GPRider Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 mi place cum arata marca asta de gilera DNA .. oare e potrivit ptr inaltimea mea ? imi puteti da cateva specificatii sa facem comparatii ? Gilera DNA nu e motor(motocicleta/motoreta)...e scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 M-am dat cu gilera dna. ÂŞaua e ceva mai naltă decât la rs, dar nu exagerat. @MALASORTE mie îmi sugea 1 litru la 800km pompa de ulei. pai la rs rezervoru e de 1,7 litri parca... tot cam asa papa si a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 dna e un circ , nui nici cal nici magar , asa ca iati gandu de la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibiscus Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 (editat) Aceiasi parere o am si eu nui nici cal nici magar incearca sa probezi sa te urci pe ele si vezi pe care ajungi, mie mi se pare destul de mica CBR 125 poate ca eu am 1.72 inaltime iar revenind la DNA si eu am vrut sa imi iau inaintea cbr si acum ma bucur ca nu am luat; proba e ce-a mai sfanta ... AAAAA si am mai vazut ca ai 1.60 inaltime pot sa iti zic ca ai exact cat al meu var si varsta si inaltime si greutate eu l-am urcat pe CBR 125 si ajunge perfect jos adica na.... alegerea iti apartine succes! Editat Februarie 21, 2011 de Tibiscus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Vrei sportiva ? Ia o Aprilia Rs sau Cagiva Mito. Vrei enduro? Ia o Honda Varadero. Sper ca am adus echilibrul pe acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyk Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Eu am nsr si sunt foarte multumit de ea...am 1,75 si stau chiar lejer...adica cu genunchii putin relaxati...si putere...are destula pentru un 125...dar nu uitat..(2t)papa bani:)) Cel mai bine este sa te urci pe cat mai multe si sa-ti faci tu o parere!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibiscus Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Eu am nsr si sunt foarte multumit de ea...am 1,75 si stau chiar lejer...adica cu genunchii putin relaxati...si putere...are destula pentru un 125...dar nu uitat..(2t)papa bani:)) Cel mai bine este sa te urci pe cat mai multe si sa-ti faci tu o parere!! La el tocmai asta e problema, inaltimea ... are 1.60 (daca nu gresesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyk Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 La el tocmai asta e problema, inaltimea ... are 1.60 (daca nu gresesc) Da..am vazut...dar am mentionat ca stau cu genunchii putin flexati...adica nu stau intinsi...si cred ca la 1.60 ar merge bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibiscus Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Pana nu va urca el degeaba il ghidam noi, nu incerca nu stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyk Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Asa zic si eu...si asa am facut si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 (editat) A1 + Motor ? Simplu ! La categoria 125cc Motoare sunt considerate doar APRILIA RS 125 si CAGIVA MITO 125 . De ce? Pentru ca gasesti la ele cele doua lucruri esentiale ale unui Motor : aspect si putere. Restu sunt "motociudatenii" cum spunea si Alin. In cazul in care vrei sa-ti corectezi numele topicului si asta insemnand sa stergi cuvantul Motor mai ai si alte variante perfecte pentru tine gen CBR125 . Editat Februarie 27, 2011 de iul1aN~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_RoxxY_ Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Si eu iti recomand RS 125 , e frumusica, manevrabila, destul de joasa si sigur te vei intelege perfect cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 (editat) A1 + Motor ? Simplu ! La categoria 125cc Motoare sunt considerate doar APRILIA RS 125 si CAGIVA MITO 125 . De ce? Pentru ca gasesti la ele cele doua lucruri esentiale ale unui Motor : aspect si putere. Restu sunt "motociudatenii" cum spunea si Alin. In cazul in care vrei sa-ti corectezi numele topicului si asta insemnand sa stergi cuvantul Motor mai ai si alte variante perfecte pentru tine gen CBR125 . adevarul e ca ai gandit-o pe asta ... era sa cad de pe scaun ... nu zic ca rs su mito nu sunt motoare dar sa nu denaturam totusi ca altii cu motociudateniile se plimba kilometri garla fata de unii care au motoare dar nu se pot misca cu ele [ sa dea reply doar ce-i ce se simt ] Editat Februarie 27, 2011 de ygrek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Dupa parerea mea la 125, modelu de la yamaha arata cel mai bine.Si fiind in 4t e si mai fiabil ( acum cand alegi motoru nu prea conteaza, dar dupa ce faci ceva kilometrii o sa iti dai seama ca fiabilitatea e un punct foarte important) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 (editat) Multi isi inchipuie ca isi pot permite un 125 in 2t pentru ca probabil e ieftin pe piata. Dar nu intodeauna ce e ieftin e si bun ! Editat Februarie 27, 2011 de iul1aN~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Dupa parerea mea la 125, modelu de la yamaha arata cel mai bine.Si fiind in 4t e si mai fiabil ( acum cand alegi motoru nu prea conteaza, dar dupa ce faci ceva kilometrii o sa iti dai seama ca fiabilitatea e un punct foarte important) el vrea ceva mai jos pentru ca are 1.60 nu ajunge jos de pe r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 @itrance ai incalecat vreun motor sa vezi cum sta treaba sau astepti pareri de la noi ? fugi la reprezentante sau vreun prieten care are un alt prieten mobrist sa te sui ca daca stai sta si timpul degeaba;) bafta cu alegerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Multi isi inchipuie ca isi pot permite un 125 in 2t pentru ca probabil e ieftin pe piata. Dar nu intodeauna ce e ieftin e si bun ! Nu-i belea,mai bagi 1.000 E in el sa mearga bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Nu-i belea,mai bagi 1.000 E in el sa mearga bine . Asta aÂşa-i. În nsr am băgat ceva biÂştari ca să-l aduc pe linia de plutire, asta fără umblat la motor. Ce n-am reuÂşit nici până în momentul vâzării să îi schimb erau farurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iTrance Postat Martie 23, 2011 Autor Share Postat Martie 23, 2011 m.am urcat zilele astea pe un gilera dna ,model nou ,2007-2008 cred.. ajungeam cu talpile lipite de pamant... o sa am probleme cu celelalte motoare gen : aprilia rs , cagiva mito din 2000 pana in 2010 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Salut ! Avand in vedere ca nu vei tine prea mult motorul asta, nu e cazul sa iei ceva vechi si forjat (ca doar stim toti ca se forjeaza la greu la 16-18 ani !) in care sa bagi si banii aiurea in cazul ca mai "cade" ceva... Iti recomand Kymco Quannon 125 la 5.500 lei din 2007 cu 11.000 km si nu trebuie sa bagi decat benzina in el ! http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...007-363251.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibiscus Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Salut ! Avand in vedere ca nu vei tine prea mult motorul asta, nu e cazul sa iei ceva vechi si forjat (ca doar stim toti ca se forjeaza la greu la 16-18 ani !) in care sa bagi si banii aiurea in cazul ca mai "cade" ceva... Iti recomand Kymco Quannon 125 la 5.500 lei din 2007 cu 11.000 km si nu trebuie sa bagi decat benzina in el ! http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...007-363251.html Cu banii aia isi cumpara ceva serios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Dar nu ceva 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 (editat) Salut ! Avand in vedere ca nu vei tine prea mult motorul asta, nu e cazul sa iei ceva vechi si forjat (ca doar stim toti ca se forjeaza la greu la 16-18 ani !) in care sa bagi si banii aiurea in cazul ca mai "cade" ceva... Iti recomand Kymco Quannon 125 la 5.500 lei din 2007 cu 11.000 km si nu trebuie sa bagi decat benzina in el ! http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...007-363251.html pentru situatia ta. Editat Martie 28, 2011 de iul1aN~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate