Filosofull Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 vine ca tre sa-i dau beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Cu asa o vreme,cred ca azi,o sa faceti pauza...Numa' cand ma gandesc ce noroi e acuma,pe ulitza aia,la Trixa...off-road curat! Pardon.."strada" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 ati ajuns cu bine betivanilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 eu da, dar la ce ploaie a inceput..... cam nasol de alex si beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Eh... Nu ne-a prins ploaia asa tare... Pe alocuri cativa stropi. Sper sa nu-l fi prins ploaia pe Alex... Oricum, cred ca a fost una dintre cele mai reusite "revederi", sau "vederi" (pentru nou-veniti), de pana acum. Abia o astept pe urmatoarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 D-ra, D-nilor, mi-a facut placere sa va cunosc Astept cu interes plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 SCUZE! D- aia nu beau eu si ma abtin cat pot ...AAA V-am stresat o tarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Offf doamne... A fost foarte placuta atmosfera! Noi abia asteptam sa ne mai "stresezi" o tarica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Filos , nu am ajuns in targ bineanteles, dar pe forum de dacia cica releu 6 - 11 ron si cica cu 3 si 4 picioruse , al 4-lea e martor de bord dar vedem la un magazin cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Ms Eugen, vedem noi saptamana vitoare; sak nu am timp sa ajung azi pe la tine, vorbim; intalnirea a fost frumoasa, dar tre sa gasim o terasa mai confortabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Veste buna! Mihai are pe cineva in Spania, care poate sa ne faca rost de piese pentru babele noastre. Acum este la dezmembrare un En500, si daca e, sa vedem ce am vrea si ce ne poate oferi omul, ca sa facem o comanda mai mare. La mine e clar ce-mi iau! CUZINETI! Eventual, daca este nevoie, o sa iau si jambele, tevile, sau ce naiba sunt alea, ca sa nu mai demonteze, sa se strice... Mai vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Eu imi iau releul de semnalizare; si ma mai gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 De ce il desmembreaza , nu mai bine il luam tot ? Poze, pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Pai am putea... Numai ca e problema transportului... Sa nu ne coste mai mult, decat motocicleta in sine. Putem sa vedem ce ni se poate strica mai des, ce e mai greu de gasit pe la noi si ce ne lipseste acum... E doar parere, ziceti si voi. Mesaj completat Eventual sa ne hotaram pana maine seara, cand putem vorbi cu el; sa avem ceva stabilit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Ziceam si eu asa... nu avem atitia bani oricum mai bine lua cam ce avem nevoie , eu as intreba daca are potrtbagaj si cat ar costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 (editat) Pai hai sa facem un fel de listuta pe care s-o adaptam, in functie de ceea ce vrea fiecare. Incep eu: 1. Beatrice: scaritele de pasager (pentru ca p-alea de fata, probabil o sa le ia Alex ) + cuzineti de furca sau jamba (depinde cat m-ar costa si cat de greu ar fi sa-i demonteze) 2. ... Editat Mai 17, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 1. Beatrice: scaritele de pasager (pentru ca p-alea de fata, probabil o sa le ia Alex ) + cuzineti de furca sau jamba (depinde cat m-ar costa si cat de greu ar fi sa-i demonteze) 2. Alex_en : scarite pilot daca or mai fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 @Alex_en: TRECI MĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ LA MUNCĂ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Sa ne gandim la parti mici (pt ca pot fi puse intr-un colet rezobabil ca dimensiuni si greutate); cred ca nu se merita sa o luam pe toata; maine poate vedem si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 (editat) Ha,ha...gasca de hoitari...Pardon,haita . Mai simplu,cumparati si casapitzi direct aicea,un EN-u.Nu va mai complicati cu transportul de-afara. Parc-o si vad pe Beatrice,cu un flex in mana,cum face "portiile" Editat Mai 17, 2010 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Pai, Sefu" , nu degeaba intram noi la Choppere , pa la computar sunt cam analfa , da cu flexu facem si mamichiura french Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 (editat) Darian, o luam pe toata, dar fa si tu un pustiu de bine si plateste-ne transportul. Eugen, cred ca mai bine ne apucam naiba sa facem un OCC ( Link) , dar adaptat la Romanica... Ar fi o treaba, sa-i facem concurenta lu' Paul Teutul. Mesaj completat patrunjelu_spanzurat: ne facem occ bre darianvn750: mda...de la O Ce Cazatura de mobra patrunjelu_spanzurat: patrunjelu_spanzurat: i kill you Na ca te-am parat... Mesaj completat 1. Beatrice: scaritele de pasager (pentru ca p-alea de fata, probabil o sa le ia Alex) + cuzineti de furca sau jamba (depinde cat m-ar costa si cat de greu ar fi sa-i demonteze)2. Alex_en : scarite pilot daca or mai fi... 3. Mihai Fillo: releu de semnalizare Hai cu lista! Editat Mai 17, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Eu nu prea am nevoie de nimic... Poate doar de crash bar (nu stiu daca are) si de coarne (nu stiu daca sunt cum vreau), dar numai piese mici nu sunt astea si-mi pare tare complicat cu transportul.. Asa ca o sa ma reorientez spre zona locala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 eu as vrea portbagajul daca o avea si un pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 (editat) O sa ne dea si niste poze maine ca sa vedem si noi cat de uzate sunt piesele si daca merita. Intrebam si de crashbar pentru tine. Si de portbagaj pentru Eugen. Dar oare credeti ca or veni intr-o saptamana piesele? Ca eu sunt foarte disperata... Editat Mai 17, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate