care ne tin aici la curent cu desfasurarea cursei. Nici macar sa caut clasamentele nu am timp. Asa ca va sunt recunoscator. De gagica noastra preferata ce mai stiti? Daca aflati ceva de ea va rog sa scrieti aici. Sunt tare curios cum se descurca daca nu a abandonat. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2011 Mani 23 in WP8 Butuza 60 in WP7. Mesaj completat _____________________ Mani pe 20 la WP 11. Mai are 30 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) dracu sa i ia ...nici macar pe eurosportu' original nu au transmis...am stat pana la 1 jumate si chiar asa...cu bmw e ceva ce nu ii convine...nici macar la masini...sau la smart'uri, ati vazut ce s-a intampalt cu country'man-ul lui chicherit Editat Ianuarie 10, 2011 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2011 Mani e in finish pe 23 Urca pana pe 18 in clasamentul general !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Mani e in finish pe 23 Urca pana pe 18 in clasamentul general !!!! uha! super Mani!!! sa i tinem pumnii!Mesaj completat Editat Ianuarie 10, 2011 de MOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 dracu sa i ia ...nici macar pe eurosportu' original nu au transmis...am stat pana la 1 jumate si chiar asa...cu bmw e ceva ce nu ii convine...nici macar la masini...sau la smart'uri, ati vazut ce s-a intampalt cu country'man-ul lui chicherit ) beei !!!! Countryman e (era) MINI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Mani e in finish pe 23 Urca pana pe 18 in clasamentul general !!!! Super... Sa dea Domnul sa mearga tot asa ,fara alte necazuri !!! Hai baietii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2011 ) beei !!!! Countryman e (era) MINI !!! nu conteaza. E aceeasi masina cu BMW-ul X3 CC. de fapt, sunt niste prototipuri facute de BMW X Raid http://www.x-raid.de/ Poti sa pui ce "coaja" vrei. Poti sa o faci sa semene si cu dusteru daca vrei. Mesaj completat _________________________________ Marcel in finish pe 64 Mesaj completat _____________________________________ un film interesant care spune multe despre lupta celor din spatele plutonului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 De gagica noastra preferata ce mai stiti? Daca aflati ceva de ea va rog sa scrieti aici. Sunt tare curios cum se descurca daca nu a abandonat. Sanz n-a abandonat... e prin zona 45 + / - o pozitie. Jenifer Morgan ( JMo&Piglet de pe ADV ) - a cazut, rupt piciorul in doua locuri, e out de ( cred ) 2 etape. Mesaj completat Annie Seel a ramas inca, Silvia Giannetti a ramas, Christina Meier a ramas, Maria Pol la fel. Din 6 au ramas 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 un film interesant care spune multe despre lupta celor din spatele plutonului Marcel Butuza la minutul 10:12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2011 Marcel Butuza la minutul 10:12 you're right nu m-am uitat atent si nu il vazusem Mesaj completat Jenifer Morgan ( JMo&Piglet de pe ADV ) - a cazut, rupt piciorul in doua locuri, e out de ( cred ) 2 etape. te rog nu o pune la fete. JMo e un transsexual; adica la origine e baiat. E ditamai ursu/ursoaica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 ) beei !!!! Countryman e (era) MINI !!! my bad...mi-am dat seama, da' nu am mai modificat(deh' lenea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate