septimiu JFK Postat Aprilie 27, 2011 Autor Share Postat Aprilie 27, 2011 (editat) P Adunarea vineri dimineata pe 29 aprilie, incepand cu 8:30, in ultimul Petrom de pe Sos. Pantelimon inainte de iesirea din Buc, PLECAREA LA 9:00! Traseu: Bucuresti - Fundulea - Lehliu - Dragalina - Fetesti - A2 - Cernavoda - Constanta - Mangalia - Vama Veche - cei care intarzie mai mult de ora 9 daca vor sa fie asteptati sa dea un tel / SMS pe nr meu : 0752447970 ! in limita sfertului academic ! + ar mai fii bine sa veniti cu plinul facut, e posibil sa dam de benzinarii pline ca si data trecuta asfalt uscat si ne vedem VINERI incepand cu 8:30 DIMINEATA Editat Aprilie 27, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark tranquillity Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 inca nu stiu daca lucreaza doamna mea sambata dar in principiu merg cu sau fara ea...drag star si nu stiu inca daca stau sau nu la cort (il iau oricum cu mine) Mesaj completat gata...s-a dat decret...merg ca vine si ea cu trenul noaptea si da...o sa stam la cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 REC-UP!itulare Adunarea vineri dimineata pe 29 aprilie, incepand cu 8:30, in ultimul Petrom de pe Sos. Pantelimon inainte de iesirea din Buc, PLECAREA LA 9:00! Traseu: Bucuresti - Fundulea - Lehliu - Dragalina - Fetesti - A2 - Cernavoda - Constanta - Mangalia - Vama Veche Opriri: 1. Drajna (Popasul Drumetului sau ceva de genu'), 2. Dupa coborarea de pe A2 si iesim din Cernavoda, 3. Constanta. Viteza/Regim: in localitatile pustii gen "Florica" viteza e 70-80, scade la 50 daca e aglomerat sau politie. Inafara localitatilor: intre 90 si 120, se merge in zig zag, calm, easy riding, fara figuri, fara baasini, fara wheelie si roti in gura. Cine e invitat: oricine vrea sa vina atat cat poate respecta 'regulile' de mai sus. Nu conteaza tipul mobrei, conteaza omu'. Atasat: traseul+ eventuala ocolire a podului avariat si locul de intalnire, locul de campare si cum am prefera sa ne asezam toti motoristii care vin in vama indiferent de traseu si ora venirii(adica tabara motociclistica) PRTICIPANTI: 1. MotoRocker (Bandit 600N) - cort 2. Zeppelina (Honda CB 500) - cort cu ala de mai sus 3. Iulian (Yamaha Virago 750) - cort gripat cobza 3. Septimiu (GSR600) - cazare 4. Alexandra (Monster 400) - cazare 5. Radu (Transalp) - cort? 6. Sergiu (Hornet carenat) - cort? 7. Kawasakiman (Gixxer 1000) - cort? 8. THC (F650) - cort 9. Fra'su cu fra'sa (KTM SM) - cort 10.Unguru' (ZZR 600) - cort sau camping 11.Paduraru' (XT600) - cort sau camping 12.Marlyin (Hornet) - ? prins la munca 12.Danutzu (CB500) - cort? 13.Pretenu' nr. 1 al lu' Danutzu - cort? 14.Pretenu' nr.2 al lu' Danutzu - cort? 15.Versattu (SV650) - cort? 16.danutu m (Hayabusa) - cort 17.cristi_bg (Fazer600) - cazare 18.LordGrec (Bandit) - cort (ca la cort sta barbatii adevarati si barbatii adevarati are Suzuki Bandit) 19. Pretenu' lu' LordGrec(manz) - cort 20. dark tranquillity - Dragstar - cort ........fasbuc: 21. Dan (Hornet carenat) 22. Filippasager 23. Mihaela 24. Alexia 24. Alexandru Ionutpasager + inca 11 maybe LISTA E DESCHISA!!!!! Mai sunt vreo 5-7 care ajung mai pe seara si campeaza cu noi+restu care vin la alte ore si/sau din alte parti ale tarii + restu care vin cu noi dar nu anunta. De aia care nu eram sigur ca stau la cort le-am trecut eu, cu un mic ? pt ca am auzit ca nu mai e niciun pat liber in Vama Veche asa ca... ROCK SI MOBRE! si MARE si ALCOOALE! si ....altele, DE TOATE PS: ROG TOTI MOTOCIOCLISTII CARE VIN PE ALTE TRASEE, LA ALTE ORE/ZILE SI DIN ALTE PARTI ALE TARII SI STAU LA CORT, SA CAMPEZE LA LOCUL ARATAT IN POZE ASTFEL INGAT SA FIM CAT MAI MULTI MOTOCICLISTI LA UN LOC .... bag plua, poate la anu ma enervez si organizez o intrunire moto in VV de 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Pana la urma merge cineva vineri pe la ora 13.00? Ash fi interesat, incerc sa caut cazare...daca aveti sugestii... Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 la cort o sa ma cazez...nush cum naiba sa-l car, ca e de 3 persoane...sper sa ma descurc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Cine pleaca maine dupa ora 13.00? NU prea am chef sa merg de unul singur... Mesaj completat E cineva care a rezervat cazare si nu vrea sa stea singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Baieti, la mine a aparut o mica problema: nu pot lua liber maine; incerc acum cel putin sa ma pot invoi pentru vreo 3-4 ore. Deci, nu mai pot pleca cu voi dar ne gasim seara la locul stabilit. Pana la urma merge cineva vineri pe la ora 13.00? Ash fi interesat, incerc sa caut cazare...daca aveti sugestii... Multam Da-mi nr. tau de tel. poate mergem impreuna maine. Legat de cazare la camera, sanse aproape 0 sa mai gasesti in Vama Veche. 2 Mai ar fi o alternativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 AMR: 17 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark tranquillity Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 si a-nceput si ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 stai linistit, maine, sambata si duminica e vreme ok, pe tot traseul si in vama, adica nu ploo. si oricum, asta e ploaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 si a-nceput si ploaia si s-a oprit ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 vezi petromul la link L.E. eu stau la cort, ca am vazut ca am un semn de intrebare Ne auzim acolo ca vin si eu, si o sa campez tot cam in zona(unde am campat aproape anual)...Ca tot plec de maine de pe la ora 5 dimineata, o sa gasiti probabil o Corsa rosie parcata in zona, asa ca dai o raita sa ne gasim Oricum te vad, ca esti al dracu de mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) Ne auzim acolo ca vin si eu, si o sa campez tot cam in zona(unde am campat aproape anual)...Ca tot plec de maine de pe la ora 5 dimineata, o sa gasiti probabil o Corsa rosie parcata in zona, asa ca dai o raita sa ne gasim Oricum te vad, ca esti al dracu de mic ne vedem acolo domnu' te fac o vodka? in functie de cum e vremea cochetez sa vin si eu cu conserva dar inca nu-s decis L.E. in vama nu ploua http://www.mobotix.ro/ro/index.php?id=1005...&camid=2042 Editat Aprilie 28, 2011 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 28, 2011 Autor Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) hai sa ne bagam pwla in ei de nori ca poate pleaca in pwla mea urasc ploaia la modul extrem, asa ca ma decid maine dimineata dc plec pe 2 sau pe 4 roti pe la 4-5 dimineata ma decid cu ce plec si o sa scriu pe forum , dc plec pe 4 roti o sa mai am 2 locuri libere in masina ... poate intereseaza pe careva asfalt uscat Editat Aprilie 28, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark tranquillity Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 poate iei o parte din bagaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 ne vedem acolo domnu' te fac o vodka? in functie de cum e vremea cochetez sa vin si eu cu conserva dar inca nu-s decis L.E. in vama nu ploua http://www.mobotix.ro/ro/index.php?id=1005...&camid=2042 Facem si o repriza de Vodka Noi venim cu masina, ca suntem 4, si unii or sa doarma in masina.... Si sambata vrem sa facem un drum la Balcic sa vizitam statiunea si Castelu Reginei Maria...Poate mergem in haita, dar asta ramane sa stabilim acolo! Asfalt sper eu, uscat, si drum bun! PS: ce se anunta cu A2-u?E inchis sau se poate circula cu mici deviatii, blablabla?Sa stiu pe unde mergem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Facem si o repriza de Vodka Noi venim cu masina, ca suntem 4, si unii or sa doarma in masina.... Si sambata vrem sa facem un drum la Balcic sa vizitam statiunea si Castelu Reginei Maria...Poate mergem in haita, dar asta ramane sa stabilim acolo! Asfalt sper eu, uscat, si drum bun! PS: ce se anunta cu A2-u?E inchis sau se poate circula cu mici deviatii, blablabla?Sa stiu pe unde mergem! vezi vreo 2 pagini in spate ca era o harta mica, se trece prin cernavoda (oras) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 eu plec din Iasi pe la 7 dimineata! sa ne vedem cu bine in Vamaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 28, 2011 Autor Share Postat Aprilie 28, 2011 camera LIVE din Vama http://www.mobotix.ro/ro/camere_supraveghe...ve_ro_2042.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 vreau si eu sa merg cu voi (( daca nu as fi lucrat maine... sa beti o bere si pentru mine-n vama , distractie placuta! camera LIVE din Vama http://www.mobotix.ro/ro/camere_supraveghe...ve_ro_2042.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 salutare Cred ca o sa ne alaturam si noi cu 5 motoare ( 2 vfr-uri , un gsx, gs, shadow) taberei de motociclisti. Noi o sa plecam pe la un 18 dim bucuresti si datorita faptului ca avem o incepatoare cu noi deci pe la 23 ajungem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 29, 2011 Autor Share Postat Aprilie 29, 2011 Am studiat vremea si problema e asa: -din Buc. pana pe la jumatatea drumului e OK .... fara ploaie -iar a 2-a jumatate a drumului ar trebui sa o facem dupa ora 14-15, ca dupa 15 se sfarsesc ploile in zona Dobrogea-Constanta asta dupe ce zic astia http://www.yr.no/place/Romania/Bucuresti/Bucharest/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 speram s nu ploo deloc si asa se pare ca va fii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 29, 2011 Autor Share Postat Aprilie 29, 2011 REC-UP!itulare Adunarea vineri dimineata pe 29 aprilie, incepand cu 8:30, in ultimul Petrom de pe Sos. Pantelimon inainte de iesirea din Buc, PLECAREA LA 9:00! Traseu: Bucuresti - Fundulea - Lehliu - Dragalina - Fetesti - A2 - Cernavoda - Constanta - Mangalia - Vama Veche Opriri: 1. Drajna (Popasul Drumetului sau ceva de genu'), 2. Dupa coborarea de pe A2 si iesim din Cernavoda, 3. Constanta. Viteza/Regim: in localitatile pustii gen "Florica" viteza e 70-80, scade la 50 daca e aglomerat sau politie. Inafara localitatilor: intre 90 si 120, se merge in zig zag, calm, easy riding, fara figuri, fara baasini, fara wheelie si roti in gura. Cine e invitat: oricine vrea sa vina atat cat poate respecta 'regulile' de mai sus. Nu conteaza tipul mobrei, conteaza omu'. Atasat: traseul+ eventuala ocolire a podului avariat si locul de intalnire, locul de campare si cum am prefera sa ne asezam toti motoristii care vin in vama indiferent de traseu si ora venirii(adica tabara motociclistica) PRTICIPANTI: 1. MotoRocker (Bandit 600N) - cort 2. Zeppelina (Honda CB 500) - cort cu ala de mai sus 3. Iulian (Yamaha Virago 750) - cort gripat cobza 3. Septimiu (GSR600) - cazare 4. Alexandra (Monster 400) - cazare 5. Radu (Transalp) - cort? 6. Sergiu (Hornet carenat) - cort? 7. Kawasakiman (Gixxer 1000) - cort? 8. THC (F650) - cort 9. Fra'su cu fra'sa (KTM SM) - cort 10.Unguru' (ZZR 600) - cort sau camping 11.Paduraru' (XT600) - cort sau camping 12.Marlyin (Hornet) - ? prins la munca 12.Danutzu (CB500) - cort? 13.Pretenu' nr. 1 al lu' Danutzu - cort? 14.Pretenu' nr.2 al lu' Danutzu - cort? 15.Versattu (SV650) - cort? 16.danutu m (Hayabusa) - cort 17.cristi_bg (Fazer600) - cazare 18.LordGrec (Bandit) - cort (ca la cort sta barbatii adevarati si barbatii adevarati are Suzuki Bandit) 19. Pretenu' lu' LordGrec(manz) - cort 20. dark tranquillity - Dragstar - cort ........fasbuc: 21. Dan (Hornet carenat) 22. Filippasager 23. Mihaela 24. Alexia 24. Alexandru Ionutpasager + inca 11 maybe LISTA E DESCHISA!!!!! Mai sunt vreo 5-7 care ajung mai pe seara si campeaza cu noi+restu care vin la alte ore si/sau din alte parti ale tarii + restu care vin cu noi dar nu anunta. De aia care nu eram sigur ca stau la cort le-am trecut eu, cu un mic ? pt ca am auzit ca nu mai e niciun pat liber in Vama Veche asa ca... ROCK SI MOBRE! si MARE si ALCOOALE! si ....altele, DE TOATE PS: ROG TOTI MOTOCIOCLISTII CARE VIN PE ALTE TRASEE, LA ALTE ORE/ZILE SI DIN ALTE PARTI ALE TARII SI STAU LA CORT, SA CAMPEZE LA LOCUL ARATAT IN POZE ASTFEL INGAT SA FIM CAT MAI MULTI MOTOCICLISTI LA UN LOC .... bag plua, poate la anu ma enervez si organizez o intrunire moto in VV de 1 mai ULTIMA STRIGARE, CINE NU E GATA IL IAU CU LOPATA FACETI PLINU LA BUTOAIE SI VENITI CU NOI LA MARE AMR 2 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 ULTIMA STRIGARE!!! Adunarea vineri dimineata pe 29 aprilie, incepand cu 8:30, in ultimul Petrom de pe Sos. Pantelimon inainte de iesirea din Buc, PLECAREA LA 9:00! Traseu: Bucuresti - Fundulea - Lehliu - Dragalina - Fetesti - A2 - Cernavoda - Constanta - Mangalia - Vama Veche Opriri: 1. Drajna (Popasul Drumetului sau ceva de genu'), 2. Dupa coborarea de pe A2 si iesim din Cernavoda, 3. Constanta. Viteza/Regim: in localitatile pustii gen "Florica" viteza e 70-80, scade la 50 daca e aglomerat sau politie. Inafara localitatilor: intre 90 si 120, se merge in zig zag, calm, easy riding, fara figuri, fara baasini, fara wheelie si roti in gura. Cine e invitat: oricine vrea sa vina atat cat poate respecta 'regulile' de mai sus. Nu conteaza tipul mobrei, conteaza omu'. Atasat: traseul+ eventuala ocolire a podului avariat si locul de intalnire, locul de campare si cum am prefera sa ne asezam toti motoristii care vin in vama indiferent de traseu si ora venirii(adica tabara motociclistica) PRTICIPANTI: 1. MotoRocker (Bandit 600N) - cort 2. Zeppelina (Honda CB 500) - cort cu ala de mai sus 3. Septimiu (GSR600) - cazare 4. Alexandra (Monster 400) - cazare 5. Radu (Transalp) - cort? 6. Sergiu (Hornet carenat) - cort? 7. Kawasakiman (Gixxer 1000) - cort? 8. THC (F650) - cort 9. Fra'su cu fra'sa (KTM SM) - cort 10.Unguru' (ZZR 600) - cort sau camping 11.Paduraru' (XT600) - cort sau camping 12.Danutzu (CB500) - cort? 13.Pretenu' nr. 1 al lu' Danutzu - cort? 14.Pretenu' nr.2 al lu' Danutzu - cort? 15.Versattu (SV650) - cort? 16.danutu m (Hayabusa) - cort 17.cristi_bg (Fazer600) - cazare 18.LordGrec (Bandit) - cort (ca la cort sta barbatii adevarati si barbatii adevarati are Suzuki Bandit) 19. Pretenu' lu' LordGrec(manz) - cort 20. dark tranquillity - Dragstar - cort ........fasbuc: 21. Dan (Hornet carenat) 22. John 23. Mihaela 24. Alexia + inca 11 maybe LISTA E DESCHISA!!!!! Mai sunt vreo 5-7 care ajung mai pe seara si campeaza cu noi+restu care vin la alte ore si/sau din alte parti ale tarii + restu care vin cu noi dar nu anunta. ROCK SI MOBRE! si MARE si ALCOOALE! si ....altele, DE TOATE PS: ROG TOTI MOTOCIOCLISTII CARE VIN PE ALTE TRASEE, LA ALTE ORE/ZILE SI DIN ALTE PARTI ALE TARII SI STAU LA CORT, SA CAMPEZE LA LOCUL ARATAT IN POZE ASTFEL INGAT SA FIM CAT MAI MULTI MOTOCICLISTI LA UN LOC .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate