Purghy Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 EDIT: daaaa, toata ziua bunaziua cheia, ei bine, a fost demential traseul, dar tot nu l'am prins pe cel care a fost cu ideea sa mancam la Cheile Gradistei ca ii rupeam picioarele Cine o fi dom'le? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) Ati vazut ca se poate face o excursie de o zi nu foarte departe? Sa nu va mai aud cu: - Unde sa mergem ? - Aaaa... Hai la Cheia! Hai la Cheia! Serios vorbind data viitoare trebuie sa ne facem temele mai bine referitor la starea traseelor. Drumul la dus a fost super, dar la intors pana in Pitesti chiar nu pot sa spun ca mi-a placut. Editat Octombrie 2, 2006 de Silenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Off topic: ASTEPT DETALII DESPRE CREMA AIA DE DE DAT PE BOCANCI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Referitor la Cheia: e într-adevăr mult nisip pe curbe (thanks ninja!) Âşi mai sunt Âşi tiruri. Cu un Domi în grup am mers cu 30-50 după tiruri cel puțin 10 km. Offtopic: Purghy, azi la 11 mergeai de la Charles de Gaulle spre Arc? Dacă tu erai persoana micuță cu un rucsac în spate pe o motocicletă micuță, eu eram cel cu motocicleta neagră Âşi geacă roÂşie care se holba ca prostul că nu îmi venea să cred cât de mic e un Virago. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Offtopic: Purghy, azi la 11 mergeai de la Charles de Gaulle spre Arc? Dacă tu erai persoana micuță cu un rucsac în spate pe o motocicletă micuță, eu eram cel cu motocicleta neagră Âşi geacă roÂşie care se holba ca prostul că nu îmi venea să cred cât de mic e un Virago. Pai cred ca eu eram dar sa stii ca Virago nu e micuta, da? E foarte joasa... Imi pare rau ca nu te-am vazut/salutat dar cred ca eram foarte concentrata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 aseara aveam o durere "profunda" si a trebuit sa spal cagula - de la o gropa luata pe neve de mi-au sarit mucii din nas sssssuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeeerrrrrrr mai vreau....... dar poate reusim sa caram cu noi cele necesare unui gratar?!?!?! altfel propun ca pe urmatorul natarau care ne mai face sa asteptam atat, sa-l punem sa ne spele motocicletele...... in special IJ-ul........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) foarte buna ideea cu gratarul, nu e prea complicat: 2 pietre, un gratar, lemne gasim noi, benzina nu se poate spune ca nu avem de unde sa facem rost... asa ca, va trebui sa fim mai organizati, ce'i debandada asta? luam ceva de pus si pe gratar, evident hai sa fie bine pt toti Editat Octombrie 2, 2006 de wrongname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 si cateva poze de la mine...daca nu mi era lene sa tot scot aparatul poate erau mai multe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 altfel propun ca pe urmatorul natarau care ne mai face sa asteptam atat, sa-l punem sa ne spele motocicletele...... in special IJ-ul........ ehee cata lume era sa o fure cu treaba asta una peste alta super excursie, super drum, putine gropi (pt comuniste si enduroaie ). Pacat cu tampitu ala care ne-a mancat timpul de plimbare prin zona, ca mai mergea putin drum forestier . Desi cativa erau in primii 10mii km toata lumea s-a deplasat civilizat si micile situatii periculoase s-au rezolvat cu bine, viteza normala pt admirat peisajul. Cu ocazia asta am mai aratat inca o data ca daca mergi cu comunista nu inseamna ca mergi incet sau faci pauze pt reparatii, nici macar la 400 km pe zi cu o batranica din '61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 ehee cata lume era sa o fure cu treaba asta una peste alta super excursie, super drum, putine gropi (pt comuniste si enduroaie ). Pacat cu tampitu ala care ne-a mancat timpul de plimbare prin zona, ca mai mergea putin drum forestier . Desi cativa erau in primii 10mii km toata lumea s-a deplasat civilizat si micile situatii periculoase s-au rezolvat cu bine, viteza normala pt admirat peisajul. Cu ocazia asta am mai aratat inca o data ca daca mergi cu comunista nu inseamna ca mergi incet sau faci pauze pt reparatii, nici macar la 400 km pe zi cu o batranica din '61 tot respectul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Mie mi a placut foarte tare iesirea asa (prima in grup organizat pt.mine). Poate dam o tura uikendu asta de sambata pana duminica Bucuresti-Brasov-Fagaras-Sambata de Sus, cu dormit in Sambata iar duminica Sambata de Sus-Avrig-Talmaciu-Rm.Valcea-Pitesti-Bucuresti. Ce parere aveti? orice alta propunere e binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Cu ocazia asta am mai aratat inca o data ca daca mergi cu comunista nu inseamna ca mergi incet sau faci pauze pt reparatii, nici macar la 400 km pe zi cu o batranica din '61 Nici nu-mi imaginam altceva, sincer. Sa-ti traiasca batranica ! Mie mi a placut foarte tare iesirea asa (prima in grup organizat pt.mine). Poate dam o tura uikendu asta de sambata pana duminica Bucuresti-Brasov-Fagaras-Sambata de Sus, cu dormit in Sambata iar duminica Sambata de Sus-Avrig-Talmaciu-Rm.Valcea-Pitesti-Bucuresti. Ce parere aveti? orice alta propunere e binevenita Suna bine, cum e drumu` ? Sa ajung asa aproape de Trans si sa nu ma pot da ? Eu am totusi o OBSESIE. Am scris-o mai sus si vad ca Dragos ma ignora .. Eu propun asa [iAR ??? ] Rasnov - Poiana - Brasov - Cheia [ups, am zis eu Cheia ? daca era Purghy moderator imi luam warn si pe buna dreptate ] Stam la Muntele Rosu, eventual facem si un gratar acolo]; cu plecare de sambata si revenire pe acelasi drum duminica. Stiu, e banal, dar plin de seeerpeeeentineeeeeeeeee Dar evident merg oriunde merge grupul, ca e mai fun asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 vremea sa fie frumoasa....ca de strans ne strangem! daca e de stat peste noapte trebuie vorbit din timp undeva!parerea mea! nu de alta dar in Romania se sta 3 ore dupa o "zama" (vb aluia de la masa alaturata) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 vremea sa fie frumoasa....ca de strans ne strangem! Asadar pana vineri seara avem timp de organizari! altfel propun ca pe urmatorul natarau care ne mai face sa asteptam atat, sa-l punem sa ne spele motocicletele...... in special IJ-ul........ Pentru oamenii ca distinsul ospatar sa spele IJ-ul lu Zidu ar fi o onoare. ...'tu'l in c'ur sa-l asfaltez dar azi si maine de nemernic cum ne-a mai mancat el juma de zi PS: Faza tare e ca eu abia acum reusesc sa imi dau seama care suntem aia de aici de pe forum si care e "omologul" nostru din realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 PS: Faza tare e ca eu abia acum reusesc sa imi dau seama care suntem aia de aici de pe forum si care e "omologul" nostru din realitate la mine e simplu... ala foarte inalt pe suzuki alb/albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Nici nu-mi imaginam altceva, sincer. Sa-ti traiasca batranica ! Suna bine, cum e drumu` ? Sa ajung asa aproape de Trans si sa nu ma pot da ? Drumul era bun prin primavara, poate ceva gropitze din DN pana la Sambata de Sus, vreo 10 km. Alta idee, dar tot cu ramas peste noapte, ar fi Bucuresti-Brasov-Sibiu-Simeria-Petrosani-Tg. Jiu-Rm.Valcea-Pitesti-Bucuresti. E cam lung dar e frumos, Valea Jiului e tare si daca e vreme buna ai de toate: serpentine, stancaraie, peisaj. Astept pareri .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Referitor la Cheia: e într-adevăr mult nisip pe curbe (thanks ninja!) Âşi mai sunt Âşi tiruri. Cu un Domi în grup am mers cu 30-50 după tiruri cel puțin 10 km. Offtopic: Purghy, azi la 11 mergeai de la Charles de Gaulle spre Arc? Dacă tu erai persoana micuță cu un rucsac în spate pe o motocicletă micuță, eu eram cel cu motocicleta neagră Âşi geacă roÂşie care se holba ca prostul că nu îmi venea să cred cât de mic e un Virago. Am fost la Cheia simbata, am mai fost si acu 2 sapt., nu am dat de nisip, e criblura de pe marg. drumului, are culoarea alba si poti s-o obs. din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Am fost la Cheia simbata, am mai fost si acu 2 sapt., nu am dat de nisip, e criblura de pe marg. drumului, are culoarea alba si poti s-o obs. din timp. Da, se vede din timp cu condiția să nu dai de ea când deja eÂşti aplecat puternic într-o curbă Âşi pe la jumătatea curbei să nimereÂşti într-o zonă cu criblură deasă. Nu e foarte rău drumul, doar e nevoie de prudență. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Excursia a fost super Nu prea mai am ce să completez față de ce s-a zis, le mulțumesc tuturor cu care am fost că-s super de treabă Âşi în special lui Alecu în care m-am înfipt cu pedala de frână Âşi nu mi-a rupt capul pt asta , Âşi lui Zidu, că m-a scos la Arc. la ce mort de oboseală eram, nu cred că mai nimeream să ies din BucureÂşti Cât pentru chelnerul ăla retardat, p.s.: miÂşto pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 ultraDM: te asteptam si la urmatoarele btw, toate excursiile organizate de Grupu' de la ora 8 au fost super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 btw, toate excursiile organizate de Grupu' de la ora 8 au fost super Intr-adevar. Am participat doar la 2 dar a fost super............ . Asteptam cu interes urmatoarele excursii........poate la Cheia?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 ultraDM: te asteptam si la urmatoarele btw, toate excursiile organizate de Grupu' de la ora 8 au fost super clar că mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Am participat doar la 2 dar a fost super............ . care sint alea 2? refresh my memory please clar că mai vin te asteptam la toate, cate or mai fi pana se termina anotimpul MOTO chiar, unde ziceati ca se merge in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 Eu si cu @atw (Andrei, tipul cu Savage-ul, pt. cei care nu stiu cu cine au mers in excursie ) mergem la Cluj in week-end, la WASP asa ca zicem PAS acum. Dar inca nu stim daca mergem cu motoarele acolo ca AU ANUNTAT PLOI . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 care sint alea 2? refresh my memory please Breaza si duminica la Rasnov.... sunt Ramona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate