Sari la conținut

Discuri ambreiaj Suzuki GSX-R 6


defekt
 Share

Postări Recomandate

Va salut si va deranjez si eu cu o nelamurire si sper sa ma ajutati.

Am un GSX-R 600 din 2007, la care vreau sa ii schimb discurile de ambreiaj..am comandat un set de la EBC, si cand mi-au venit am observat ca sunt un pic diferie fata de cele existente pe motor, la modul ca cele instalate au fantele drepte iar cele de EBC sunt inclinate. As vrea sa stiu si eu cum se monteaza sa nu fac o prostie.. Momentan m-am gandit ca vin montate astfel incat sa "agate" uleiul si sa il ridice intre placute, dar nu stiu daca teoria mea e buna...

Va atasez o fotografie sa vedeti despre ce vorbesc.

Va multumesc

Editat de defekt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut..incerc sa o atasez dar nu merge..are doar 800Kb..In partea de Attachments imi arata Attachment space used 843.2K of 1000Mb, Attachment ready dar nu imi arata nicicum poza.. Si nici la "Manage Current Attachments" nu apare nimic :bigstar:(

Ms

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am reusit sa atasez.

In poza needitata se observa ca fantele sunt drepte iar in cea in care este inconjurata cu rosu se pot observa fantele la discurile EBC. Idee e ca pot fi puse in 2 moduri..Sunt 7 discuri de aceasi dimensiune si unul care e un pic mai ingust si care din cate am observat nu se poate monta decat primul. De asemeni mi s-a mai zis ca ar trebui sa am doua din aceste discuri mai groase decat celalalte, dar cele de la EBC sunt toate la fel la grosime..M-a bagat complet in ceata..

Va multumesc pentru ajutor..si o sa rog un moderator sa stearga al doilea post..cred ca am avut o problema cu conexiunea si s-a postat de doua ori.

post-6249-1298017966_thumb.jpg

post-6249-1298017982_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum invers mai ca nu pricep, oricum le-ai pune santurile alea tot inclinate sunt, pune-le cum o fi, ce tot atata teorie. Respecta ordinea discurilor, cum le pui, pe fata sau pe dos chiar nu conteaza..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ordinea o respect..ok..dar ma gandesc ca daca le pun asa cum sunt acum in momentul cand se invart ar trebui sa traga ulei intre ele, dupa cum sunt inclinate respectivele fante, iar daca le pun invers banuiesc ca in momentul in care se invart arunca uleiul dintre ele..acum poate ma insel, si de aia am preferat sa intreb..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ambreiaju nu-i pompa de ulei, pune-le cum o fi. Daca nu-ti place inclinat cumpara kit original si basta. Daca te duceai la mecanic sa schimbe crezi ca-i pasa mecanicului cum sunt fantele? :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi sa nu faci o mare greseala,discurile se lasa in ulei cateva ore inainte sa le montezi.

Nu chiar cateva ore, dar ai dreptate!

Discurile se monteaza unse cu ulei nu uscate !

Daca le pui uscate si vrei s-o folosesti la maxim in urmatoarele momente dupa schimbare s-ar putea sa ai surpriza sa arzi ambreiajul din start!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...