Alexxus Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Site-ul oficial: http://www.bvdm.de/index.php?id=47&lang=3 Pe scurt: se intampla in 28-30 ianuarie 2011, in Thurmansbang, Germania (aproape de Munchen si Linz). Taxa de participare 20Euro. E posibil sa fie zapada foarte mare! Ma intereseaza daca se mai gandeste cineva sa treaca pe acolo. Nu neaparat din Romania, caci e cale lunga. Eu sunt la 350km de locul faptei si ma gandesc sa dau o tura cu cort sau iglu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 In 2008, in duminica din weekendul cu pricina, mergeam pe ruta Linz-Passau-MĂźnchen si nu-mi inchipuiam ce naiba cauta atatia motociclisti in plina iarna pe autostrada; nu era zapada dar era un vant de mergeau saracii numai inclinati in linie dreapta. Brrrrr... Interesant (sau... normal) e ca majoritatea aveau GS-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Site-ul oficial: http://www.bvdm.de/index.php?id=47&lang=3 Pe scurt: se intampla in 28-30 ianuarie 2011, in Thurmansbang, Germania (aproape de Munchen si Linz). Taxa de participare 20Euro. E posibil sa fie zapada foarte mare! Ma intereseaza daca se mai gandeste cineva sa treaca pe acolo. Nu neaparat din Romania, caci e cale lunga. Eu sunt la 350km de locul faptei si ma gandesc sa dau o tura cu cort sau iglu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Decembrie 15, 2010 Autor Share Postat Decembrie 15, 2010 In 2008, in duminica din weekendul cu pricina, mergeam pe ruta Linz-Passau-MĂźnchen si nu-mi inchipuiam ce naiba cauta atatia motociclisti in plina iarna pe autostrada; nu era zapada dar era un vant de mergeau saracii numai inclinati in linie dreapta. Brrrrr... Interesant (sau... normal) e ca majoritatea aveau GS-uri... Si nu stiu cum au reusit ei la editia din 2010 sa faca poze si filme numai cu motoarele mai vechi. Parca era un mic muzeu al motocicletelor si al corturilor acolo (interesanta cea cu butoi+robinet prins de sa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Si nu stiu cum au reusit ei la editia din 2010 sa faca poze si filme numai cu motoarele mai vechi. Pai mai toate erau GS-uri vechi, chiar destule din seria 80/100, sau 1100. p.s. te asteptam cu niste vesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 In 2008, in duminica din weekendul cu pricina, mergeam pe ruta Linz-Passau-MĂźnchen si nu-mi inchipuiam ce naiba cauta atatia motociclisti in plina iarna pe autostrada; nu era zapada dar era un vant de mergeau saracii numai inclinati in linie dreapta. Brrrrr... Interesant (sau... normal) e ca majoritatea aveau GS-uri... is rezistenti oamenii...cu bicicleta se circula si iarna. Chiar ieri ma uitam cam lung la o postarita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Decembrie 16, 2010 Autor Share Postat Decembrie 16, 2010 is rezistenti oamenii...cu bicicleta se circula si iarna. Chiar ieri ma uitam cam lung la o postarita Pai si eu merg cu bicicleta acum chiar daca mai aluneca pe gheata cateodata. De nevoie, nu de placere. Postasii pe aici au scutere.. si pe ninsoare de-aia mare ii vezi doar cu fes pe cap gonind de colo-colo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Pai si eu merg cu bicicleta acum chiar daca mai aluneca pe gheata cateodata. De nevoie, nu de placere. pe aia din avatar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Elefantenul de anul trecut : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Decembrie 21, 2010 Autor Share Postat Decembrie 21, 2010 Elefantenul de anul trecut Poze personale? Anul asta ne vedem acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Programasem un E T pt 2011impreuna cu un prieten din Basarabia, veneam cu motoarele cu atas, una in duba si una pe platforma, dar suntem nevoiti sa zicem pas, avem oarsce lacune prin buzunare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate