MotoRocker Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 1. MotoRocker (Bandit 600N) 2. Zeppelina (Honda CB 500) 3. Iulian (Yamaha Virago 750) 4. Septimiu (GSR600) *vezi cu tobele alea! 5. Alexandra (Monster 400) 6. Radu (Transalp) 7. Sergiu (Hornet carenat) 8. Kawasakiman (daca gaseste gagica) 9. THC (F650)<daca ii dau aia liber> 10.Fra'su cu fra'sa(Honda VTX 1300 KTM SM)<daca nu se sucesc> 11.Unguru' (una din 3)<daca are mobra> ... 12. Mihaela <fasbuc> + inca 4-5 maybe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 La campat ar fi de preferat sa ne asezam in grup cat mai mare, astfel: 1. mereu va fi cineva langa corturi, 2. hotii sunt descurajati cand sunt grupuri mari, 3. dixtractia e mai mare Salut baieti, aveti un loc stabilit de campare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 in principiu ca-n anii trecuti, departe de balamucu' 'central' Atasez cam unde am stat anul trecut, atases si cum as dori sa ne asezam ca grup, in functie de de rutele pe care vin si alti motoristi si timpul la care ajung, sa facem un fel de tabara. Pana acum nu prea nea iesit asta cu pusul corturilor organizat, ci mai degraba ouate de curci, ca multi au ajuns noaptea, dar macar am fost impreuna, poate anul asta ne iese poate aduce careva cumva o chiatra, sa zdranganim la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 ... La campat ar fi de preferat sa ne asezam in grup cat mai mare, astfel: 1. mereu va fi cineva langa corturi, 2. hotii sunt descurajati cand sunt grupuri mari, 3. dixtractia e mai mare ... nu vreau să cred că în halul ăsta a ajuns "situația" din vamă ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 (editat) Anul asta din pacate nu poat sa mai vin ca am alte angajamente in perioada aia. Dum bun Uite si un filmulet de anul trecut: Editat Aprilie 13, 2011 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 ma uitam pe youbube la niste filmulete de prin Vama si mi se puse pata sa iau o camera videovreau sa iau una micuta sa o pot lega cumva de moto sa filmez si in timp ce mergem Ia-ti GOPRO Hero. Ai preturi si preturi, functie de accesorii. Uite aici o fimare cu asa ceva, needitata, necomprimata, nimic... Mai gasesti destule filmuletze si pe f64 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 (editat) NU-ti lua gopro hero... cel putin nu inainte de a compara cu ce mai exista pe piata acum... din toate comparativele de pe youtube, mie unuia mi s-a parut ca sunt si optiuni mai bune in aceeasi gama de pret... uite si un test simultan comparativ cu cele 3 camere mai cunoscute (sa te uiti la detaliile pe cer, detalii pe asfalt, cum reactioneaza la vibratii, cat de spalacite sunt culorile, etc...) a... si mai nou a aparut Drift HD170 Stealth Inovation, care e next level fata de ce apare in comparativul asta... p.s. recomandare: vezi-l la o rezolutie de 720 sau chiar 1080, si fullscreen, ca sa-ti dai seama de diferente Editat Aprilie 13, 2011 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 13, 2011 Autor Share Postat Aprilie 13, 2011 (editat) hai ca mi-ati dat o mana de ajutor am platit camera , urmeaza sa o si iau din pitesti pe vinerea asta asta e: http://www.actioncamera.ro/produs/47/X170-...is/detalii.html sper sa fie o alegere buna am zis sa nu iau cea mai scumpa camera, iar de HD mi se pare ca nu am neaparat nevoie, iar asta imi place ca mege cu 2 baterii AA +telecomanda care te scuteste de efort in timpul mersului asa ca o sa avem si televiziunea dupe noi AMR 15 zile )) Editat Aprilie 13, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 1. MotoRocker (Bandit 600N) 2. Zeppelina (Honda CB 500) 3. Iulian (Yamaha Virago 750) 4. Septimiu (GSR600) *vezi cu tobele alea! 5. Alexandra (Monster 400) 6. Radu (Transalp) 7. Sergiu (Hornet carenat) 8. Kawasakiman (daca gaseste gagica) 9. THC (F650)<daca ii dau aia liber> 10.Fra'su cu fra'sa(Honda VTX 1300 KTM SM)<daca nu se sucesc> 11.Unguru' (una din 3)<daca are mobra> ... 12. Dan (Hornet carenat)<fasbuc> 13. Mihaela <fasbuc> 14. Alexia <fasbuc> + inca 7 maybe haideti baaaaaa la mare de 1 mai, pe 29! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 daca nu muncesc de 1 mai,ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Foarte probabil vin si eu cu 1-2 prieteni. V A M A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 daca nu muncesc de 1 mai,ma bag si eu Alex, 1 mai e duminica man, sau lucrezi in ture? Te asteptam pe 29! la 8:30 Foarte probabil vin si eu cu 1-2 prieteni. V A M A foarte tare! 1. MotoRocker (Bandit 600N) 2. Zeppelina (Honda CB 500) 3. Iulian (Yamaha Virago 750) 4. Septimiu (GSR600) *vezi cu tobele alea! 5. Alexandra (Monster 400) 6. Radu (Transalp) 7. Sergiu (Hornet carenat) 8. Kawasakiman (daca gaseste gagica) 9. THC (F650) 10.Fra'su cu fra'sa(Honda VTX 1300 KTM SM) 11.Unguru' (una din 3) 12.Marlyin (Hornet) 13.Danutzu (CB500) 14.Pretenu' nr. 1 al lu' Danutzu 15.Pretenu' nr.2 al lu' Danutzu ........fasbuc 16. Dan (Hornet carenat) 17. Catalin (Dragstar) 18. Mihaela 19. Alexia + inca 7 maybe woohooo, hai si mai multi!!! sa se intinda coloana pana la 2 mai cand intram in vama XD!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Alex, 1 mai e duminica man, sau lucrezi in ture?Te asteptam pe 29! la 8:30 foarte tare! 1. MotoRocker (Bandit 600N) 2. Zeppelina (Honda CB 500) 3. Iulian (Yamaha Virago 750) 4. Septimiu (GSR600) *vezi cu tobele alea! 5. Alexandra (Monster 400) 6. Radu (Transalp) 7. Sergiu (Hornet carenat) 8. Kawasakiman (daca gaseste gagica) 9. THC (F650) 10.Fra'su cu fra'sa(Honda VTX 1300 KTM SM) 11.Unguru' (una din 3) 12.Marlyin (Hornet) 13.Danutzu (CB500) 14.Pretenu' nr. 1 al lu' Danutzu 15.Pretenu' nr.2 al lu' Danutzu ........fasbuc 16. Dan (Hornet carenat) 17. Catalin (Dragstar) 18. Mihaela 19. Alexia + inca 7 maybe woohooo, hai si mai multi!!! sa se intinda coloana pana la 2 mai cand intram in vama XD!!! din pacate,in ture muncesc:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 (editat) hai fratilor sa ajungem la 30 cu mine mai vine cineva cu un xt600. Editat Aprilie 18, 2011 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 18, 2011 Autor Share Postat Aprilie 18, 2011 1. MotoRocker (Bandit 600N) 2. Zeppelina (Honda CB 500) 3. Iulian (Yamaha Virago 750) 4. Septimiu (GSR600) *vezi cu tobele alea! 5. Alexandra (Monster 400) 6. Radu (Transalp) 7. Sergiu (Hornet carenat) 8. Kawasakiman (daca gaseste gagica) 9. THC (F650) 10.Fra'su cu fra'sa(Honda VTX 1300 KTM SM) 11.Unguru' (una din 3) 12. prietenu' Nr.1 a lui Unguru' ( CT600) 13.Marlyin (Hornet) 14.Danutzu (CB500) 15.Pretenu' nr. 1 al lu' Danutzu 16.Pretenu' nr.2 al lu' Danutzu ........fasbuc 17. Dan (Hornet carenat) 18. Catalin (Dragstar) 19. Mihaela 20. Alexia 21. cineva cu XT600 + inca 7 maybe ... ... 30. ... 300. .... deci tinta e sa ajungem la un numar care incepe cu '3' si se termina cu cel putin un '0' eu o sa pun la dispozitia grupului o trusa de pana + prim planuri cu dedicatie speciala masina noastra cu locuri de bagaje a fost ocupata deci cine mai poate ajuta cu loc pt bagaje e binevenit pana la urma am ajuns si la Pitesti sa achizitionez camera recomand pe baieti cu incredere: http://www.actioncamera.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Lma Roachere... Partidu' te vrea tuns. Hai ca are si cine sa faca cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Lma Roachere... Partidu' te vrea tuns. Hai ca are si cine sa faca cinste. Merci man! PMCI <Partidul Motociclistilor (care ufera de caldura mai ales) cu Casca Integrala>, din care fac parte, m-a convins sa ma tund inca de acu 1 an. Pot sa zic ca ma simt mult mai bine acum, nu se mai incurca, nu-mi mai e cald, nu se mai jegareste pe ploaie etc...numai avantaje, si nu numai din punct de vedere motociclistic <sunt mai lenes/comod din fire, si parul cret ca de oaie, gros si mai ales batzos ca la peria de sarma-cum il am eu, trecut de umeri, nu-l mai suportam... l-am tinut 4 ani, de ajuns!> Cat despre cinste, tre' sa fac rost de niste cognac (sau alta tarie) home-made mana a-I-a! 1. MotoRocker (Bandit 600N) 2. Zeppelina (Honda CB 500) 3. Iulian (Yamaha Virago 750) 4. Septimiu (GSR600) *vezi cu tobele alea! 5. Alexandra (Monster 400) 6. Radu (Transalp) 7. Sergiu (Hornet carenat) 8. Kawasakiman (Gixxer 1000) 9. THC (F650) 10.Fra'su cu fra'sa (KTM SM) 11.Unguru' (ZZR 600) 12. prietenu' lu' Unguru' (XT600) 13.Marlyin (Hornet) 14.Danutzu (CB500) 15.Pretenu' nr. 1 al lu' Danutzu 16.Pretenu' nr.2 al lu' Danutzu ........fasbuc 17. Dan (Hornet carenat) 18. Catalin (Dragstar) 19. Mihaela 20. Alexia + inca 8 maybe deci avem asa: 8 nakdeuri (din care 2 CB-uri si 3 cornete), 4 enduroaice, 2 choppere si 2 vitezane + restu' de care nu stim! TRAIASCA FRATIA MOTOCICLISTICA INDIFERENT DE TIPUL DE MOBRA! HAIDETI BA LA MAREEEE PE MOTOAREEE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares_mlnmr Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Daca reusesc sa o conving pe mandra sa ma lase dus 3 zile de acasa vin si eu. Sau pote merg vineri seara cu voi si ma intorc sambata..... Inca negociez. Motor in dotare Suzuki Bandit 600 N. Sa auzim numai de bine. Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_er6n Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 felicitari buna organizaree.... pacat ca am planuri ca veneam si eu! sper sa aveti parte de vreme frumoasa, cu alta ocazie va insotesc si eu ) Asfalt uscat si sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 m-as alatura cu cea mai mare placere si eu grupului , dar din pacate scap de la fabrica in jurul orei 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Un drum la mare de 1 Mai a devenit traditie, din pacate locatia trebuie schimbata urgent: Vama e un alt costinesti; la vreo 15-20 km de granita, in Bulgaria, e o plaja mare si libera, Krapetz, care ar putea deveni un loc bun de intalnire pt motociclisti; conditiile nu sunt ca in Vama dar macar nu iti fura nimeni tobele sau casca din cort (cum am patit eu); cred ca s-a mai vorbit despre varianta asta; tot mai multi renunta la litoralul romanesc; iar ca traseu nimic nu se compara cu drumul prin Adamclisi de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) Daca reusesc sa o conving pe mandra sa ma lase dus 3 zile de acasa vin si eu.Sau pote merg vineri seara cu voi si ma intorc sambata..... Inca negociez. Motor in dotare Suzuki Bandit 600 N. Sa auzim numai de bine. Ionut Salut! Pai... ia-o si pe ea! Om, noi plecam vineri dimineata, incepem strangerea la 8:30 si plecam la 9. felicitari buna organizaree....pacat ca am planuri ca veneam si eu! sper sa aveti parte de vreme frumoasa, cu alta ocazie va insotesc si eu ) Asfalt uscat si sa auzim de bine! Merci! Vezi poate anulezi planurile alea m-as alatura cu cea mai mare placere si eu grupului , dar din pacate scap de la fabrica in jurul orei 4 Pai daca esti din CT ne poti astepta in MOL-ul ala de la iesirea din CT, numai ca tre sa chiulesti cateva ore ca noi cred ca ajungem pana la 1 jumate 2. 1. MotoRocker (Bandit 600N) 2. Zeppelina (Honda CB 500) 3. Iulian (Yamaha Virago 750) 4. Septimiu (GSR600) *vezi cu tobele alea! 5. Alexandra (Monster 400) 6. Radu (Transalp) 7. Sergiu (Hornet carenat) 8. Kawasakiman (Gixxer 1000) 9. THC (F650) 10.Fra'su cu fra'sa (KTM SM) 11.Unguru' (ZZR 600) 12. prietenu' lu' Unguru' (XT600) 13.Marlyin (Hornet) 14.Danutzu (CB500) 15.Pretenu' nr. 1 al lu' Danutzu 16.Pretenu' nr.2 al lu' Danutzu ........fasbuc 17. Dan (Hornet carenat) 18. Catalin (Dragstar) 19. Mihaela 20. Alexia + inca 9 maybe LISTA E DESCHISA! Adunarea vineri dimineata pe 29 aprilie, incepand cu 8:30, in ultimul Petrom de pe Sos. Pantelimon inainte de iesirea din Buc, PLECAREA LA 9:00! Atasat: traseul si locul de intalnire, locul de campare si cum am prefera sa ne asezam toti motoristii care vin in vama indiferent de traseu si ora venirii(adica tabara motociclistica) HAI LA MAREEEEE, PE MOTOAAAREEEEE!!!! Editat Aprilie 20, 2011 de MotoRocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 22, 2011 Autor Share Postat Aprilie 22, 2011 care mai pofteste care mai doreste ..... mai sunt putine locuri libere in fata si mai multe la coada pntru rezervari la locul de campare continuati lista .... DACA cumva ploo, eu vin cu conserva si as cara cu mine un gratar de facut mici / jartcane si altele ( vineri sau sambata seara ar merge un mic festin) daca mai sunt doritori care s-ar baga la un mic ospat sa spuna ca sa stiu sa ma pregatesc si dc merg cu moto am cine sa care gratar+carne probabil o sa fac o lista pe PM pe saptm viitoare cu cei interesati AMR 6zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Ce pofta mi-ai facut! Din pacate de 1 Mai sunt la Gheorgheni, tot cu mobra; pt grupul care pleaca in Vama, drum bun si vreme frumoasa; in anii trecuti am fost si eu cu voi, pe multi va cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 daca scap de la serviciu si de fata, vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate