dennis Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 (editat) intentionez in vara aceasta sa mi iau o vitezana...si as dori pareri de la cei care detin aceste motociclete, deoarece imi plac f mult amandoua, dar nu stiu f multe despre ele, eu am mai condus alte motoare, insa niciunul dintre acestea! ast pareri de la cei avizati in special. va multumesc pretul sa fie in jur de 2000 am vazut ca s motociclete ok, honda sau suzuki! mai mult de 2000 euro nu dau pe motor pt k nu am! mentionez ca mi iau motor pt "weekend" mai mult, deoarece am si masina si ma folosesc mai tot timpul de ea! eu am ceva probleme cu spatele si nu m as vedea zi de zi pe o vitezana mergand sute de km pt ca mi ar distruge spatele, avand in vedere pozitia pe care tb sa o adaptezi la condus! ast pareri Editat Martie 19, 2011 de dennis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Ai P.M. ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Pai la 2000 euroi iti iei ceva cu o generatie mai noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kennyc2 Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Un Cbr 600 F4 neinscris se invarte undeva la 1600 , eu in locul tau a-si merge pe Honda . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sulta_00 Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Unde este CBR 600 F4 la 1600??? Ca si eu vreau sa imi iau un F4 si nu prea am gasit minic OK la un pret bun. @dennis - Cred ca multa lume o sa iti spuna ca o Honda F3-F4 daca este intretinuta bine...nu o sa te cam lase la "greu". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 @dennis - Cred ca multa lume o sa iti spuna ca o Honda F3-F4 daca este intretinuta bine...nu o sa te cam lase la "greu". bine asa orice mobra CARE este intretinuta nu o sa te lase , nu conteaza ce marca este sau ce vechime are! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 un F3 '98 se-nvarte undeva la 1000EUR daca l cauti unde tebuie. la 2000 care i ai mai strangi un pic din rozeta (se face) si gasesti un F4i care e perfect pt. ce vrei tu de la ea. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 un F3 '98 se-nvarte undeva la 1000EUR daca l cauti unde tebuie. la 2000 care i ai mai strangi un pic din rozeta (se face) si gasesti un F4i care e perfect pt. ce vrei tu de la ea.bafta cumpar eu 2 daca gasesc la 1 mie bucata sa fim seriosi totusi ,eu am un f 3 '97 cumparat in 2008 cu 2500 euro,stare perfecta de functionare si 50 000 km reali am mai bagat 500 euro in dotari si imbunatatiri exterioare + toate consumabilele. Deci daca eu as vinde acum aceasta motocicleta si pot spune ca este ireprosabila as putea sa o dau cu 1000 ? nici daca as avea cea mai mare nevoie de bani nu as da-o . nu as comapara nici macar cu un f4i sport de prin 2 mii si ceva cu 15 mii la bord cica, si se aude motorul ca un castor flamand.Nici macar schimb nu as face cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Îți iei lejer 1500euro dacă e aÂşa cum spui tu. ÂŞi-a cumpărat un prieten f3 impecabil cu vreo 1700. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 cumpar eu 2 daca gasesc la 1 mie bucata sa fim seriosi totusi ,eu am un f 3 '97 cumparat in 2008 cu 2500 euro,stare perfecta de functionare si 50 000 km reali am mai bagat 500 euro in dotari si imbunatatiri exterioare + toate consumabilele. Deci daca eu as vinde acum aceasta motocicleta si pot spune ca este ireprosabila as putea sa o dau cu 1000 ? nici daca as avea cea mai mare nevoie de bani nu as da-o . nu as comapara nici macar cu un f4i sport de prin 2 mii si ceva cu 15 mii la bord cica, si se aude motorul ca un castor flamand.Nici macar schimb nu as face cu asa ceva e, eu nu demult am luat un '98 cu fix o mie, exterior nu extraordinar, dar interior ce trebuie, perfect pt. o ncepatoare. nu lua in calcul niciodata cat ai dat tu, cat ai bagat & stuff (cum bro' sa pui la socoteala consumabilele?), nu se pune . una se cere, cu alta se da, ca asa i la piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 (editat) pe principiul "honda-i honda... mergi pe gsx-f daca vrei sa vezi cum e motorul ... intra la detinatorii de suzuki bandit 600 , e acelasi motor numai ca e imbracat" daca vrei moto fain care sa te ajute multa vreme ia un gsxf daca vrei sport touring vezi punctul 2 intretinere usoara , moto fain am avut f3 .. .. .. honda cbr f3 si nu aruncati cu pietre Editat Martie 28, 2011 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 (editat) F3-ul e o motocicleta extraordinara mai ales la banii la care o gasesti acuma in Rom.As merge pe ea. Suzuki nu prea m-a impresionat niciodata la cal fabricatiei.Un prieten de-al meu a avut 2 S-Rad-uri si cu amandoua a avut probleme la distributie Mai vezi si pe MCN review-uri. Bafta Editat Martie 29, 2011 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 F3-ul e o motocicleta extraordinara mai ales la banii la care o gasesti acuma in Rom.As merge pe ea.Suzuki nu prea m-a impresionat niciodata la cal fabricatiei.Un prieten de-al meu a avut 2 S-Rad-uri si cu amandoua a avut probleme la distributie Mai vezi si pe MCN review-uri. Bafta distributia e normal sa cedeze dupa un numar de km la orice motocicleta dar din cauza respectiva nu poti afirma ca lasa de dorit. apropo omul intreba de gsxf nu r si nu uita sa precizezi ca si cbrf-ul are anumite probleme, gen intinzator la distributie si releu de incarcare, probleme caracteristice Mesaj completat intre gsxf si cbrf as alege cbrf, asta chiar daca sunt "suzukist" convins. cbrf mi se pare mai manevrabila si in plus e putin mai usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Si mie imi plac multe modele de Suzuki,dar e un lucru stiut ca pana prin 2003-2004 majoritatea aveau probleme pe distributie.La cbr,F2-ul avea probleme la intinzator pt ca era hidraulic si era gandit prost,e adevarat,pe F3 au pus mecanic si problemele au disparut.Pe Hornet-ul meu din 98 care are motor de F2 intinzatorul e mecanic,deci e adevarat ca era o problema,dar remediata pe F3.Cu releul de incarcare ai dreptate,no comment. E adevarat ca nici o motocicleta nu e "beton" mai ales cand au inceput sa acumuleze niste ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Si mie imi plac multe modele de Suzuki,dar e un lucru stiut ca pana prin 2003-2004 majoritatea aveau probleme pe distributie.La cbr,F2-ul avea probleme la intinzator pt ca era hidraulic si era gandit prost,e adevarat,pe F3 au pus mecanic si problemele au disparut.Pe Hornet-ul meu din 98 care are motor de F2 intinzatorul e mecanic,deci e adevarat ca era o problema,dar remediata pe F3.Cu releul de incarcare ai dreptate,no comment.E adevarat ca nici o motocicleta nu e "beton" mai ales cand au inceput sa acumuleze niste ani. apreciez ca sunt si oameni cu care se poate discuta pe forumul asta Editat Aprilie 1, 2011 de Alex_gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate