SVR Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 (editat) Vreau sa desfac ambreiajul si am nevoie de o cheie speciala. Ca sa poti demonta piulita de la oala de ambreiaj iti trebuie o cheie cu care sa tii oala fixa in timp ce desfaci piulita. De unde pot sa cumpar cheia aia " cracanata" din poza. Editat Septembrie 23, 2006 de SVR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 sal ! ti-o poti face foarte usor dintr-un disc de ambreaj uzat (stricat) caruia ii sudezi un asa zis miner ! daca iei "scula" de la louis s-ar putea sa bulesti oala de ambreaj....(calitatea sculei proasta!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 incerarca sa o blochezi cu o surubelnita sau blocheza motorul dar fi atent sa nu rupi ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 incerarca sa o blochezi cu o surubelnita sau blocheza motorul dar fi atent sa nu rupi ceva ... DA? solutia asta l-a costat ambreiajul pe un prieten. Fix improvizatia asta a facut ca dupa n km sa se rupa o ureche de la oala de ambreiaj si sa ii sparga carterul. Nu agreez solutiile romanesti gen: merge si cu o sarma. Din cauza unor mecanici cu idei de astea sunt multe probleme la motoarele japo pe meleaguri romanesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Nu agreez solutiile romanesti gen: merge si cu o sarma Am vazut japoneza cu stopul spate prins cu sarma,in loc sa puna 2 suruburi @SVR mai bine cumperi cheia sau o imprumuti de la cine are decat sa faci improvizatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 sau bagi in viteza si blochezi roata (parerea mea ... ) nu cred ca se va rupe ceva ideea lu ticalosu' mi se pare cea mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Septembrie 24, 2006 Autor Share Postat Septembrie 24, 2006 @mao-san De la Louis nu cumpar ca e scumpa si proasta. @E.Z. Rider Motorul l-am desfacut deja, (chiulasa, distributie, etc) deci nu mai pot sa aplic metoda ta. @ticalosu' Mi-as face o cheie daca as avea discurile de otel de la un ambreiaj vechi, dar nu am. @Baiazid Ai drepatate. Am vazut si oale de ambreiaj rupte datorita acestor improvizatii si nu vreau sa o stric pe a mea. @maDog Metoda ta e o "tiganeala" cu care nu sunt de acord. Mersi de sfaturi. Cred ca o sa caut niste discuri uzate de ambreiaj si o sa-mi fac o cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 @mao-san De la Louis nu cumpar ca e scumpa si proasta. @E.Z. Rider Motorul l-am desfacut deja, (chiulasa, distributie, etc) deci nu mai pot sa aplic metoda ta. @ticalosu' Mi-as face o cheie daca as avea discurile de otel de la un ambreiaj vechi, dar nu am. @Baiazid Ai drepatate. Am vazut si oale de ambreiaj rupte datorita acestor improvizatii si nu vreau sa o stric pe a mea. @maDog Metoda ta e o "tiganeala" cu care nu sunt de acord. Mersi de sfaturi. Cred ca o sa caut niste discuri uzate de ambreiaj si o sa-mi fac o cheie. Sal ! sau mai exista solutia .... pune-ti bani mai multi si va cumparati una originala ..... se potriveste la toate modelele de moto (yamaha,honda suzuki) cunoaste-ti proverbul scotianului? "sint prea sarac sa-mi cumpar un lucru ieftin!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Razvane cred ca nu esti chiar asa de retard sa te iei dupa meseriasii astia de pacilea . Dac nu reusesti vin-o cu motorul la mine ca ti-o desfac eu si tin de oala cu MANA deci nu sunt sanse sa se sparga ceva. Chiar poti sa si filmezi poate mai invata si altii! Si pana mea ti-am cerut eu vreun ban?? Zii ??!! Vino cu incredere ca nu te musc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 @mao-san De la Louis nu cumpar ca e scumpa si proasta. @E.Z. Rider Motorul l-am desfacut deja, (chiulasa, distributie, etc) deci nu mai pot sa aplic metoda ta. @ticalosu' Mi-as face o cheie daca as avea discurile de otel de la un ambreiaj vechi, dar nu am. @Baiazid Ai drepatate. Am vazut si oale de ambreiaj rupte datorita acestor improvizatii si nu vreau sa o stric pe a mea. @maDog Metoda ta e o "tiganeala" cu care nu sunt de acord. Mersi de sfaturi. Cred ca o sa caut niste discuri uzate de ambreiaj si o sa-mi fac o cheie. folosind un pistol pneumatic cu bataie poti tine ambreiajul cu mana cu manusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 folosind un pistol pneumatic cu bataie poti tine ambreiajul cu mana cu manusa. Cine stie stie, eu o tin si fara manusa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate