Vlad Codreanu Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Manuel, am fost cu mobra in Capadocia in septembrie trecut. Daca vrei sa povestim pe o harta, oricand. Pentru cazare in Capadocia as spune nu Goreme... Este fff aglomerat. Si comercial. In schimb Uchisar merita atentie..este la 10 km de Goreme. Mult mai frumos. Poti merge in parcul national Goreme, poti ajunge la orasele subterane. Ar fi cam doua de vazut... Restul sunt cam la fel.. Merita vazuta si valea Ihlara. Vorbim. Merita sa stai acolo cam 3 zile... mai ales ca este capatul excursiei...si nu ajungi chiar atat de usor acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Manuel, am fost cu mobra in Capadocia in septembrie trecut. Daca vrei sa povestim pe o harta, oricand. Pentru cazare in Capadocia as spune nu Goreme... Este fff aglomerat. Si comercial. In schimb Uchisar merita atentie..este la 10 km de Goreme. Mult mai frumos. Poti merge in parcul national Goreme, poti ajunge la orasele subterane. Ar fi cam doua de vazut... Restul sunt cam la fel.. Merita vazuta si valea Ihlara. Vorbim. Merita sa stai acolo cam 3 zile... mai ales ca este capatul excursiei...si nu ajungi chiar atat de usor acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2011 Manuel, am fost cu mobra in Capadocia in septembrie trecut. Daca vrei sa povestim pe o harta, oricand.Pentru cazare in Capadocia as spune nu Goreme... Este fff aglomerat. Si comercial. In schimb Uchisar merita atentie..este la 10 km de Goreme. Mult mai frumos. Poti merge in parcul national Goreme, poti ajunge la orasele subterane. Ar fi cam doua de vazut... Restul sunt cam la fel.. Merita vazuta si valea Ihlara. Vorbim. Merita sa stai acolo cam 3 zile... mai ales ca este capatul excursiei...si nu ajungi chiar atat de usor acolo. Ok,multumesc vlad. Te sun cand ma intorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Ok,multumesc vlad. Te sun cand ma intorc. La naiba! Numai oameni seriosi pe topicul asta... ..ma doare burta de ras... Hai ca merg si eu...cu meseriasii aia de-am fost cu ei anul trecut... Vasalutcurespectiulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 La naiba!Numai oameni seriosi pe topicul asta... ..ma doare burta de ras... Hai ca merg si eu...cu meseriasii aia de-am fost cu ei anul trecut... Vasalutcurespectiulian Bine-ai revenit printre noi, prietene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Vasalutcurespectiulian adevarat a inviat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Nu stii cum e la ski? Dupa 16.00 pauza,relaxare,spa,....internet,etc. Abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 In Cappadocia musai sa vedeti un oras subteran (cel mai bine pastrate sunt cele de la Derinkuyu, Kaimakli si Ozkonak), toata zona cu "fairy chimneys" din Parcul National Goreme, "castelele" Uhcisar si Ortahisar, canionul Ihlara, muzeul in aer liber de la Zelve. Astea-s doar cateva de care-mi aduc eu aminte. te c!*@*# pe el de oras subteran Recomandarea mea : mare grija la viteza/asfalt/bumpere si politie dar na...ma gandesc ca stiti de tura trecuta:) poze aici Mesaj completat @ Manuel, traseul este structurat ok la cum va stiu eu pe voi:) Mesaj completat salut,impreuna cu 3-4 prieteni intentionam sa plecam la inceputul lui mai in turcia cam in felul urmator: plecare vineri 29.04 intoarcere sambata(07.05) sau duminica(08.05) dupa urmatorul program provizoriu ziua 1 bucuresti-edirne-istanbul(ocolire)-sile = 700 km ziua 2,3,4 sile-zonguldak-sinop(cel mai nordic oras al turciei)-nevsehir(cappadocia) = 1200 km ziua 5 pauza pentru vizite turistice cappadocia ziua 6 nevsehir-ankara = 300 km ziua 7 ankara-istanbul = 450 km ziua 8 pauza istanbul ziua 9 istanbul-bucuresti = 650 km ziua 10 rezerva daca a mai fost cineva in nord si in cappadocia, multumim anticipat pentru sfaturi mergem fara rezervari, dar ne vom caza la hoteluri care in perioada respectiva sunt cam 30 euro de persoana/noapte daca mai sunt doritori cu cea mai mare placere dar ne dorim un grup de maxim 8 persoane manuel nevsehir - istanbul - recomand intr-o zi . noi l-am facut intr-o zi cu o constanta de 160-180 pe autostrada mai puneti o zi in cappadocia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 te c!*@*# pe el de oras subteran Fiecare cu gusturile lui. De exemplu, eu nu m-as fi cocotat pe vreo camila, dar as fi facut o tura cu balonul daca as fi avut timp si bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Fiecare cu gusturile lui. De exemplu, eu nu m-as fi cocotat pe vreo camila, dar as fi facut o tura cu balonul daca as fi avut timp si bani. subscriu la capitolul balon. daca nu ma insel trebuie sa fii dis de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 subscriu la capitolul balon. daca nu ma insel trebuie sa fii dis de dimineata Dap, de obicei se zboara dis-de-dimineata, dar daca platesti extra poti zbura si la apus. Numai sa te tina buzunarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 asta imi place cel mai mult la romanitu intrebi ce poti vizita si ei iti schimba traseul sau te cearta ca mergi riscant asa ca cel mai bine pui poze cand te intorci esti mare omule..........cum le stii tu pe toate si le spui ca un om intelept bravo!! apropo cum a fost brinza de pe transalpina? Mesaj completat sal!gasca este super ok,pe placul meu(sper ca si eu pe placul vostru) km multi opriri putine!!!! mi-ati cam stricat planurile de o grecia sau macedonia de 1mai dar asa propunere ......in principiu contati si pe mine. promit ca imi cumpar statie....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Februarie 7, 2011 Autor Share Postat Februarie 7, 2011 (editat) am updatat putin harta si am mai completat lista participantilor 1. Manuel_ktm 2. Mihai_varadero 3. Dans 4. Delta-x 5. Ianachim 6. Magarusulmarius. (am vazut ca s.a inscris aici pe topic) 7. sorin-das 8. iulian22 9. gabi(varadero) oricum sigur o sa ne intalnim sa mai discutam traseul si programul. oricum sper ca pana la sf lui aprilie sa facem una,doua iesiri de 1-2 zile turcia_2011_1.pdf Editat Februarie 7, 2011 de manuel_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 I'm in. cu plecare de la mine din Sofia, si ne vedem la granita BG-TR. Keep me in the loop. PS: Daca aveti nevoie de ajutor prin BG, PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 LA ACEASTA ORA - M-AM TREZIT BRUSC: MERG SI EU !!! Cred ca va fi interesanta tura, cu toate ca nu-s adeptul turmei dar ......... pana nu incerci nu vezi cum e. Baciul poate sa dea ceva detalii despre cum crede el ca va stapanii cireada (o viteza medie de drum, intervalul de tigara (eu nu fumez), etc). As fi vrut sa merg cu Transalpul (incap bagaje multe) dar dupa cum suna mobrele voastre si distanta ''obligatorie'', de parcurs zilnic, ma indeamna sa scot balaurul negru . 10. Vulturul argintiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 salutare nene vulturas baieti sunt baieti de baieti am mers cu ei de multe ori au niste ani nu sunt pusti terebilisti merg in limita bunului simt sun o companie placuta nu o sati para rau incearco si pe asta ce poti perde siti faci o ideie cum e in grup sa fi iubit pompi toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 salutare nene vulturas baieti sunt baieti de baieti am mers cu ei de multe ori au niste ani nu sunt pusti terebilisti merg in limita bunului simt sun o companie placuta nu o sati para rau incearco si pe asta ce poti perde siti faci o ideie cum e in grup sa fi iubit pompi toate cele bune Multzumim Pompi pentru aprecieri si ca ne-ai salvat "turma". Ideea este: nu vii si tu cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Multzumim Pompi pentru aprecieri si ca ne-ai salvat "turma".Ideea este: nu vii si tu cu noi? ar fi o prezenta f placuta insa cred ca cele 2 sambete il impiedica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 salutare nene vulturas baieti sunt baieti de baieti am mers cu ei de multe ori au niste ani nu sunt pusti terebilisti merg in limita bunului simt sun o companie placuta nu o sati para rau incearco si pe asta ce poti perde siti faci o ideie cum e in grup sa fi iubit pompi toate cele bune Multumesc pentru incurajare Pompi, sper sa fie SOARE si ploaie doar in ultima zi spre casa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Fara cuvinte dar SPERANTA moare ultima! Dedicatie pentru toti cei care macar credem ca vom face la fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Fara cuvinte dar SPERANTA moare ultima! Dedicatie pentru toti cei care macar credem ca vom face la fel! propun sa facem si noi ceva asemanator traversarea BUCURESTIULUI de la nord. la sud. rolurile principale TATAIE CU DURERI IN FUND FRATII CARAMIDA. CU DURERI IN SUFLET DYDY. CU DURERI DE BULE POMPI CU DURERI IN CARDAN MANUEL CU DURERI IN GLEZNA EU FILMEZ .... cu dureri in cot Mesaj completat propun sa facem si noi ceva asemanator traversarea BUCURESTIULUI de la nord. la sud. rolurile principale TATAIE CU DURERI IN FUND FRATII CARAMIDA. CU DURERI IN SUFLET DYDY. CU DURERI DE BULE POMPI CU DURERI IN CARDAN MANUEL CU DURERI IN GLEZNA EU FILMEZ .... cu dureri in cot bai DANS daca mai pui din astea o sa mute topicul la EXCURSII VETERANI ps super tare filmul oricum Mesaj completat propun sa facem si noi ceva asemanator traversarea BUCURESTIULUI de la nord. la sud. rolurile principale TATAIE CU DURERI IN FUND FRATII CARAMIDA. CU DURERI IN SUFLET DYDY. CU DURERI DE BULE POMPI CU DURERI IN CARDAN MANUEL CU DURERI IN GLEZNA EU FILMEZ .... cu dureri in cot bai DANS daca mai pui din astea o sa mute topicul la EXCURSII VETERANI ps super tare filmul oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 salutare, eu am vorbit cu un turc, care sta cu mine in bloc si mi-a confirmat ca e frumoasa coasta prin nord, pe unde mergem noi, mult mai lejera decat prin sud am cautat pe google earth, combinat cu google map ( pt coordonate gps) si am gasit niste puncte de interes pe traseu,,,cu cat mai multe, cu atat mai bine, ca sa avem de unde sa alegem, la mica intelegere,,, - plaja Agva, la 31 km de Sile, numai buna pt o scurta pauza pt o baie in mare Mesaj completat - stancile de la Kerpe, cam la 78 km de Sile, intre sile si karasu Mesaj completat - pesterile de la Zonguldak ( pesterile Gokgol si Cehennemagzi) -cascada de la Erfelek, chiar in Sinop -cetatea de la Boyabat - asezarile de la Hattusas si Alacahoyuk , intre Corum si Yozgat , cred ca merita vazuta mai ales Hattusas si imprejurimile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Ala cu aparat auditiv (min 0:55) seamana cu Dan...mor de ras... Nu te supara Danutze, asa mi s-a parut ca seamana cu tine. Sunt extraordinari baietii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 IANACHIM DALTONISTU ,se pare ca pe tine te doare capul rau de tot. Ai plecat in Austria fara sa-ti iei MEDICAMENTELE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 salutare, eu am vorbit cu un turc, care sta cu mine in bloc si mi-a confirmat ca e frumoasa coasta prin nord, pe unde mergem noi, mult mai lejera decat prin sud am cautat pe google earth, combinat cu google map ( pt coordonate gps) si am gasit niste puncte de interes pe traseu,,,cu cat mai multe, cu atat mai bine, ca sa avem de unde sa alegem, la mica intelegere,,, - plaja Agva, la 31 km de Sile, numai buna pt o scurta pauza pt o baie in mare Mesaj completat - stancile de la Kerpe, cam la 78 km de Sile, intre sile si karasu Mesaj completat - pesterile de la Zonguldak ( pesterile Gokgol si Cehennemagzi) -cascada de la Erfelek, chiar in Sinop -cetatea de la Boyabat - asezarile de la Hattusas si Alacahoyuk , intre Corum si Yozgat , cred ca merita vazuta mai ales Hattusas si imprejurimile de mult imi doresc sa vad locurile astea. mi-a ramas gandul la ele de cand le-am vazut in revista de prezentare de Turciei de le Turkish Airlines. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate