seseseko Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Nu trebuie să faci așa, dacă ai transmisie digitală (cu stb=set top box) pe upc/rds, selectezi info iar deacolo pui soundtrack english. simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 .........daca ai.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Conform advrider, aici puteti vedea dakar cand se difuzeaza pe eurosport http://www.veemi.com/embed.php?v=BOMcbS6Wd...in=mypremium.tv Nu necesita decat flash, fara sa instalati alte programele, pluginuri si balarii. Poate cineva imi poate spune la ce ora ar fi asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Azi Mani a termiant stage 10 pe locul 14! Cea mai buna clasare de pana acum! In clasamentul general urca pe pozitia 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mancusobogdan Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Foarte tare Many! Jos palaria, e meserias. Bravo lui. Ce o fi cu Marcel, ca nu ajunsese pana la ora asta !?! Sper sa ajunga cu bine! Multa bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Foarte tare Many! Jos palaria, e meserias. Bravo lui. Ce o fi cu Marcel, ca nu ajunsese pana la ora asta !?! Sper sa ajunga cu bine! Multa bafta in continuare! a ajuns...pe 70... mai un pic...abia astept ziua de maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2011 Sunt curios cum o sa decurga etapa de azi pt ca o sa treaca Anzii pe la aproape 5000 m altitudune...Mai ales cel cu motorul de 125(parca) refacut din nu stiu ce model mai vechi Si Bultaco si KTM-ul 2 timpi sunt out de cateva zile. Nu aveau cum sa tina si nu aveau cum sa treaca de dune fara power decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) Nu trebuie să faci a?a, dacă ai transmisie digitală (cu stb=set top box) pe upc/rds, selectezi info iar deacolo pui soundtrack english. simplu. Mersiiii!!!! It works !!! Bravo Mani!!!!! Editat Ianuarie 13, 2011 de Glad1ator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vanjanius Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 totusi, ce canal mai transmite reportaje Dakar? Vad ca de cateva zile Eurosportul..pauza Eu de doua zile am urmarit Eurosp dar nu s-a difuzat nimic. Sau am scapat eu....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 oneHD, dar acesta nu este receptionat in mod uzual in romania. cauta pe net: Dakar.Rally.2011.Day1.HDTV.XviD-W4F Dakar.Rally.2011.Day2.HDTV.XviD-W4F ... ... ... Dakar.Rally.2011.Day10.HDTV.XviD-W4F Dakar.Rally.2011.Day11.HDTV.XviD-W4F și mai departe, pe măsură ce apar. sunt download'uri ușoare, fișiere avi de vreo 280MB fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 totusi, ce canal mai transmite reportaje Dakar? Vad ca de cateva zile Eurosportul..pauza Eu de doua zile am urmarit Eurosp dar nu s-a difuzat nimic. Sau am scapat eu....? Uita-te seara pe la 21:30 ,dau un rezumat cam de-o ora ...ala de noaptea il dau doar daca au loc din cauza altor transmisii mai importante ( snoocker,darts etc ). Ma refer aici la Eurosport . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 totusi, ce canal mai transmite reportaje Dakar? Vad ca de cateva zile Eurosportul..pauza Eu de doua zile am urmarit Eurosp dar nu s-a difuzat nimic. Sau am scapat eu....? Ai renuntat prea devreme. Aseara/azi noapte a inceput pe la 00.30 / 01.00. Tre' sa ai rabdare pana se gata snookeru'. Cam asa se intampla de cateva seri incoace. Eu urmaresc snooker dar de data asta il urasc Daca o tine tot asa Mani face treaba faina si azi. GOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Si Bultaco si KTM-ul 2 timpi sunt out de cateva zile. Nu aveau cum sa tina si nu aveau cum sa treaca de dune fara power decent. hmm...ma uitasem chiar ieri la ceva filmulet in care aparea unul dintre ei(postat aici cu cei de la coada clasamentului, cred...)...da' probabil era mai vechi Mesaj completat Ai renuntat prea devreme. Aseara/azi noapte a inceput pe la 00.30 / 01.00. Tre' sa ai rabdare pana se gata snookeru'. Cam asa se intampla de cateva seri incoace. Eu urmaresc snooker dar de data asta il urasc Daca o tine tot asa Mani face treaba faina si azi. GOOOOOOOOO!!!!!!!!!! am stat pana pe la 1 fara un sfert si nu era inceput...fac ceva pe sporturile lor de kko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2011 Mani a ajuns in WP7, inainte de zona de neutralizare. Tine ritmul si azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Si azi Mani si Butuza au mers foarte bine -abia astept rezumatul de la 21:30. Se pare ca nici anul asta nu se scapa de victime -un argentinian a fost strivit de o masina. Probabil vor da mai multe detalii mai incolo . Hai ai nostrii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 WooooW !!! Oare se mai schimba ceva, pana ajung toti?! Deocamdata Mani e pe 23- Stage si pe 17 - Overall !!!!! Superrrrrrrr!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreyy_geo Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Rezumatul etapei a XI-a a Dakarului: Coma si Al-Attiyah s-au desprins in castigatori. REZUMAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihuk Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Many merge inainte bravo lui WP8 este pe 23 si la general locu 17 Hai Many ;) Mesaj completat Many merge inainte bravo lui WP8 este pe 23 si la general locu 17 Hai Many :D Mesaj completat Scuze locu 18 general pana la WP8 Editat Ianuarie 14, 2011 de mihuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Primu post a lui Mihuc !!! Mesaj completat Bine ai venit si la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 la wp 12 Mani este pe 23 Marcel atrecut de wp10 deocamdata nu apare pe wp 11...bravo baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 la wp 12 Mani este pe 23 Marcel a trecut de wp10 deocamdata nu apare pe wp 11...bravo baieti Mesaj completat la wp 12 Mani este pe 23 Marcel a trecut de wp10 deocamdata nu apare pe wp 11...bravo baieti Marcel a trecut de wp11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route`66 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 O galerie foto misto gasiti aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2011 O galerie foto misto gasiti aici Super poze! Mani pe 18 la general - f tare unguru nostru! Laia Sanz pe 39 - incredibila gagica! Mihuc - bine ai venit pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mancusobogdan Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Foarte mishto pozele, 66! Mai ales aia cu masajul , e criminala! Mai vrem! Mani e pe 23, Marcel nu a ajuns deocamdata. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route`66 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Foarte mishto pozele, 66! Mai ales aia cu masajul , e criminala! Mai vrem! Mani e pe 23, Marcel nu a ajuns deocamdata. Multa bafta! o sa revin cu alte poze pe masura ce o sa le am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate