Tigly Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 De nervi ca nu mi-a iesit planul cu vacanta de zacut in Grecia am plecat singur cu LC8-ul prin tara. Un fel de re-editare a celor 7 zile de tura prin Balcani (Bulgaria-Macedonia-Albania-Grecia) din Mai a caror descriere inca nu ne-am facut curaj nici unul dintre particpanti sa o scriem :-( Pe scurt traseul prin Romania: Bucu-Piatra Neamt - MAn. Varatec - Agapia- Gura Humor - Moldovita- Sucevita - Putna - Izvoarele Sucevei - Borsa - Botiza - Tg. Lapus - Dej - Cluj - Turda - Abrud - Deva - HAteg - Resita - Moldova Noua- Clisura Dunarii - Severin - Portile de Fier II - Calafat - Tr. Magurele- Bucu 2500 kms in 7 zile de mers efectiv. Am mai lenevit citeva zile prin diverse locuri. Zone super: Bucovina (Traversarea de la Brodina la Izvoarele Sucevei pe macadam), Maramures (traversarea de la Botiza la Tg. Lapus pe forestier), Tg. Lapus (traversarea de la Rohia la Dej pe macadam), Valea Ariesului, evident Clisura Dunarii (cu o mica deviere pina in satul Bigar , probabil una din cele mai izolate asezari din Romania; se vorbea numai ceheste pe acolo :-) ) Atasez si citeva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 faina tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Bravo man, Frumoasa tura. .......si frumos rau motoru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Si nute-ai plictisit de unul singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 super traseu; dar numai de unul singur...; trebuia sa dai si tu 'sfoara-n tara";sigur se mai gaseau doritori;chiar si pe anumite portiuni;... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 super tare plimbarea . bafta in continuare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Octombrie 2, 2006 Admin Share Postat Octombrie 2, 2006 Fain! Cum s-a comportat motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Felicitari pentru tura, mai ales ca a ta a fost cu motorul ! Ieri am incheiat si eu o tura de 8 zile prin Bucovina, Maramures cu coborare spre casa pe Cazanele Dunarii, numai ca eu am facut-o cu masina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigly Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 super tare plimbarea . bafta in continuare:) LC8 rules! :-) In 9000 de km de cind il am nu am avut decit un singur incident tehnic cu el. Pe un macadam o piatra a lovit senzorul de la cric si motorul s-a oprit ca si cind as fi incercat sa plec de pe loc cu cricul lasat jos. S-a rezolvat prin aruncarea senzorului la gunoi. In rest, KTM-urile sint indestructibile. Chiar si LC8-ul l-am tavalit pe jos off-road dar in afara de protectiile de carbon pe care le pusesem pe rezervor nu s-a intimplat nimic. Iar pe sosea are totusi 100 de cai la 200 de kile. Trage binisor :-) Dar trebuie sa ai vointa sa rezisti mai mult de 500 de km pe zi pe saua aia! Recordul meu a fost de 900 de km intr-o zi dar nu vreau sa repet prea curind asta :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) Nu am intentia sa fiu rautacios, insa cum s-a stricat acel LC8 (al amicului tau) in Bulgaria? Editat Octombrie 2, 2006 de Okesz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Nu am intentia sa fiu rautacios, insa cum s-a stricat acel LC8 (al amicului tau) in Bulgaria? ce rautacios de BMW-ist LC8-ul ala are vreo 90,000 km. E normal sa se mai strice cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Hm. 90.000 km in doar 2-3 ani (de cand exista modelul)? Mi-se pare cam mult, nici cu masina nu fac mai mult de 30.000 pe an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigly Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Hm. 90.000 km in doar 2-3 ani (de cand exista modelul)? Mi-se pare cam mult, nici cu masina nu fac mai mult de 30.000 pe an. Nu avea 90, dar avea peste 70.000 kms. Sincer nu imi aduc aminte ce a avut pina la urma, parca ceva pe la demaror. Oricum ma indoiesc sincer ca un BMW rezista sub Lino si stilul lui, si pe unde il duce el :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 frumoasa tura . super tare LC8 ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate