sorinavram Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 ... ca de la mine a primit doar 21 si o pauza nemeritata. Adica 21 puncte...again? Alaltaieri am trecut prin fata pe la jobul tau, erau cateva motoare parcate in fata si m-am uitat dupa al tau... dar nu era. Mi-am zis ca erai liber in ziua aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Adica 21 puncte...again? Alaltaieri am trecut prin fata pe la jobul tau, erau cateva motoare parcate in fata si m-am uitat dupa al tau... dar nu era. Mi-am zis ca erai liber in ziua aia... Am recidivat. Mi se spune blackjack. Motorul meu nu era acolo pentru ca am avut liber saptamana asta dar si pentru ca alaltaieri tocmai ce il julea jupanul darian. Tot raul spre bine, acum capata vopsea noua si aripi noi. M-am uitat si eu (acum vreo 3-4 zile cand am trecut pe strada ta) dupa vulcanul tau ninja si nu era acolo. Mi-am zis ca iti faci documentarea pentru vreun hyper artizanal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Am recidivat. Mi se spune blackjack. Motorul meu nu era acolo pentru ca am avut liber saptamana asta dar si pentru ca alaltaieri tocmai ce il julea jupanul darian. Tot raul spre bine, acum capata vopsea noua si aripi noi. M-am uitat si eu (acum vreo 3-4 zile cand am trecut pe strada ta) dupa vulcanul tau ninja si nu era acolo. Mi-am zis ca iti faci documentarea pentru vreun hyper artizanal. Tare asta, mi- placut. In alta oridne de idei, ce a patiti nene EN-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Tare asta, mi- placut. In alta oridne de idei, ce a patiti nene EN-ul? nimic grav: rezervor indoit, cric indoit, toba julita. dar pretext pentru vopsea noua si daca tot vopsim, luam si aripi de indian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Mda...Opera mea, ca sa zic asa...Cu implicarea unui BMW negru,seria 7,care-a venit din dreapta si mi-a luat fatza...Va dati seama si singuri cu ce viteza a venit...Aveam vreo 40/h,plecasem de la stop ,mergeam chiar "cuminte".Frine la max,ghidon bracat stinga... Rezervor infundat pe muchie,capatul tobei stangi rashchetat,cric un pic intrat sub toba (asta s-a rezolvat). Am ridicat motoru',m-am dus dupa el,da' s-a dus tare...Pun pariu ca nici n-a vazut ce-am patzit. N-am apucat sa-i vad numarul.A scapat, nenorocitul ... Ieri,era s-o culc,din cauza unuia c-o Octavia,care a trecut pe rosu...A-nnebunit lumea,ce dracu'?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Tare asta, mi- placut. Lupule, nu ma ambitiona c-o fac si pe asta. Totul e sa ma lasi sa-mi bag nasul putin in hyperul tau, sa vad cu ce se mananca. Apropo, eu daca am filtru K&N si vreau hyper, il pot folosi in continuare, sau trebuie sa folosesc vreun filtru care vine cu kitul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Da' io un stop unde gasesc? Ca mi l-a spart o grila de Logan. Si o recomandare... nu-i asa ca nu trebuie sa accept mai putin de 'vopsit aripa integral', chiar daca e sarita vopsea doar de pe vreo 2 cm2? Vopseaua de pe aripa spate / rezervor / aripa fata e superba, grena metalizat chiar misto, n-as vrea sa se vada vreo carpeala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Da' io un stop unde gasesc? Ca mi l-a spart o grila de Logan. Si o recomandare... nu-i asa ca nu trebuie sa accept mai putin de 'vopsit aripa integral', chiar daca e sarita vopsea doar de pe vreo 2 cm2? Vopseaua de pe aripa spate / rezervor / aripa fata e superba, grena metalizat chiar misto, n-as vrea sa se vada vreo carpeala... Stop: unitedmotors.ro Recomandare: Explica-i amicului cu Loganul ca asa cum sare vopseaua de pe EN, la fel poate sari si de pe Logan si chiar in mai multe locuri si pe suprafete mai mari si ca nu e o idee buna. Cel mai bine e sa il vopsesti pe tot pentru ca rezervorul e rezervor dar are aceeasi culoare ca aripile si tu esti un maniac. Vopseaua superba grena metalizat chiar misto: asta? Nu de alta dar si eu o regret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Da' io un stop unde gasesc? Ca mi l-a spart o grila de Logan. Si o recomandare... nu-i asa ca nu trebuie sa accept mai putin de 'vopsit aripa integral', chiar daca e sarita vopsea doar de pe vreo 2 cm2? Vopseaua de pe aripa spate / rezervor / aripa fata e superba, grena metalizat chiar misto, n-as vrea sa se vada vreo carpeala... Stop,second-hand,pe ebay,2 buc. Unu' e doar US only,celalalt e "worldwide" - si e si mai ieftin...El e 15 $, transportul e 33,15 $. Plata prin paypal,si costa cam 2 $. Iti vine in 2 saptamini. Vopsesti aripa integral;orice ai face,se cunoaste diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 (editat) Stop: unitedmotors.ro Recomandare: Explica-i amicului cu Loganul ca asa cum sare vopseaua de pe EN, la fel poate sari si de pe Logan si chiar in mai multe locuri si pe suprafete mai mari si ca nu e o idee buna. Cel mai bine e sa il vopsesti pe tot pentru ca rezervorul e rezervor dar are aceeasi culoare ca aripile si tu esti un maniac. Vopseaua superba grena metalizat chiar misto: asta? Nu de alta dar si eu o regret. Nu, nu e asa de inchisa culoarea. E un grena mai deschis. Mi-e un pic frica de asigurari si mie nu-mi place sa ma cert. Si amicul cu Loganul e o tanti care locuieste prin Vaslui probabil. Macar daca-mi scoate aripa la o culoare daca nu identica, macar apropiata... Ei, una peste alta, sa vad ce fac cu stopul ca acum am un stres in plus ca daca nu m-a vazut o vaca atunci cand aveam sticla aia care difuzeaza lumina, o sa ma vada urmatorul dobitoc doar pentru ca se aprinde un beculet mai tare? A lu' cui e en-ul asta, ca e aproape identic cu al meu (minus culoarea, cum ziceam). Si unde-l parcheaza, ca am nevoie de un stop. Ho ca glumeam, daca ramai DF fara stop, nu-s eu Edit ulterior: nene, zi si mie linku' ala de pe ebay, ca bag seama ca nu gasesc decat Ninja pe acolo si poate-i supar si ma iau la bataie. Editat Septembrie 10, 2007 de Puc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 ,etc,etc....E al lui Sukhoi,da' e-n folosinta mea,pina e gata Vulcanetele meu.Si nu de alta,da' mi-e din ce-in-ce mai drag de motorasu' asta. Ti-am gasit stop s/h. Da' n-ai cum sa-l pui pe asigurare (sau poate faci tu vreo smecherie?)... www.ebay.com->kawasaki en 500-> jos,ebay express,erau 138 de articole.Acolo era si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Hmm, l-am gasit pe ala 'worldwide' la 15 parai, din nefericire nu prea seamana cu ce aveam io. Al meu se prindea in 2 suroabe vizibile in spate. La asta nu vad nic'. Si din nefericire n-am nici o poza cu stopu' la mandretea de motor. Maica masii, vad eu ce fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 vineri bag en-ul la revizie. de vopsit am gasit, caut acum un atelier unde sa se cromeze eficient si o sea solo mare. daca puteti recomanda pe cineva in bucuresti, va raman profund indatorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 vezi ca e un post de-al meu mai inainte cu un nr de tel pt cromare si cred ca mai fac si altele pt motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Seaua aia de care ti-am zis,nu se potriveste deloc...Iar cu cromatul,poate aflam acuma,la Arc.Draku nu mi-a raspuns la mail,da' s-ar putea sa vina la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Seaua aia de care ti-am zis,nu se potriveste deloc...Iar cu cromatul,poate aflam acuma,la Arc.Draku nu mi-a raspuns la mail,da' s-ar putea sa vina la Arc. Cu cromatul am sunat unde a postat stoeanp si am auzit ca fac treaba buna, problema e ca sunt la dracu in comuna Pantelimon. Mergem pana acolo, Dariane, cu capacele alea de pe ghidon si capacele de la cilindri si cutia de viteze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Cu ce,sa mergem?Maine duc EN-ul la reparat rezervorul,am vorbit cu Bogdan. plus ca "capacele ",in caz ca n-ai vazut,sunt gen "lovitura de ciocan".Daca vrei cromate,trebuie slefuite "oglinda". Corect? Au venit manetele cu virful cu cranii..Cel putin,cea din stinga,nu-i la fel cu originala.Sorry. De!...Sunt de Shadow 750 ACE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Cu ce,sa mergem?Maine duc EN-ul la reparat rezervorul,am vorbit cu Bogdan. plus ca "capacele ",in caz ca n-ai vazut,sunt gen "lovitura de ciocan".Daca vrei cromate,trebuie slefuite "oglinda". Corect? Au venit manetele cu virful cu cranii..Cel putin,cea din stinga,nu-i la fel cu originala.Sorry. De!...Sunt de Shadow 750 ACE. cîcat! le iau acasa, iau o bormasina, disc de polishat si ma pun pe slefuit pana la oglinda cat se indreapta rezervorul. ma uitam aseara la bijuteria lui lupalb si baleam ca fraierul ca EN-ul o sa fie si mai frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Cu cromatul am sunat unde a postat stoeanp si am auzit ca fac treaba buna, problema e ca sunt la dracu in comuna Pantelimon. Mergem pana acolo, Dariane, cu capacele alea de pe ghidon si capacele de la cilindri si cutia de viteze? merg eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 merg eu! aleluia! iti pun paco de lucia pe drum pana acolo sa nu ai niciun regret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 (editat) aleluia! iti pun paco de lucia pe drum pana acolo sa nu ai niciun regret. * vreau si eu! ma luati? ..ca si eu ma prapadesc dupa Paco de Lucia si ...n-am cum sa ajung la TM pick meee! Editat Septembrie 14, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 * vreau si eu! ma luati? ..ca si eu ma prapadesc dupa Paco de Lucia si ...n-am cum sa ajung la TM pick meee! Stai jos. Nota 4.(copyright AWD ...).Se merge cu treaba,nu la distractie. Oricum, "vaka" nu e cu atash,unde sa te aseze si pe tine ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 "vaka" nu e cu atash,unde sa te aseze si pe tine ?! ...intre coarne, ca nu-s prea mare Acuma, chiar ma intereseaza cine face niste cromuri bune aici, ca si eu planuiesc niste modificari Intruderului in iarna asta. Da' mai bine va duceti voi si faceti studiu de piata, pe urma stiu exact de unde sa iau, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 "Studiul de piatza" l-au facut altii,deja...noi mergem la sigur...Am vazut lucrare facuta de respectivul (suporti scaritze la VN-ul lui Draku,de ex.). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Am dus mobra la kaore la infrumusetare si reabilitare dupa taifunul Darian. In cazul in care va intrebati ce culoare va capata va primi culoare plina, fara flacari, fara nebunii, un rosu (candy apple red) perlat cu negru cam in genul asta. Pun poze cand revine frumusica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate