Cavaleru Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 unde sa gasesc astfel de scarite? Mesaj completat din cate am vazut la mine scarita are un surub care trece prin suport si pe partea cealata este o piulita care tine totul laolalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 xtz660 are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 si bmw are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Si dominatorul are! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 sigur sunt mai multe modele care au, dar cred ca omul cauta un magazin sa cumpere pentru mobra lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 sau ceva sh ieftinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Mda, si io tembel nu m-am gandit. Apai cavalere, masoara scarita ta si zi-ne ce si cum, poate gasim ceva compatibil la mobrele noastre. Eu iti zic sigur ca n-ai ce face cu scarite de domi an dupa 95. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 6, 2011 Autor Share Postat Aprilie 6, 2011 pai e scarita normala. compusa din suport si scarita efectiva (care se flexeaza). suportul ala este super simplu. are un surub care intra de 2cm care intra in suportul montat pe cadru si se strange cu o piulita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Nu, man, ce prinderi ai pe cadru pt scarite. Sau cum sunt scaritele. Sistemul de prindere e format dintr-un surub/ax de vreo 12mm si pe langa el mai ai "carne" vreo 5-10mm. Asta pe sacrita in sine. Iar distanta intre suportii de pe cadru este de vreo 15-25mm. Chestii din astea trebe vazute la motoru tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 6, 2011 Autor Share Postat Aprilie 6, 2011 Nu, man, ce prinderi ai pe cadru pt scarite. Sau cum sunt scaritele. Sistemul de prindere e format dintr-un surub/ax de vreo 12mm si pe langa el mai ai "carne" vreo 5-10mm. Asta pe sacrita in sine. Iar distanta intre suportii de pe cadru este de vreo 15-25mm. Chestii din astea trebe vazute la motoru tau. caut scarita veche si pun poza si masuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate