Stau-De-6 Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 My new ride... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Bafta cu ea si ma mai anunti si pe mine ce-i mai faci, ce-i mai dregi ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Frumoasa foc ! Sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de celalalt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Frumoasa motoreta! Imi plac culorile, sa fiu sincera n-am prea vazut asa. 2006 e o alegere buna Sa o stapanesti sanatos si multi km sa faci cu ea. Poate ne vedem pe Selena anul asta prin mai (vezi la redcarpet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 sa o stapanesti sanatos stii ca ma oftic asa un pic.. dar facem o ieseala in vara cu noutatile sa vedem ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2011 Bafta cu ea si ma mai anunti si pe mine ce-i mai faci, ce-i mai dregi ..... I will. Frumoasa foc !Sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de celalalt ! Merci! Frumoasa motoreta! Imi plac culorile, sa fiu sincera n-am prea vazut asa. 2006 e o alegere bunaSa o stapanesti sanatos si multi km sa faci cu ea. Poate ne vedem pe Selena anul asta prin mai (vezi la redcarpet) Multumesc! Pe Selena nu cred c-o sa vin, mai repede poate ne organizam cu totii la vara, cand ne dam in Ungaria. sa o stapanesti sanatos. stii ca ma oftic asa un pic.. dar facem o ieseala in vara cu noutatile sa vedem ce si cum Cu siguranta. Musai sa facem o comparatie intre modele, cu atat mai mult cu cat a doua optiune era un K5/6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Felicitari pentru noua achizitie, km/bani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Superba combinatie de culori Felicitari! Mesaj completat a doua optiune era un K5/6. Iar ca sa fiu si un pic carcotas, mai bine mergeai pe a doua optiune Doar daca era vb. strict de gixxer. Oricum, look nota 10, combinatie de culori nota 20 ... ai o mobra tare frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2011 Felicitari pentru noua achizitie, km/bani ? Multumesc! Mobra are 30k km. Am optat pt un motor cu km reali, decat unul care sa-mi spuna ca are 10k. Ca bani... nu pot sa spun decat ca l-am luat bine. Superba combinatie de culori Felicitari!Iar ca sa fiu si un pic carcotas, mai bine mergeai pe a doua optiune Doar daca era vb. strict de gixxer. Oricum, look nota 10, combinatie de culori nota 20 ... ai o mobra tare frumoasa! Merci, Gabi! Nah, ca optiune, e normal ca gixxer-istii sa vrea un K5/6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Foarte frumoasa... semnalele pe spate sunt integrate in stop? ca nu le vad in poze. Foarte misto si toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2011 Multumesc, Bogdan! Semnalele nu sunt in stop, trebuie sa le cumpar si sa le montez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 RuLLz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Sa o stapanesti sanatos Stau-de-6 ,stiu ca ti-o doreai de ceva timp si sa ne vedem pe Tihuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 U crazy snail ... Asteptam filmari pe Tihuta cat mai curand....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2011 RuLLz! Sa o stapanesti sanatos Stau-de-6 ,stiu ca ti-o doreai de ceva timp si sa ne vedem pe Tihuta ! Merci! Va astept aici! U crazy snail ... Asteptam filmari pe Tihuta cat mai curand....... Doar sa vina caldura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 frumoasa foc ma nicule, sa o stapanesti sanatos. ma bucur mult ca ai reusit sa iti iei ce iti doreai. bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 29, 2011 Autor Share Postat Aprilie 29, 2011 (editat) frumoasa foc ma nicule, sa o stapanesti sanatos. Multumesc mult! Intre timp, i-am luat un set de semnalizari spate pe led, i-am pus rimstrips, i-am schimbat uleiul si semeringurile la furca fata. In garaj asteapta sa fie montate un set de Michelin Power One (noi). Luna viitoare vrem sa ne dam si pe-un circuit in Ungaria. Incepem sa ne intelegem de minune... Editat Aprilie 29, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) Asta esti tu bre ? Editat Iunie 1, 2011 de k-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Nu, fostu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 1, 2011 Autor Share Postat Iunie 1, 2011 skvj are dreptate. E fostul proprietar. Mie-mi place mai mult sa-l duc pe curbe, nu intr-o roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guduno Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 skvj are dreptate. E fostul proprietar. Mie-mi place mai mult sa-l duc pe curbe, nu intr-o roata. fostul o fi, dar langa el e o fata (cu o cizma eleganta cu toc), care e la fel de nervoasa...eu asa vad. voi? sa stapanesti motorul sanatos, frumoasa combinatie de culori si iti merg cu echipamentul "manusa". asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Da, e. Pe un Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 fostul o fi, dar langa el e o fata (cu o cizma eleganta cu toc), care e la fel de nervoasa...eu asa vad. voi? e din Botosani fata, intre timp cred ca a vandut motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Asta vara o vazusem pe el. Poate l-a vandut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 8, 2011 Autor Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) fostul o fi, dar langa el e o fata (cu o cizma eleganta cu toc), care e la fel de nervoasa...eu asa vad. voi? sa stapanesti motorul sanatos, frumoasa combinatie de culori si iti merg cu echipamentul "manusa". asfalt uscat! Intr-adevar, fata avea de vanzare gix-ul respectiv. Nu stiu daca l-a vandut sau nu. Merci de urari! Si daca tot am postat, mai pun cateva poze. Editat Iunie 8, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate