stulewa Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 O idee inflorita in gluma la Drachones rally 2010 a prin contur in iarna asta si cu ajutorul unei sponsorizari iata, PLEC LA AFRICA mai nene!!!!1 Din pacate, teoretic plec singur, costurile unei masini de asistenta ridicandu-se mult peste bugetul alocat . Urmeaza sa ma intalnesc cu Radu (un tip misto pe care l-am cunoscut la Drachones) in Spania, sa imi arunc ruxacul, doua cauciucuri si ceva scule in masina lor de concurs si gata, la start domle. Se pare ca deplasarea pana in Almeria(Spania) o voi face cu autobuzul deci haiducie maxima fratilor. Daca se gandeste cineva sa vina in aceasta "iexcursie" dati un semnal! mai multe informatii gasiti pe www.tuareg-rallye.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Curajos proiect, succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Ai grija la nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Bai jumba', esti tzicnit. Bafta maxima si ai grija la cactusi, nu la nisip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 (editat) Mult succes ! Sa ne tii la curent ;oricum suntem cu ochii pe tine !!!! Te invidiez .. Bafta multa !!! Editat Februarie 14, 2011 de challenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 14, 2011 Autor Share Postat Februarie 14, 2011 (editat) sincer sa fiu eu as fi luat un autocar ca si asistenta, sa mergem asa, in gasca, in excursie in Maroc ) Editat Februarie 14, 2011 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Multa bafta JUMBALACHE !!!!!!!!!!! Sper sa obtin suportul de care am vorbit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Multa bafta JUMBALACHE !!!!!!!!!!! Sper sa obtin suportul de care am vorbit ! Vreau si eu un suport chiar si SH !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 E vorba de suport de Shtiulete, mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 16, 2011 Autor Share Postat Februarie 16, 2011 gata, ati inceput? am sa pun ceva poze cu fabricarea turnului de navigatie si pregatirea motoretei pentru desert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 gata, ati inceput? am sa pun ceva poze cu fabricarea turnului de navigatie si pregatirea motoretei pentru desert. Chiar te rugam sa ne dai cat mai multe detalii,nu strica : -cum iti pregatesti motorul -cum iti pregatesti navigatia si cu ce etc.. Sunt sigur ca multi vor aprecia treaba asta . Iar tie ..SPOR LA TREABA SI BAFTA MULTA !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) Nenea Jumba, daca nu ai facut rost de derulator, iti dam unul facut aci, la Craiova, ca sa-l folosesti la raliu. Este electric, luminat etc... Trebuie doar sa-l fixezi pe mobra. La noi au mers foarte bine. Iar pentru cine vrea sa-i faca galerie lui Jumba, pun la dispozitie duba. Cu restul veniti voi. Daca la Dakar era o tabara a vizitatorilor cam jumate din cea a concurentilor, nu vad de ce n-ar putea fi si in cazul asta. Editat Februarie 16, 2011 de lupu' shui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 16, 2011 Autor Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) turnul de navigatie e aproape gata. l-am facut modular pentru a se putea adapta pe orice motoreta. se pot pune orice fel de faruri, eu am folosit unele de zx7, voi pune xenon pe ambele faze, pentru asta va trebui sa pun o alta infasurare pe stator, ceva de la trail tech pentru a imi genera 120w. ca rezervoare suplimentare am ales ceva din state, maine ma duc la posta sa le iau Mesaj completat IU HUUUU! Sunt pe lista de intrare la nr 123 http://www.tuareg-rallye.com/entrys.pdf Editat Februarie 16, 2011 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Bravos domnule, deci nu ai stat degeaba iarna asta, multa bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 17, 2011 Autor Share Postat Februarie 17, 2011 @Livanu: merci frumos, ce ziceai de suruburile alea rapide iete pozele de azi, am primit si rezervoarele suplimentare, 500ron vama si tva, multumesc romanica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 iete pozele de azi, am primit si rezervoarele suplimentare, 500ron vama si tva, multumesc romanica: Bun asa. Cum intaresti semicadrul? Cum selectezi rezervorul din care trage benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 "iete pozele de azi, am primit si rezervoarele suplimentare, 500ron vama si tva, multumesc romanica:" Vezi daca nu "iesti folbalist " daca te cunoasteau aia ,sigur nu plateai atat In alta ordine de idei,faina treaba ,motorul prinde contur,,de bani si costuri nu intreb .. Bafta in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Vezi daca nu "iesti folbalist " daca te cunoasteau aia ,sigur nu plateai atat Depinde cum au fost trimise. Daca te intelegeai cu americanii sa-ti trimita "Gift" nu "Merchandise" si/sau de pe persoana fizica nu de pe firma, scapai de TVA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 sandule, mi-ai zis tu ca e inalt turnu ala de navigatie, da nu te-am crezut asa dereglat. mai ai putin si agati firele de troleu cu el. hai sa ai spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 19, 2011 Autor Share Postat Februarie 19, 2011 pai am doua sarme pitite sub carena, cad raman fara gaz le pun pe firele de la troleu... e mai greu cu depasirile dar ma descurc Mesaj completat poze noi cu Niculae si ochiu' lui critic ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 intreb si eu "ca prostul" o sa ai vizibilitate in fata ??? pare foarte inalt "turnul" chiar si daca stai in picioare, tinand cont ca la curse lungi nu poti sa stai toata cursa in picioare. oricum iti doresc multa bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 (editat) intreb si eu "ca prostul" o sa ai vizibilitate in fata ??? pare foarte inalt "turnul" chiar si daca stai in picioare, tinand cont ca la curse lungi nu poti sa stai toata cursa in picioare. oricum iti doresc multa bafta !!! Cam ciudata intrebarea, sincer. Ai mers vreodata cu motoare gen transalp cu parbriz inalt? Niciodata nu te uiti prin el cand mergi la drum intins (singura data cand stai jos). EDIT: Pune radiatoru cu furtunele in sus ca sa le treci prin partea centrala a suportului. Editat Februarie 19, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 vad ca ai pus 2 tripuri de KTM. era bun un trip cu incrementare din 10 in 10m Dar te prinzi tu dupa urme cand o fi mai nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 in curand o sa il vedem pe jumab cu 525 lui si la SBK BV SANDULE PS sa nu te intorci cu vreo camila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 (editat) in curand o sa il vedem pe jumab cu 525 lui si la SBK BV SANDULE PS sa nu te intorci cu vreo camila Spor si bafta, Jumba! Editat Februarie 19, 2011 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate