Poison Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 pai puneti pozele sus, sa vada si okii nostrii... Apropo de tobe, am speriat azi un politai din Brasov cand am ambalat langa el ... si oficial declar ca regret fapta comisa Profitand de vremea frumoasa, am facut o excursie de 3 ore si ceva , in ritm alergat pe la 1 am plecat din Ploiesti pe Cheia, apoi Brasov, unde m-am dus pana la un magazin din oras. Era inchis, asa ca am intors repede inspre Ploiesti. La o intersectie in Bv era un politai mai dolofan care dirija circulatia, cand am trecut pe langa el, am schimbat a 2-a si am ambalat destul de violent ca sa depasesc un autobuz, am trecut pe la vreo 2 metri pe politist, dar tot a sarit cat colo, si am vazut in oglinda cum isi facea cruce in spatele meu Pe aceasta cale imi cer scuze , n-am vrut sa-i provoc un infarct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ia pune si pozele alea pana ies eu de la serviciu... cam nasol, sunt in quarantine si nu pot posta nici macar o poza. Black, a trecut mai mult de o luna de cand sunt in carantina... Nu pui si tu o vorba buna? Am trimis mesaj la Thomas, la admin,,, Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) ....Salutare, si mii de scuze k ma bag asa in discutziile voastre interminabile, dar am si eu o curiozitate, o intrebare simple defapt: Cam la ce pretz se vinde un EN 500 dinasta de care tot vb voi aici? Aaa, modelul de care intreb e di 1994 si e destul de accesorizat. Astept raspuns.... Asfalt uscat, cat se mai poate, si mii de salutari de la Cluj Editat Octombrie 17, 2007 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) am promis, a trecut si ziua mea, am venit cu pozele cu bestia perlata candy apple red, courtesy of quarantined circel Editat Octombrie 17, 2007 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) :quarantine: :warn: :pedepsit: exceptional, pune si una off topic, sepia cu vaka mea. please!! Editat Octombrie 17, 2007 de circel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) am promis, a trecut si ziua mea, am venit cu pozele cu bestia perlata candy apple red, courtesy of quarantined circel * 'ai sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! (dar si el de tine!) si "la multi ani!". arata cam cum visam eu cand eram mica ...buna treaba! Editat Octombrie 17, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) * 'ai sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! (dar si el de tine!) si "la multi ani!". arata cam cum visam eu cand eram mica ...buna treaba! Acum ai crescut si visezi la altele mai furioase? Deschide naibii messengerul ala sa nu mai scriu atata offtopic ca il urmez si eu pe circel in carantina. Iar. Si tin sa mentionez ca abia saptamana viitoare isi ia polishul final si ultimul strat de lac. Abia atunci se va vedea grozavia accordingly. Circel: Editat Octombrie 17, 2007 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) Uite si niste poze dak tot suntem la capitolul asta, si apropo e de vanzare pt k am mai strans niste "eurolei noi" si asi vrea sa-mi iau ceva mai MARE. Stiti cum e vb ai k , o nevoie satisfacuta naste alta nevoie ! V-am salutat, Aron din Cluj (tel:0741207849) Editat Octombrie 17, 2007 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 frumoasa foc sukhoi. mai EN-istilor puneti si voi niste id-uri de yahoo msg sa mai barfim, al meu e stoeanp2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daseth Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 (editat) @aronbmw: ai putea cumva sa pui niste poze detaliate ale sistemului de prindere de la comenzile avansate? am si eu o pereche de comenzi avansate si mecanicul nu are vreme sa mi le puna asa ca as vrea sa o fac eu. orice poza explicativa ajuta. deja am salvat pozele puse de tine pana acum, dar unele mai in detaliu ar fi extrem de utile. multumesc! id-ul meu: wudoo6666 Editat Octombrie 18, 2007 de daseth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 @daseth , Ok, am sa pun si niste poze mai detaliate, dar nu azi pt k sunt pe fuga..., plec in Italia si ma intorc luni. Deci de luni incolo, vei avea si pozele care sper sa-ti fie de folos , si scuze de calitatea imaginilor pt k sunt facute cu tel. mobil. PS: ID mess : aronbmw , e-mail: aronbmw@yahoo.com , tel:0741207849 , mutzumit acu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daseth Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 ah..nu trebuie sa ma multumesti pe mine mi-am pus idul doar pentru ca si la pus si userul cu postul de mai sus. din punctul meu de vedere poti sa le pui aici pe forum. am rabdare. drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 id-ul meu e la profil. V-as arata si tobele inauntru fara site dar e inutil ca voi aveti alt model de EN. Din ce am vazut pana acum, doar eu si Puc avem modelul C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Octombrie 19, 2007 Autor Share Postat Octombrie 19, 2007 pai si la A si la C nu sunt la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 nope. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Domnilor, va parasesc. Ne avem pe messenger, ne mai vedem pe la un bikers sau altul si ne mai auzim la telefon. Domnii admini si moderatori de aici sunt mult prea inteligenti pentru useri ca mine iar logica regulilor dumnealor ma depaseste intru totul. Salutari tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Domnilor, va parasesc. Ne avem pe messenger, ne mai vedem pe la un bikers sau altul si ne mai auzim la telefon. Domnii admini si moderatori de aici sunt mult prea inteligenti pentru useri ca mine iar logica regulilor dumnealor ma depaseste intru totul. Salutari tuturor! Stati pe pace, o sa-l mai parasc eu ce face la motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 @daseth: Iti sunt dator cu niste poze...., si sti cum e "datoria-i k raia" . Cam tarziu, dar eu sper sa-ti fie de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 mobra lui sukhoi e la polish poze vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2007 @aronbmw comenzile avansate vin cu tot cu sistemul de prindere sau ai facut improvizatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 se doneaza de catre maria sa SUKHOI/ circel urmatoarele: Husa pt KAWA EN 500 stare buna Portbagaj (fara sissy bar) stare optica perfecta Coburi, negri, cu tinte, fara suporti de prindere - stare buna Sistem prindere pambriz (fara parbriz) - adicatelea doar fiarele propietarii de EN 500 au intaietate... detalii pm la mine(circel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 se doneaza de catre maria sa SUKHOI/ circel urmatoarele: Husa pt KAWA EN 500 stare buna Portbagaj (fara sissy bar) stare optica perfecta Coburi, negri, cu tinte, fara suporti de prindere - stare buna Sistem prindere pambriz (fara parbriz) - adicatelea doar fiarele propietarii de EN 500 au intaietate... detalii pm la mine(circel) bravo, felicitari ca faceti asta, io personal nu am nevoie de nimic un ventilator de la radiatorul de apa nu donezi ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 se potriveste portbagajul pe un vn750? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 de curand mi-am luat suzuki savage, dar pe topicul cu savage nu prea posteaza nimeni . am o intrebare: cureaua de transmisie se intretine in vreun fel , exista ceva spray de dat pe curea, sau merge pana se rupe si dupa aia se schimba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 ma, nu esti parolist deloc. unde sunt pozele manca-ti-as? mobra lui sukhoi e la polish poze vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate