Gixu. Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Salut am postat tema in speranta ca cineva d p forum il cunoaste p baiatu' care a cazut ieri p brancoveanu shi eventual ne poate spune cate ceva despre starea lui actuala...Din cate am inteles(nu am fost martor-mi-a spus un amic care nu prea are vreo treaba cu motoarele) baiatu cu motoru a accelerat brusc dup care din motive inca necunoscute a pierdut controlul...iar motoru scapat d sub control s-a rastogolit pana intr-o masina parcata mai in fata p care a lovit-o cu putere...baiatu a ramas intins p asfalt pana la sosirea ambulantei(care spre surprinderea tuturor a venit sub 5 min) dupa care a fost urcat in aceasta unde shi-a revenit... Un alt amic(asistent) mi-a zis ca baiatu era cat d cat bine (data fiind duritatea loviturii)shi se va recupera total...Sper k totu sa fie bine...INSANATOSIRE GRABNICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 V-ati pus vreodata intrebarea ca omul in cauza nu vrea sa posteze accidentul lui aici ? Ce atata curiozitate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 motor, culoare macar ceva info... nu vreau sa incep sa imi sun prietenii aiurea... ufff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Bine ca e OK. Daca se simte bine si vrea sa posteze e binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 V-ati pus vreodata intrebarea ca omul in cauza nu vrea sa posteze accidentul lui aici ? Ce atata curiozitate ? Daca posteaza, sau nu, numai el poate decide, dar nu vad nici o rusine in a povesti ce ti s-a intamplat, in speranta ca altii pot invata din greselile tale.Si eu am postat cand am patit-o si nu mi-e rusine.Si a fost o lectie atat pentru mine, cat si pentru cei care au citit. Sper. Oricum, este imbucurator ca este OK.Sper sa se refaca rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Daca posteaza, sau nu, numai el poate decide, dar nu vad nici o rusine in a povesti ce ti s-a intamplat, in speranta ca altii pot invata din greselile tale.Si eu am postat cand am patit-o si nu mi-e rusine.Si a fost o lectie atat pentru mine, cat si pentru cei care au citit. Sper. Oricum, este imbucurator ca este OK.Sper sa se refaca rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Daca posteaza, sau nu, numai el poate decide, dar nu vad nici o rusine in a povesti ce ti s-a intamplat, in speranta ca altii pot invata din greselile tale. scade valoarea mobrei la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Bine ca a scapat. Nu conteaza motorul, mai sunt o gramada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 nu stiu culoarea sau modelul din cauza k prietenul care a fost martor nu deosebeste motocicletele intre ele...e p dinafara...dupa descriere tind sa cred ca era un naked sau o vitezana...in ceea c priveste o eventuala revanzare...yo zic k e corect sa-i spui viitorului propietar toate bubele motorului...pt k nu t imbogatesti p necazul altuia...Dak la o conserva cateva bube ascunse se pot lasa doar cu pagube materiale...in cazul unui accident d motor s poate lasa cu victime...asa k... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 nu stiu culoarea sau modelul din cauza k prietenul care a fost martor nu deosebeste motocicletele intre ele...e p dinafara...dupa descriere tind sa cred ca era un naked sau o vitezana...in ceea c priveste o eventuala revanzare...yo zic k e corect sa-i spui viitorului propietar toate bubele motorului...pt k nu t imbogatesti p necazul altuia...Dak la o conserva cateva bube ascunse se pot lasa doar cu pagube materiale...in cazul unui accident d motor s poate lasa cu victime...asa k... insa putini gandesc gandesc asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 nu stiu culoarea sau modelul din cauza k prietenul care a fost martor nu deosebeste motocicletele intre ele...e p dinafara...dupa descriere tind sa cred ca era un naked sau o vitezana...in ceea c priveste o eventuala revanzare...yo zic k e corect sa-i spui viitorului propietar toate bubele motorului...pt k nu t imbogatesti p necazul altuia...Dak la o conserva cateva bube ascunse se pot lasa doar cu pagube materiale...in cazul unui accident d motor s poate lasa cu victime...asa k... sunt FOARTE de acord cu tine. Plus ca un cunoscator isi da seama de o motoreta lovita, chiar daca n-a fost postat aici accidentul. Iar daca nu este cunoscator, este incepator si merita sa-si piarda din start increderea in semenii lui???? nu stiu, zic si eu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate