mayaghery Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 (editat) mai mult se poate? Editat Octombrie 4, 2006 de mayaghery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 mai mult se poate? Mie nu-mi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mayaghery Postat Octombrie 4, 2006 Autor Share Postat Octombrie 4, 2006 mie mi se pare superba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Eu nu am motor!!!! asta ca sa nu i aud pe cei care comenteaza: " ba .. tu nu ai .. tu de ce te bagi" nu'mi place ,la circ nu ma duc ..o prefer de o culoare ..inchisa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedee911 Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Imi pare rau de motocicleta.. cine a facut asa ceva habar nare ce inseamna SPORT BIKE.. de ce crezi ca nu exista ABS, airbag, radio, si altele pe motocicleta? de ce crezi ca suspensia e asa tare ca te doare curu dupa 100 km? sport bikeurile sunt cu acest scop: viteza si performanta.. NU SHOW! bikeu asta e un esec.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 cine a facut asa ceva habar nare ce inseamna SPORT BIKE Nu sunt de acord cu tine . Daca te uiti mai bine vezi o " mica " butelie de nos + bascula marita - aduce a moto de drag . Personal nu am nimic impotriva personalizarii ( tuning optic) unei motorete . Diversitatea rasei umane . Cel de fata mi se pare ca si-a atins scopul - este putin " pimp " - te face sa intorci capu dupa ea pe strada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 e "pestita" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Motorul e facut probabil pt "show off". De curbe nu poate fi vorba. Ma rog, la ce curbe au americanii pe interstate-uri, putea sa ii puna si furca alungita tip paralelogram. Sincer: nu imi place. Si-a batut joc de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Ar putea sa se dea Basescu la urmatoarele alegeri pe ea, sa simbolizeze imbinarea armonioasa dintre portocaliu si albastru. Alta utilizare mai buna nu-i vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Motorul e facut probabil pt "show off". De curbe nu poate fi vorba. Ma rog, la ce curbe au americanii pe interstate-uri, putea sa ii puna si furca alungita tip paralelogram. Sincer: nu imi place. Si-a batut joc de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 mie mi se pare superba... Numa' buna de forja pe varianta la Bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mayaghery Postat Octombrie 8, 2006 Autor Share Postat Octombrie 8, 2006 eu am spus ca e superba referindu-ma strict la estetic ca de performante si de tinuta la drum si viraje inca nu m-am dat cu ea.. .Iar ptr ce care au spus ca nu e frumoasa stim...stim ca si vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acrii manca-o-ar tata de hoatza mica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 motocicleta e modificata special pt drag... acu' fiecare intelege altceva prin Drag: Drag Queen, Dragster ... mai stiu eu ca idee bascula este lungita pt liniute ... american shit. la ei (si ma refer aici doar la o anumita patura majoritara in USA) asta inseamna sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Asta-i mai frumoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Daca tot vrea sa faca moto de drag, de ce nu ia o busa?? Eu toate moto-dragsterele care le-am vazut in SUA sunt ori Hayabusa ori Harley/Buell custom made. ZXR Dragster?? Sau e oaie in blana de lup (sau de veverita portocalie)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 e frumoasa dar e de expozitie. pe strada iti rupi garantat gatu cu ea:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 motor de negrii! Manelistii americanilor! Oribila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 motor de negrii! Manelistii americanilor! Oribila Bine zis... Bling blong bling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Este frumoasa si asta garantat suta la mie,este o motocicleta de show,si garantat intoarce multe captete pe strada Putea omul sa gaseasca alt model de albastru...ma refer la flacari...putea sa puna altceva Cand ma uit la motorul acela ma gandesc la tuning extrem,un om care ii place sa fie privit,sa atraga atentia,un pasionat al tuningului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 dragutza...dar prea tunata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 motor de negrii! Manelistii americanilor! Oribila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 mie imi plac mai mult sleeper-ele... motoare foarte usor sau deloc modificate estetic, de multe ori personalizate prin ceva simplu dar in motor... valeleeeuuu! alea-s faine! io de exemplu am de gand sa tin kawa cat mai jegos, asa de-al dreq! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 nu va mai ciondaniti.....gusturile nu se discuta....e draguta... insa ........se putea si mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 (editat) Este frumoasa si asta garantat suta la mie,este o motocicleta de show,si garantat intoarce multe captete pe strada... ... Cand ma uit la motorul acela ma gandesc la tuning extrem,un om care ii place sa fie privit,sa atraga atentia,un pasionat al tuningului Mah, de dragutza nu-i urata... Si eu sunt sigur ca asta este scopu' mobrei, sa intorca "," capete, indiferent daca le intoarce cu admiratie sau repulsie si in mod cert reuseste. Si va garantez ca la viteza numarul acela montat la axul rotii spate strica tot echilibrul aerodinamic al mobrei, deci nu este vorba de un dragster. Editat Octombrie 20, 2006 de WildPuppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunetzicabv Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 ii mai lipsesc braduleti atarnati de oglinda si e ca o sorcova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate