TaChe Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Am inceput si noi sezonul moto. 15-16 ianuarie in Delta! Dupa mai multe permutari si aranjamente am ajuns la Gigi la Munteni vineri la 3 dimineata. Ne-am asezat la un pahar de vin si am aflat ca plecam in Delta maine(adica azi) la 7. Am bagat doua ore de somn in mare viteza, am baut o cafea, doua, trei si m-am trezit la Tulcea pe bac cu casca in mana, cizmele in picioare, gata de aventura. Eu, Radu, Gigi, profesorul Constantin(74 ani), 31(Bogdan) prezenti la apel. Lipseste Tibi motivat de incidentul din toamna. Delta era acolo numai ca apa modelase un pic peisajul, daca vara vezi mai mult uscat acum ai impresia ca mergi printr-un labirint al apei. Au fost doua zile superbe pline de aventura, noroi, apa, cafea, bere, peste si vin. Ne-am tinut promisiunea si am inceput si anul asta sezonul in ianuarie. Asfalt uscat doamnelor si domnilor. http://img713.imageshack.us/img713/ Mesaj completat Nu stiu de ce topicul a aparut de x ori. Am nevoie de ajutorul unui admin. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Fin'ca-s misto pozele... de-asta apare de trei ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Bravo man, ce feerie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 sper sa ajung si eu anu asta prin delta frumoase poze va invidiez .... (da lasa ca o sa dau o tura pe muntele din "spatele gradinii") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) Salut, Sunt placut surprins ca locul in care m-am nascut, am crescut, si unde ma asteapta oricand cu o ciorba de peste calda, parintii, a devenit o aventura pentru cativa membrii de vaza ai acestui forum. Eu, ajung o data sau de doua ori pe an acolo cu masina, si nu ma satur de peisaje, drum, aventura si pescuit. Am cu ce sa ma mandresc . Cred ca Troia, de care spuneti voi e Tibi Troia, nu? Ne-am cunoscut la showroom in expozitiei. Mi-ar placea sa va insotesc intr-o calatorie pana acolo. Cu masina sau cu motorul.\\\ Pun si eu cateva poze, nu sunt cu motorul, dar sunt de pe drumul care il fac spre casa. ultima intrare, Decembrie 2010 de craciun. Editat Ianuarie 20, 2011 de catalinxv750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Frumos inceput de sezon! si frumoase imagini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 FELICITARI !!! - cum s-au comportat caprele ? cate s-au mai intors ? ne vedem curand la Hateg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Felicitari de tura Domn' Profesor! V-am copiat si eu luandu-mi ceva mai mic pt distractii,asa ca poate ne intalnim la o plimbare prin tara (nu doar la Garmisch ) Va salut, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Lucrez oarecum in domeniu si va pot recomanda cu toata caldura ( si insistenta! ) un psihiatru bun-bun-bun!!! Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Lucrez oarecum in domeniu si va pot recomanda cu toata caldura ( si insistenta! ) un psihiatru bun-bun-bun!!! Felicitari!!! nu le-ar strica deloc. foarte tare iesirea, la cat mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 bravo! intotdeauna am spus ca enduristii sunt cei mai destepti, au spiritul viu indiferent de varsta. imi pare rau sa spun pt ca si eu intru in "celelalte categorii", restul sunt mult mai atrofiati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdm Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 bravo! intotdeauna am spus ca enduristii sunt cei mai destepti, au spiritul viu indiferent de varsta. imi pare rau sa spun pt ca si eu intru in "celelalte categorii", restul sunt mult mai atrofiati. Io credeam ca chopper-istii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate