frigider Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Motociclismul la noi nu e la fel de dezvoltat ca la voi dar sper sa aveti rabdare. diferenta cred ca e doar la "numere" (sunt mai multi pe-aici), de calitate nu stiu ce sa zic! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Mult prea putin...... avand in vedere cata balacareala s-a facut pe topicul referitor la unirea Romaniei cu Moldova Si chiar ...am intrebat si acolo si mai intreb si aici (din curiozitate personala ) : VOI CE PARERE AVETI DE UNIRE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 La fotbal si la politica se pricepe toata lumea. Ce darqu are un site de motociclism din moldova cu unirea celor doua republici. De unde a plecat discutia si unde s-a ajuns. Si ca raspuns la curiozitate, raspunsul e, sa se faca ca pe vremea lui Cuza. Un cetatean cu dubla cetatenie care sa poata sa-si depuna candidatura in cele doua republici, dupa care sa fie ales ca presedinte in cele doua replubici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 ,,La fotbal si la politica se pricepe toata lumea''-Din pacate cam asa este, insa eu ma pricep la nici una...sorry Citeste bre mai sus si o sa vezi exact : ,, De unde a plecat discutia si unde s-a ajuns.'' Intrebarea era pt VJFLASH si conationalii sai nu pentru zona Tulcea Multumesc de interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjflash Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Eu sunt PENTRU unirea celor doua state... Ne-a despartit un Pact tampit in cel de-al doilea razboi mondial, nimic mai mult... Si sunt foarte multi conationali de-ai mei care isi doresc acest lucru.Din pacate si cei care credeau dupa 89' intr-un viitor comun, acum vorbesc de o eventuala unire in cadrul Uniunii Europene. Eu insa imi doresc mai mult decat atat.Voi ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Iti multumesc pentru raspuns, si intetionat ma voi repeta : nu ma pasioneaza deloc politica - fotbalul nici atat Exista pe forum un topic dedicat acestei teme, si rastalmacit pe toate partile, unde eu am mai intrebat odata : ,,pe voi v-a intrebat cineva ce spuneti de ideea asta ?'' - rspunsul a venit de la cineva sub forma : ,, putem sa-i intrebam '' - dar totusi nimeni nu a facut-o, iar tot topicul respectiv efectiv tinde undeva spre ,, daca voi nu ne vreti , noi va vrem '' sau ceva de genul ,, destul ca va vrem noi, ce vreti voi nu conteaza '' Iar daca motociclism.md - a ,,sucombat'' ,vorbeste cu tovarasii tai si intrati voi la noi, ca e loc pentru toata lumea iar la subiecte ,,sensibile'' de genul mai sus dati si voi o parere sa creeam un dialog cat de cat Multumesc inca odata, Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjflash Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Pai problema e ca la noi cu motociclismul nu prea. Rar vad cai pe 2 roti prin oras. Iar daca exista, astia-s formati in niste grupuri de cate 2,3 bikeri si atat...De asta si este nevoie de un forum, de o pagina puternica unde vom putea crea diferite intalniri, evenimente etc....O sa fac o pagina pe facebook, unde o sa introduc si linkul motociclism.ro Sper sa iasa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Deci mai functioneaza forumul din Republica Moldova ? Care e problema ? Userul Simp1e nu mai zice nik ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin gsxr Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 bun venit !!bikeri din basarabia.. !!ne bucuram.. si nu uitati ca si voi santeti romani ..)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redstarbiker Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 De ce va agitati atit.daca ar fi vrut careva din moldova sa faca ceva cu situl ar fi facut sau sa intre pe motoretismul nostru ar fi intrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vikthor Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Pe cai! https://www.youtube.com/watch?v=fMhgTVlKoTk&feature=youtube_gdata_player Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmicus Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Salutare! Am un prieten bun dar cam novice in ale computerelor si m-a rugat sa arunc eu o intrebare pe forum. Are cineva cunostiinta de unde se pot gasi amortizoarele de la atas la un IJ Planeta 5? Amicul meu restaureaza primul lui atelaj, care a suferit din cauza unui incendiu acum cativa ani. Am postat aici in speranta ca va citi cineva din Moldova. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Noroc baeti!Ma inscriu si eu.Poate in toamna asta vin spre Chisinau.M"aas bucura sa merg cu cineva.Astept propuneri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 eu as vrea sa ma duc la chisinau pe 19-20-21 septembrie, cazare am cazit la hostel tapok daca esti interesat da-mi pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Miar conveni.Cei pm?Cum luam legatura ?Eu vin din Ploiesti.Trebue sa ai pasaport valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf Larsen Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Planuieste careva o tura in Moldova primavara asta ? Io as propune una cu steaguri sa vada si fratii nostrii ca existam se baga careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lenesul_negru Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Salut Saptamana viitoare merg sa-mi scot mobra de la iernat si as vrea sa fac o tura pe la Cricova la crama , ceva recomandari cu privire la ruta? Voi pleca din Botosani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Cel mai probabil, vinerea viitoare voi merge cu motorul la Chisinau si as vrea sa aflu cateva lucruri de la cei care le stiu mai bine: 1. care este cel mai recomandat traseu, daca trec granita pe la Albita? (ma refer in primul rand la starea asfaltului, acum 5 ani am facut drumul cu masina si de atunci visez sa-l fac si cu motorul, dar nu stiu cum mai e starea lui) 2. Ce restrictii de circulatie mai sunt sunt in Chisinau pentru motociclete (tin minte, de exemplu, ca acum 5 ani nu erau permise motoare pe Stefan cel Mare, de exemplu) Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitalie Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Buna . Singt nou in Grup. Am nevoie de o informație. Am o motocicleta Bmw gs 1200 r 2008 cu probleme abs. Știe cineva unde pot sa repar sau să-l înlocuiască in Republica Moldova sau Romania si cit mar costa plăcerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 In Bucuresti ai doua service-uri Bmw - Moto Hub si Mototehnica. Stiu ca posta lumea la un moment dat ca unii ar fi mai ok, altii mai putin. Las posesorii de Bmw din Bucuresti sa scrie ei aici. La Cluj este/era userul @Dan Cata. Cel mai bine intri si pui o intrebare si pe topicul posesorilor de Gs - https://motociclism.ro/topic/201200-bmw-r1200-gsadv/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 Depinde ce e stricat la el, daca e doar un senzor sau daca e unitatea. Unitatea e posibil sa o pot repara, am reparat in trecut cu succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate