disney Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Imi pare rau ca "dezgrop mortii" insa chiar mi se pare ca un gest nobil mai sterge o lacrima. Cum unii dintre voi stit, eu lucrez in presa/media. In ziarul Libertatea a aparut acest material. Profund, emotionant si ... chiar te lasa fara cuvinte. Reporterii care au fost acolo mi-au spus ca mama fetei isi doreste din tot sufletul ca motociclistii (cei care vor) sa fie la parastasul de 40 de zile. Se spune ca atunci se intoarce sufletul in locul de unde a plecat... Initial nu am crezut, pana cand n-am vorbit personal cu familia Stoica. "Ea s-a dus la motoare, ei ii placeau foarte mult. imi pare rau daca au fost retinuti unii dintre ei sa vina la inmormantare, noi nu vrem decat ca lumea sa nu o uite pe fetita noastra. Cei de la clubul care a organizat a spus ca o face (sau a facut-o) membru post mortem", iar apoi discutia a luat sfarsit, femeia neputand sa-si stapaneasca lacrimile. Parastasul va fi pe 14 octombrie. Avand in vedere ca am cunoscut aceasta familie, datorita meseriei, va spun din tot sufletul meu ca nici intr-o mie de ani nu o sa puteti sa intelegeti ce este in sufletul lor. nici cuvintele nu pot reflecta macar 10% prin ce trec. Eu ma voi duce sa aprind o lumanare la locul unde s-a intamplat, in data de sambata, 14 octombrie. Sper sa nu merg singura, si sper ca acest mesaj nu este doar unul pt solidaritate, ci pt sufletele noastre si ale familiei Stoica. Pt a avea mai mare ecou, am sa postez acest mesaj pe mai multe forumuri... http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=163500 -link Libertatea. Sincer, cred ca si eu daca ar fi sa mor, mi-ash dorii sa-mi vad motociclistii aprinzand o lumanare pt mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Este o idee buna... Sa vedem ce zice gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Nu cred ca ar fi ceva de obiectat... Oricum, sper ca cei din zona sa dea curs rugamintii parintilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Trist, un gest frumos, mai ales daca familia e de acord. Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 parintii ei isi doresc f tare ca noi sa nu o uitam si sa o purtam cu noi in gand.... in fond, ce-ar mai putea cere de la viata un parinte care si-a pierdut singurul motivul pt care traia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_night77 Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 ideea e sa se adune motociclishtii in locul unde s-a petrecut accidentul?si apoi sa se duca la cimitir?..cam asta am inteles eu.daca greshesc..va rog sa ma corectati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 da... atata tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Ce e si viata omului ....azi te uiti la ei ....maine vin ei sa nu uite de tine Imi pare rau pt aceasta fetita ,as vrea sa pot ajunge :| R.I.P ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 http://www.gandul.info/articol_16315/prima...otociclete.html din pacate presa denatureaza ca de obicei si iar suntem vazuti prost:"Tatal Aureliei Claudia Stoica afirma fara niciun dubiu ca el a platit locul de veci in care si-a ingropat fiica, fara sa fie ajutat de municipalitate. Nici clubul de motociclisti din Galati si nici firma care a produs evenimentul n-au mai ajutat familia Stoica, asa cum afirmasera imediat dupa accident" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Mail la sorin.titei@gandul.info si la Redactorul sef, pentru reglementare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Ce reglementare crezi ca o sa faca? Cristian Tudor Popescu nu inghite motociclistii, dupa cum a afirmat public in Gandul, cu ocazia accidentului lui Tariceanu. Nu cred sa dea vreodata vreo "dezmintire", ptr ca ar insemna sa dea dreptate motociclistilor, intr-un fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Mda, cititi printre randuri. Declaratia este vis a vis de ceea ce a declarat primatul. Tatal fetei a spus ca in acea privinta nu a fost ajutat de nimeni. Ziaristul a scris articolul fara sa precizeze ceva clar si a lasat loc pentru speculatii. Si reglementare nu cred ca o sa faca. Nu este specificat nicaieri in articol ca motociclistii nu au ajutat deloc, doar ca nu au ajutat cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Daca stati si nu puneti mana sa dati mail, o sa mai fie zeci de asemenea articole. Daca vad o miscare masiva, se vor gandi a II-a oara inainte sa mai scrie tampenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 asta e raspunsul jurnalistului Stimata doamna, Eu nu scriu ce-mi convine. Afirmatiile legate de locul de veci si de lipsa ajutorului sunt ale familiei. Pe mine mai putin ma intereseaza ce face comunitatea moto. Articolul se axeaza pe faptul ca procurorii nu pot finaliza dosarul. Este, totusi, vorba de un mort si doi raniti. Daca ar fi fost unita si ar mai fi fost si atenta la realitati, comunitatea moto despre care vorbiti si pe care o simpatizez ca idee ar fi refuzat sa se manifeste pe o strada ingustata de movile de pamant si fara elemente de siguranta pentru spectatori. In rest, va inteleg grija pentru imaginea "comunitatii moto". sorin titei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) am vbit cu fam. stoica si stiu exact ce au zis. Ziaristul a inteles cu totul altceva ... adica ce i-a convenit. SCANDALUL. Iar oamenii astia chiar nu vor cearta cu nimeni. Din punctul meu de vedere (in care va rog sa va incredeti), primaria a ajutat familia doar cu un sfat! "Nu iti imormanta copilul aici pentru ca acest cimitir este revendicat si intr-un an se dezgroapa mortii", atunci tatal a luat fata si a dus-o la cimitirul vecin. Primaria NU a dat bani! Au semnat actul pentru care parintii fetei sunt foarte recunoscatori. Ei au fost si sunt recunoscatori pt orice ajutor. Gandul sau CTP-u' pot avea n Tone de ura pe motociclisti! atata timp cat familia nu a acuzat , ba chiar au shters pata de pe imaginea motociclistilor, pe noi nu trebuie sa ne intereseze.Poate doar sa nu-i lasam pe nesimtitii astia sa isi bata joc de nishte oameni amarati! Ma bucur totusi ca Libertatea le-a dat clasa si au pus pixul pe foaie corect, reflectand adevarata situatie. Uite unde-s interesele... Editat Octombrie 2, 2006 de disney Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Ziarul Gandul...Bip, Bip, cuvant urat, semn obscen si altele. Nu va agitati de pomana CTP si Gasca au numai interese. Scriu numai ce le ingoarsa buzunarul. Nu are rost sa le scrieti lor ca nu rezolvati nimic. Am niste informatii depsre ei de te doare mintea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 baga si la noi info despre CTP si gasca... chiar ma intereseaza. poate si pe ceilalti. Daca pot fi puse pe forum, nu cred ca ar strica sa stim si noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Asadar, cine poate merge pe 14 octombrie sa puna o floare la mormantul fetei? Cati kilometri sunt pana la Galati? Sincer, incerc sa fac rost de bani de benzina sa merg! Observ ca e la sfarsit de saptamana. Care se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 241km pe sosea de la Bucuresti la Galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Am auzit că pe A2 Âşi de acolo prin Slobozia ar fi destul de lejer drumul. Care e cea mai bună variantă? 240 km înseamna cam 3 ore pentru majoritatea motocicletelor, iar dus-întors înseamnă peste 8 ore (cu opriri incluse). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 (editat) Asta e cea mai buna varianta. Am fost eu cu masina in week-end. O mica portiune dupa autostrada e destul de valurita, dar merge. Atentie mare la carute, ca sunt extrem de multe (chiar daca este un drum european...). Alegeti varianta de ocolire a Brailei ca e f bun drumul (eu am luat-o prin Braila ca au vrut pasagerii sa vada si ei in fuga Braila, iar dupa iesirea din Braila, la cativa km, am dat peste niste gropi imense si destul de bombardat drumul pe vreo 5 km, parca) Editat Octombrie 5, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Eu cred ca nu am cum sa fac drumul asta. Alex, eu mi-am tinut partea de intelegere, e randul tau acum /index.php?showtopic=63210 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 O sa incerc eu... La ce ora trebuie sa fim in GL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) Maine, in jurul orei 14 - 14,30 va avea loc o slujba pe faleza, la locul unde s-a produs accidentul amanunte mai exacte vom afla in seara asta dupa ora 20, dupa ce familia fetitei va vorbi cu preotul daca apar modificari, voi reveni cu informatii. Editat Octombrie 13, 2006 de Toni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate