adi TRUTAN Postat Mai 31, 2021 Share Postat Mai 31, 2021 La 05.03.2018 la 23:29, l.u.v a spus: Eu am LT de vreo 6 ani, daca ai nevoie de vreo info ma intrebi, le cam stiu pe de rost. ADI TRUTAN E NUMELE MEU SUNT DIN RESITA..NU MA PREA PRICEP LA BUTONAT..DAR LA MOTO MA DESCURC..DE VREO 32 DE ANI MA CAR LA ENDURO..DAR M AM ACCIDENTAT SI TB SA IAU O PAUZA DE UN AN..AM CUMPARAT ACUM 2 ZILE UN LT 1200, SI NU FUNCTIONEAZA MARSARIERUL..SE APRINDE MARTORUL IN BORD,,DAR STA PE LOC..AVETI IDEE CE SE INTAMPLA?..L AM LUAT DE LA PRIVAT DIN VIENA SI ARE 90000.. E CAM MULT..CRED,,DAR NU PREA AM AVUT BANI PTA MI LUA CU KM MAI PUTINI..ASTA E..AM INTELES CA E POSIBIL SA FIE VORBA DE CEVA RELEE...AAAA.. SI ICA CEVA..NU FUNCTIONEAZA RADIOUL..CD NS EXACT CE E,APAS PE ON..SI NMK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Iunie 6, 2022 Share Postat Iunie 6, 2022 (editat) Salutare. Are cineva idee in ce zona se afla electromotorul si cam ce trebuie desfacut sa ajungi la el? Editat Iunie 6, 2022 de albanezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 6, 2022 Share Postat Iunie 6, 2022 Studiaza aici: http://www.bmwbmw.org/tech/BMW-K1200LT.pdf Cap.12, Engine Electrics Manualul e de la mama lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Iunie 6, 2022 Share Postat Iunie 6, 2022 Acum 2 ore, Silver Arrow a spus: Studiaza aici: http://www.bmwbmw.org/tech/BMW-K1200LT.pdf Cap.12, Engine Electrics Manualul e de la mama lui. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 6, 2022 Share Postat Iunie 6, 2022 Acum 18 minute, albanezu a spus: Multumesc! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin Alexandru Postat Octombrie 17, 2023 Share Postat Octombrie 17, 2023 Salutare! Stie cineva de unde pot cumpăra un cablu de accelerație pentru BMW k 1200 lt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 17, 2023 Admin Share Postat Octombrie 17, 2023 motorworks.co.uk sau reprezentanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Decembrie 14, 2023 Share Postat Decembrie 14, 2023 Salutare . Are cineva o conductă frana fata pentru LT din 99? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Ianuarie 15 Share Postat Ianuarie 15 La 14.12.2023 la 21:23, albanezu a spus: Salutare . Are cineva o conductă frana fata pentru LT din 99? Am rezolvat conductele de frana. Olimpiu din Cluj le-a făcut la mare arta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate