Filosofull Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) sa-mi trag doua daca am inteles cand va fi excursia; maine sau poimaine? Editat Aprilie 1, 2011 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 1, 2011 Autor Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) sa-mi trag doua daca am inteles cand va fi excursia; maine sau poimaine? Maine, Fratele meu Alb.... Ne intalnim maine la Petrom-ul de la iesirea din Ploiesti de pe centura, la ora 10 fix cu cei care vin din Bucuresti. Ia legatura cu Dan daca vrei sa vii sau cu Liviu (Leaveyou) pot sa-ti las si eu un nr de tel pe PM, si ne auzim Editat Aprilie 1, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) deci maine, sambata, unde si cand se intalnesc cei din buc? sau maine inseamna duminica? tocmai a trecut de 12 noaptea Editat Aprilie 1, 2011 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 1, 2011 Autor Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) deci maine, sambata, unde si cand se intalnesc cei din buc? sau maine inseamna duminica? tocmai a trecut de 12 noaptea Ti-am raspuns pe PM.... deci, cu cei ce vin din Buc, la ora 10 la Petrom-ul de la iesirea de pe Centura Ploiestiului spre Brasov pt locul de intalnire din BUC, ia legatura cu leaveyou sau coffee man (si-a lasat nr de mobil aici mai sus, pe topic, pt contact) maine, adica azi... bafta! Editat Aprilie 1, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Cei din Buc haideti maine la 9 la McDonalds Otopeni. Lasati eventual si un nr. de telefon aici sau pe PM Dan Editat Aprilie 1, 2011 de Coffe Man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 ok daca nu dau un semn pana la 8.30 inseamna ca nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 1, 2011 Autor Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) ok daca nu dau un semn pana la 8.30 inseamna ca nu vin pai hai la somn frate, ca-n ritmul asta riscam sa nu se mai trezeasca nimeni maine (adica azi). gutte nacht! scheisse, s-a facut de 1 si ceva.... am fugit la somn. noapte buna si sper k maine sa nu dormim in sa Editat Aprilie 1, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 salut, cunosc zona campina si imprejurimile,,, traseu bun : campina - poiana campina - provita de jos - provita de sus - faci stanga pe pod spre plaiu - mergi pana sus pe platou la plaiu - mai mergi 6 km si s-a terminat povestea,,,incepe cosmarul spre pucioasa nu recomand mai departe, am fost anul trecut cu masina alt traseu, un compromis (daca vreti provita ) : campina - provita jos - provita sus - treceti prin albia raului , ca nu e pod , dar pe vremea asta trece si un choper - valea talii si breaza apoi mai depaarte unde vreti campina - poiana campina - provita jos - provita de sus traseul asta este o placere, merge facut de cateva ori dus - intors, curbe frumoase, pante si dealuri abrupte, asfalt perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 In stilul caracteristic m-am cam lalait dimineata si nu stiu daca ajung la 9 la Mec Otopeni. Daca la 9:15 nu sunt acolo luati-o inainte si ne regrupam la Ploiesti. Eventual puteti sa-mi dati un telefon, pot vorbi si cand merg pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Eu va astept in padure la Paulesti, sper sa veniti mai repede ca saptamina trecuta. Pina la urma care este traseul? Sper sa nu alegeti unul off road. Mai am o rugaminte pentru Liviu: sa faci plinul, sa verifici cauciucurile si sa faci aprovizionarea dinainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 2, 2011 Autor Share Postat Aprilie 2, 2011 (editat) Hehehehe...! Oki Doki Captain! Vino si tu la Petrom, ca nu-ti e asa greu... @Dan Coffee Man. Vine si Zair cu inca un motor, va vedeti la MC-ul de la Otopeni... Va fi soareeee!!!!! P.S. Luat-iva si ceva bagaj acolo, poate cine stie, daca vremea va fi buna asa cum se anunta, sa ramanem peste noapte la Cheile Gradistei. Asta asa, ca idee Editat Aprilie 2, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 A ajuns cu bine toata lumea? Pe noi ne-a plouat pina la Mija, dar nu au fost probleme, am ajuns la 17.30. A fost frumos, drumul destul de bun si de liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 2, 2011 Autor Share Postat Aprilie 2, 2011 (editat) Super tare ieseala! Acum vre'o ora si ceva am ajuns si eu acasa.... deja mi s-a instaurat asa o stare placuta de moleseala... Voi cum ati ajuns? Pana la urma am prins vreo cativa km de mers in ploaie dupa Targoviste. V-a stropit si pe voi putin, sau ati scapat? Mesaj completat A ajuns cu bine toata lumea? Pe noi ne-a plouat pina la Mija, dar nu au fost probleme, am ajuns la 17.30. A fost frumos, drumul destul de bun si de liber Salutare Vio! Ai descarcat pozele? Eu acum descrac filmuletul si cele cateva poze facute cu telefonul... e clar, trebuie sa skimb bateriile Mesaj completat A ajuns cu bine toata lumea? Pe noi ne-a plouat pina la Mija, dar nu au fost probleme, am ajuns la 17.30. A fost frumos, drumul destul de bun si de liber Salutare Vio! Ai descarcat pozele? Eu acum descarc filmuletul si pozele facute cu telefonul.. E clar, trebuie sa skimb bateriile Mesaj completat puteti pune pozele aici /index.php?showtopic=647140 Editat Aprilie 2, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Am ajuns si noi cu bine, trafic lejer pana in Bucuresti. Ne-a ploat putin dar nimic serios. Asfaltul bun, companie faina...a fost o tura misto. Dupa ce termin de discutat 2 blonde reci si spumoase ma apuc si eu de scos poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Am ajuns fara incidente. Si pe noi ne-a plouat un pic si dupa iesirea din Targoviste. Am pus pozele pe un thread nou deschis de Liviu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 A ajuns cu bine toata lumea? Pe noi ne-a plouat pina la Mija, dar nu au fost probleme, am ajuns la 17.30. A fost frumos, drumul destul de bun si de liber pozele mele sint putine, nu am incacarcat bateria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Poftim, pun si aici link-ul cu pozele : https://picasaweb.google.com/11763578861034...488/PozeBBranB# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 faina ieseala!! cu toate ca de la dupa ploaie, nu putea motocicleta cat de repede vroiam sa ajung acasa. La mai multe plimbari. De fapt io as iesi si azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Daca are unul dintre participanti chef si timp sa puna traseul final aici (eventual un link la o harta ceva) eu unul as aprecia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Pai am mers cam asa : Bucuresti-Ploiesti-Paulesti-Plopeni-Telega-Cornu-Sinaia-Parul Rece-Rasnov-Bran-Moeciu-Stoenesti-Malu cu Flori- Voinesti-Targoviste-Racari-Bucuresti. Sper sa nu fi gresit. Cu harta e cam greu in momentul de fatza, dar gasesti tu o harta a Romaniei pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 3, 2011 Autor Share Postat Aprilie 3, 2011 Ok... traseul final a fost urmatorul:Ploiesti-Cocorastii Mislii-Bordeni-Scorteni-Mislea-Telega-Cornu-Dn1-Predal-Paraul Rece-Rasnov-Bran-Moeciu de Jos-Podul Dambovitei-Rucar-Dragoslavele-Campulung-Targoviste- si de aici, Ploiesti, respectiv Bucuresti Mesaj completat Ok... traseul final a fost urmatorul:Ploiesti-Cocorastii Mislii-Bordeni-Scorteni-Mislea-Telega-Cornu-Dn1-Predal-Paraul Rece-Rasnov-Bran-Moeciu de Jos-Podul Dambovitei-Rucar-Dragoslavele-Campulung-Targoviste- si de aici, Ploiesti, respectiv Bucuresti La Cornu, in urma informatiilor primite referitor la starea drumului de pe traseul Valea Provitei-Pucioasa, si din lipsa adecvata de timp (pt ca cei din Bucuresti au sosit la locul stabilit cu o ora intarziere), am hotarat de comun acord sa adaptam traseul pe ruta inversa, luand-o prin Predeal si renuntand la portiunea Valea Provitei-Pucioasa-Campulung Mesaj completat Ok... traseul final a fost urmatorul:Ploiesti-Cocorastii Mislii-Bordeni-Scorteni-Mislea-Telega-Campina-Cornu-Dn1-Predeal-Paraul Rece-Rasnov-Bran-Moeciu de Jos-Podul Dambovitei-Rucar-Dragoslavele-Campulung-Targoviste- si de aici, Ploiesti, respectiv Bucuresti. La Cornu, in urma informatiilor primite referitor la starea drumului de pe traseul Valea Provitei-Pucioasa, si din lipsa adecvata de timp (pt ca cei din Bucuresti au sosit la locul stabilit cu o ora intarziere), am hotarat de comun acord sa adaptam traseul pe ruta inversa, luand-o prin Predeal si renuntand la portiunea Valea Provitei-Pucioasa-Campulung. Mesaj completat De la Podul Dambovitei ne-am abatut catre Cheile Dambovicioarei Server-ul de pe site-ul asta se misca ca un C-U-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) Frumoasa excursie, din pacate n-am putut veni link-ul ala de picasa nu merge la mine Editat Aprilie 4, 2011 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Daca ma hotarasc s-o iau maine pe varianta ocolita pe Pitesti-Brasov-Tg. Secuiesc poate ne vedem pe traseu. V-am spus ca s-ar putea sa ne intersectam si chiar asa a fost: am dat nas in nas pe la Fundata. Bravo pentru tura si multam pentru detaliile traseului! L-am notat pe tudulist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 4, 2011 Autor Share Postat Aprilie 4, 2011 revin aici cu filmuletul facut la cheile dambovicioarei (just for the record) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate