Razvann Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Elimin presiunea din roti.. cat despre rulmenti uzati , nu ar trebui sa huruie ? cadrul nu este stramb iar suruburile sunt toate la locul lor . specific faptul ca pe fata guma e cam uzata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Am un gsx-r Srad 1998 . In curbe , in situatia in care ma inclin , simt ca se destabilieaza . care ar fi problema ? Va mutlumesc Trebuie verificat rulmenti de furca, rulmenti de roti, fata si spate, rulmenti de bascula, eventuale fisuri in cadru. Un lucru esential este si functionarea impecabila a furcii fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 dezmembreaza cineva motoare in cluj? sint interesat de niste furtune de frina sport pt fzs 1000. cred ca merg de pe r6 si r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Stiti vreun service, care are extractor de bujii rupte sau ceva de genul,fara a da jos chiuloasa?.Unui prieten, i s-au rupt toate 4 bujiile.Masina e Hyundai Accent 1.5crdi. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Stiti vreun service, care are extractor de bujii rupte sau ceva de genul,fara a da jos chiuloasa?.Unui prieten, i s-au rupt toate 4 bujiile.Masina e Hyundai Accent 1.5crdi. Mersi! Pot suna sa intreb in cateva locuri, mai e valabil sau s-a rezolvat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Pot suna sa intreb in cateva locuri, mai e valabil sau s-a rezolvat? Pana la urma a dat jos chiuloasa, dar nu a avut timp sa incerce sa scoata bujiile.Daca gasesti pe cineva,ducem chiuloasa unde zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Pana la urma a dat jos chiuloasa, dar nu a avut timp sa incerce sa scoata bujiile.Daca gasesti pe cineva,ducem chiuloasa unde zici Am sunat dar la cervice-uri nu se prea ocupa nimeni, ziceau ca s-ar putea incerca undeva unde se rectifica/repara chiuloase, dar eu stiu pe unde. Bafta oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 http://www.chiuloasa.ro/ poti incerca la ei ; eu am fost multumit de servicile lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 are cineva de dat un claxon moto mai de doamne ajuta ca al meu e cam lesinat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 (editat) Am sunat dar la cervice-uri nu se prea ocupa nimeni, ziceau ca s-ar putea incerca undeva unde se rectifica/repara chiuloase, dar eu stiu pe unde. Bafta oricum Pana la urma, a rezolvat-o la noi la lucru,cu masina de gaurit,tarod,s.a.m.d Mersi oricum! http://www.chiuloasa.ro/ poti incerca la ei ; eu am fost multumit de servicile lor. Stiam de ei insa ,speram sa gasesc pe cineva in Cluj. Editat Septembrie 30, 2014 de Poly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 serviciile* , am mancat un i mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Salutari .... are careva idee cam cit ar costa si unde as putea sa vopsesc spitele de la roata fata si spate in camp electrostatic? mentionez ca le dau jos de pa geanta ... dar nu ma pricep la procesul tehnologic.. ale mele in momentul acetsa au ceva vopsea neagra ..oare daca o dau jos cu smirghelul deranjeaza sau fac un bine ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 te poate ajuta dan cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Am incercat la el ..am dat si pm si nu a raspuns ./... o fi avand omu mult de munca... daca stiti pe alcineva sau alta sursa va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 sunal. sigur nu a stat pe forum. te ajuta sigur. si eu tot la el am apelat. 0747294113 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 sunal. sigur nu a stat pe forum. te ajuta sigur. si eu tot la el am apelat. 0747294113 multumesc asa am sa fac ..asta miine la prima ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Salut! Am de adus o motocicleta+multe piese (roti, furca, cadru) de la Cluj la Timisoara. Caut duba sau ceva transport care vine spre TM. Data nu e critica, poate fi peste o saptamana doua,,, daca auziti ceva, dati-mi va rog un PM. Multumesc anticipat! Numai bine,Dani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green spider Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 iti pot eu duce motorul la timisoara cu duba dar tre sa pui ceva peste motorina sa fie unsa treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Buna tuturor... oare de unde pot sa achizitionez sau sa primesc o bucata de policarbonat de 2mm grosime transparent marime aproximativa 15 cm / 30 cm ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Daca vrei de 5 mm fumuriu , te ajut cu placere ! Sau folie transparenta de policarbonat de 1 mm . daca te rog imi lasi un nr de telefon sa ne putem intelege mai usor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Salut. Caut sa inchiriez o duba cu 6 locuri pentru 4 zile, la un pret mai decent. 0751185194 Mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Buna tuturor.... intrebare ... poate are careva ramasa de la vreo ceva casca ...prinderile vizierei ... daca da si nu le mai foloseste mi-ar prinde bine ... un pm va rog » Post actualizat in 14 Nov 2014 10:28Am rezolvat cu prinderile al viziera ..... Daca este printre voi careva care stie si are timp sa refaca o instalatie electrica la yamaha virago 250 ( ma refer la inlocuit firele + mufe ) timp / bani .... rog pm » Post actualizat in 15 Nov 2014 15:41electrician moto bun este in cluj ? rog daca stie careva sa imi dea un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green spider Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Buna tuturor.... intrebare ... poate are careva ramasa de la vreo ceva casca ...prinderile vizierei ... daca da si nu le mai foloseste mi-ar prinde bine ... un pm va rog » Post actualizat in 14 Nov 2014 10:28 Am rezolvat cu prinderile al viziera ..... Daca este printre voi careva care stie si are timp sa refaca o instalatie electrica la yamaha virago 250 ( ma refer la inlocuit firele + mufe ) timp / bani .... rog pm » Post actualizat in 15 Nov 2014 15:41 electrician moto bun este in cluj ? rog daca stie careva sa imi dea un semn 0752750030 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 Salutare la toti! intreabare intrebatoare... aveti careva cunostinte despre piata moto din polonia? ma chinuie gandul sa imi aduc urmatoarea capra de acolo, am vazut preturi foarte ok, mai bune decat in DE, HU, nu mai zic de Ro... ati mai adus careva de acolo? aveti vreo impresie, sfat, daca tre tinut cont de ceva pt a o putea inmatricula, etc... daca is seriosi sau nu (la modul general, normal) Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Martie 2, 2015 Autor Share Postat Martie 2, 2015 stie cineva cine bucseaza un cilindru in cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate