iuli-voshod Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Si acum ca am trecut si in 2011, pentru unde ne pregatim mobrele sa facem intrunirea de comuniste si atase anul acesta?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Eu as propune undeva unde au acces usor prietenii nostrii din Ardeal si Moldova, de ex as zice sa facem la Ruse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Eu as propune undeva unde au acces usor prietenii nostrii din Ardeal si Moldova, de ex as zice sa facem la Ruse... Pentru Moldoveni cel mai aproape este Drobeta Turnu-Severin. Las ca vine ea vara acusi acusi !! Pina atunci La multi ani 2011 !! Editat Ianuarie 3, 2011 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 La BIKE ON THE ICE vine cineva? e cam frig, dar ar fi o chestie. eu unu m-as baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Din cate stiu eu editia de anul asta se tine pe undeva prin ardeal si prin vara..cel putin asa s-a vorbit aici pe forum anul trecut.Stiu sigur ca ma tot gandeam ca vreau sa ajung neaparat. Ruse asta pe unde e?e Ruse la care ma gandesc eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Da, asa a ramas ca in 2011 va fi in zona Cluj - Apuseni sau ce vor alege cei care cunosc zona. Astept si eu cu interes locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Da, asa a ramas ca in 2011 va fi in zona Cluj - Apuseni sau ce vor alege cei care cunosc zona. Astept si eu cu interes locatia. Me 2 Mesaj completat Da, asa a ramas ca in 2011 va fi in zona Cluj - Apuseni sau ce vor alege cei care cunosc zona. Astept si eu cu interes locatia. Si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Domnul Cristi57,3 pe scara rihter ce parere are? Va rugam sa ziceti 2,3 vorbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2011 Domnul Cristi57,3 pe scara rihter ce parere are?Va rugam sa ziceti 2,3 vorbe. eventual un topic separat ptr intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 daca se tine in ARDEALma bag si eu cu planeta tot cu atas:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Si ca sa sparg gheata, as propune, asa cum am mai propus si anul trecut, zona judetului Alba sau a Sibiului, cel putin Sibiul ar fi la o distanta convenabila pentru multi dintre noi, desi o sa incerc sa ma interesez de o zona pitoreasca in Alba, sa zicem ca beneficiez de oarece avantaje aici. Rosia Montana, ne incarcam atasele cu aur, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) Muntii Apuseni, neaparat anu asta ...si cei ce urmeaza! Editat Ianuarie 7, 2011 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Mai astept raspuns dinspre partea Cugirului si a Sibiului. Vad ca intrati multi, dar nu va mai obositi sa postati ceva idei despre locatia intruirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 ...Va rugam sa ziceti 2,3 vorbe. ...2,3 vorbe? Voi fii prezent (oriunde). Este suficent? daca se tine in ARDEALma bag si eu... Baga-te fara conditii, merita! ...Rosia Montana, ne incarcam atasele cu aur, ceva? Aur? Sefu', Rosia Montana este al doilea zacamant de uraniu pur pe mapamond, aurul e vrajeala poleita.. Nu degeaba americanii si rusii au interese... ================ Ce am scris mai sus e o paranteza, insa nu ma deranjeaza sa ajung si acolo, e chiar o propunere tentanta. Doresc insa sa recomand organizatorilor sa tina seama de obtiunile celor ce vor fii prezenti, pentru a fii impreuna cat mai multi. Neparticipantii ar face bine sa taca, sa se multumeasca cu privitul pozelor, nu intereseaza pe nimeni scuzele sau motivele lor de absenta. Astfel majoritatea v-a decide locatia. Este adevarat ca anul trecut am promis ardelenilor, ca 2011 v-a fii anul deciziei lor in privinta locatiei si o vom respecta, dar dorim implicarea lor in alegerea locatiei. Ei cunosc cel mai bine zona, avem nevoie de loc de corturi si foc de tabara, un curs de apa, etc. Va astept d-lor! Am vorbit cu "legendarul" si avem nevoie de un tuci mare din fonta(sub forma de imprumut), in care vom prepara gulasul si mamaliga in cantitate suficenta pentru toata lumea, pentru a doua zi. La sosire, pentru cina eu propun o pastrama de berbecut cu mamaliga, fiecare bea ce are. Poate renastem atmosfera din '09. Sunt convins ca "obisnuitii" de la 7 scari, vor fii prezenti acolo si aici pentru organizare. Muntii Apuseni, neaparat anu asta ...si cei ce urmeaza! Sant de acord si cu Apusenii, am fost si este ok. Sper sa fii prezent, chiar daca majoritatea decid altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 deci....nici prea aproape nici prea departe..... oare o putea babutza mea sa ma duca atata drum??? am parcurs cu ea intr-o zi vreo 200 km.cred k ala ia fost testul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 lasa ca mergem amandoi asa usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 o da.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2011 in primul rand multumesc moderatorului ca mi-a accordat onoarea de a deschide eu topicul pentru acest superb eveniment! dupa cum s-a mai propus,vad...Sibiul ar fi super convenabil pentru toti;dat fiind ca se afla aproximativ in centrul tarii e accesibil din toate colturile ei si nu numai! deci votez PENTRU SIBIU! in alta ordine de idei deja incep sa strang bani pentru tot ce trebuie;plus o revizie completa a motoretei;pentru a diminua pe cat posibil riscurile de a ma intoarce acasa in duba(vezi 7 scari) @schumydan si restul comunistilor ce vor sa mearga tiptil si de durata la intrunire,ma bag si eu la mers chill...incet si sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Sibiu si Alba,sunt locatii bune si pentru cei din Timis,pregatim doua atase de la mine din sat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Sibiu si Alba,sunt locatii bune si pentru cei din Timis,pregatim doua atase de la mine din sat, si eu pt sibiu ..... cred ca anul asta o sa vin si eu si "masa"..de la onesti desigur tot mers chill.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannemesis Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 (editat) Si eu propun Sibiul, mai precis Valea Sadului, la circa 20 km de Sibiu.E o zona foarte frumoasa. Editat Ianuarie 8, 2011 de dannemesis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Oricum, veteranii Drobu si Berchezu vor avea ultimul cuvant, e bine ca incep sa apara propuneri. Iote ce am pregatit pt atas, sper sa ajunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2011 Oricum, veteranii Drobu si Berchezu vor avea ultimul cuvant, e bine ca incep sa apara propuneri. Iote ce am pregatit pt atas, sper sa ajunga. uuuu:X:X:X:X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Oricum, veteranii Drobu si Berchezu vor avea ultimul cuvant, e bine ca incep sa apara propuneri. Iote ce am pregatit pt atas, sper sa ajunga. Sigur N-ajunje!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Ar fi 3 persoane ce pot da tetali amanuntite . Berchezu, Silviu si Drobu, ma refer la alegerea locatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate