Knosmin Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 La ce preturi? Ceva specificatii (greutate, dimensiuni) sunt disponibile? Care este sursa fisierelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 nui rau, da parca modelul anterior arata mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 nui rau, da parca modelul anterior arata mai bine mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 din cate am inteles eu va fi un motor nou de 599 cc care va merge mai bine decat actualul RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 ceva imi zice ca va arata super........si va fi super. nu prea rateaza cei de la kawa . desi farurile nu prea imi plac dar sa o vad intai in realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Arata super...mai putin fatza :eek:Aici au dat-o-n bara urat de tot .Avand in vedere ca cei de la Kawasaki nu au pus nimic deocamdata pe site-ul oficial, sa speram ca sunt doar speculatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 fata nu, dar din spate e beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 fatza lipsita de personalitate. hic parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 bai deci arata super, desi are mici lipsuri la imagine...doamne knd o sa ajung sa imi iau si eu...iubesc motorul/modelul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Cu motorul asta spatele conteaza pentru ca din fata nu o sa te vada prea multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Ar fi fost bine daca ar fi pastrat fatza de la ala din 2006. In rest, arata super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Nu prea mai au imaginatie designerii ! insa nu stiu la partea tehnica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Motorul este varianta ofciala 2007. Specificatiile nu sunt inca disponibile pe site-ul Kawasaki. Dar motorul si cadrul sunt complet noi. Cil este de 599 si va avea admisie + evacuare polishata, piese refractare in interiorul motorului. D.p.d.v optic mie unul imi place mult are ceva din linia Triumph 675 care a fost o motocicleta apreciata de toata lumea in 2006. Trebuie sa il vedem life si sa asteptam primele comunicate cu privire la puterea motorului. Tot cei de la Kawa au declarat deja pe site-ul lor ca va fii cel mai puternic motor de 600. Mai are cateva lucruri interesante anuntate drive by wire etc. Kawasaki power king! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 va arata bine sigur va arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedee911 Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 farurile sa le lase ca modelu actual si arata super.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 farurile sa le lase ca modelu actual si arata super.. aici ai cea mai mare dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billy m Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Motorul este varianta ofciala 2007. Specificatiile nu sunt inca disponibile pe site-ul Kawasaki. Dar motorul si cadrul sunt complet noi. Cil este de 599 si va avea admisie + evacuare polishata, piese refractare in interiorul motorului. D.p.d.v optic mie unul imi place mult are ceva din linia Triumph 675 care a fost o motocicleta apreciata de toata lumea in 2006. Trebuie sa il vedem life si sa asteptam primele comunicate cu privire la puterea motorului. Tot cei de la Kawa au declarat deja pe site-ul lor ca va fii cel mai puternic motor de 600. Mai are cateva lucruri interesante anuntate drive by wire etc. Kawasaki power king! Ai dreptate in leg cu asemanarea dintre Triumph si asta...Un vecin de-al meu are unul, f frumos ce-i drept si acum cand am vazut pozele mi-am dat seama de asemanare. Oricum ar fi, indiferent de critici, mie unul imi place mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Sigur va fi un model reusit deoarece concurenta la aceasta clasa este una foarte acerba, impunand standarde foarte ridicate si totodata acest model ne va da si o imagine cum va arata ZX10 in 2008 cand se schimba modelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate