evgenius Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Si mai cine doar el si ... Mesaj completat Mai eu as veni, poate vine si sotia mea dar suntem f putini ce naiba vremea pare frumoasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 I-am dat mesaj lu' Alex sa vad daca doarme. Ca daca doarme, la mesaje injura mai putin. Darian a zis ca nu poate sa vina ca are de lucru si are si probleme cu bateria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) eugen daca ai convins-o si pe sotia ta hai sa mergem, niciodata nu ne vom strange toti e o mica iesire la iarba, nu are ce sa ne para rau Editat Iunie 4, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Da uni mai au si treburi . Deci cum facem? Mesaj completat Chiar vreti gratar? Mesaj completat Sak vi si tu , il lam si pe vecinu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 greu ne mai urnim; e pacat de vremea asta sa stam in bucuresti; eu oricum tre sa ma vad cu beatrice in weekend; daca e mai bine duminica spuneti ca merge si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Alex a zis ca nu poate, este terminat de oboseala, si incepe sesiunea... Mai bine sta si invata... Deci am fi 2 fire, 2 paie maine... Eh, mai bine pe saptamana viitoare, cand putem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Eu sunt cam prinsa pe langa casa weekendul asta, de-asta n-am zis nimic concret ca nu stiu cum sa rezolv treburile sa ajung. La ce ora vreti sa va adunati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Pai ori dimineata ori duminica iar saptamana cealalta poate mergeti la mare ca eu nu pot . Mesaj completat Au scuze e chiar acu seawolfs Mesaj completat Nu am retinut datele sapt. asta men fest si cealalta e cu marea Mesaj completat Da vin ok facem blitz ride, dar sak cum poti maine sau duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) Ok, deci mai bine o lasam pe alta data. Ramane sa mai vorbim; poate va e mai bine duminica. Eu oricum pot oricand, pana duminica seara, probabil in jur de 5-6. Editat Iunie 4, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 sak cum poti maine sau duminica ? Duminica preferabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Ok, deci mai bine o lasam pe alta data. Ramane sa mai vorbim; poate va e mai bine duminica. Eu oricum pot oricand, pana duminica seara, probabil in jur de 5-6. Te-as fi invitat eu la o plimbare dar nu pot mere numa cu treapta doua.., spui ca nu poti mere mai tare de suta.., sorry! Las ca poate ne vedem las Menfest, ce zici? Ps Dariane, pe aici iti pierzi timpul.., te credeam om serios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 am vb cu eugen si a ramas sa ne vedem la un gratar duminica asta, acolo la padure langa calugareni; cine mai are chef sa ridice manuta; beatrice vine si ea ca sa-mi predea purikosul; detalii stabilim maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Te-as fi invitat eu la o plimbare dar nu pot mere numa cu treapta doua.., spui ca nu poti mere mai tare de suta.., sorry! Las ca poate ne vedem las Menfest, ce zici? Ps Dariane, pe aici iti pierzi timpul.., te credeam om serios! Tu ai citit ce am zis pana acum, sau te-ai bagat asa din plictiseala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Te-as fi invitat eu la o plimbare dar nu pot mere numa cu treapta doua.., spui ca nu poti mere mai tare de suta.., sorry! Las ca poate ne vedem las Menfest, ce zici? Ps Dariane, pe aici iti pierzi timpul.., te credeam om serios! Ce,ma Jeane...Asa ma stii tu,de om serios...?! Unde-ai vrea sa ma gasesti..Pe topicul de vitezane...?! NEVER !!! Aicea,se mai misca ceva...la Vulcan,e liniste si pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Cica tim pul pierdut cu placere nu e neaparat pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 deci pt maine? deci facem gratar sau nu? (daca ma lasa Beatrice sa vin cu voi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Plecare din Bucuresti la ora 9.00 din fata magazin Kronau cel de la uniri la fostul nufaru pana innpre Budapesta pe dreapta ,sper sa fie vreme frumoasa si doritori care au ceva comun cu grupul nostru sunt bine veniti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 deci pt maine? deci facem gratar sau nu? (daca ma lasa Beatrice sa vin cu voi ) Normal, esti binevenit! Mihai ce zice? Ai apucat sa vorbesti cu el? Ca eu nu stiu drumu' pana unde zicea... Oricum va astept la al doilea sens giratoriu din Calugareni. Maine, 27 de grade, fara ploi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 (editat) multam @beatrice..... vezi ca vin cu un tovaras bun..... si o pasagera pai si mici, mustaru, friptura...!!? cum facem?! LE: @beatrice..... ai cel mai frumos ID de mess.... Editat Iunie 5, 2010 de CryAngel27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 ne vedem la 9 in fata la kronau, in armuri, facem cumparaturi si plecam spre calugareni, unde ne asteapta mihai viteazu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 ne vedem la 9 in fata la kronau, in armuri, facem cumparaturi si plecam spre calugareni, unde ne asteapta mihai viteazu' Aha! Cu el sa va duceti la gratar, ca tot va asteapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 tu nu uita carbunii si purikosul ca sa avem ce pune pe gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 All Right!!! ne vedem la 9 la locul stabilit... si ne intalnim cu mihai viteazu... pardon cu beatrice.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Eu o s-apar dupa 13.00...Nu ma trezesc asa devreme,si am si de terminat urgent,alta sea. S-ar putea sa vin si cu Paul...Si el e tot asa,mai putzin matinal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 ne sunati si ne vedem acolo, dar nu intarziati prea mult ca beatrice si eugen au treaba dupa 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate