Dimethylmercury Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Ce releu de semnalizare merge pe curent alternativ, 12V, si unde gasesc una? De Minsk merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 minsk sau voshod, sunt relee de semnalizare termice (cu bimetal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 10, 2006 Autor Share Postat Octombrie 10, 2006 Deci merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 da, merge, dar numai c becuri de 21 W pe fiecare semnal si cu un generator de min 65W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Stai sa caut eu pe acasa parca aveam ceva-ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 (editat) da, merge, dar numai c becuri de 21 W pe fiecare semnal si cu un generator de min 65W eu am folosit la Minsk d-ala cu bimetal cu becuri de 10W si nu prea mergea bine. Dupa ce a intrat apa in el n-a mai mers deloc. Se gasesc la rusi cu 10 ron. Am si eu o intrebare: de ce la mINSK in cutia din dreapte unde se pune releul exista 3 Borne? Am incercat sa-mi dau seama la ce foloseste a treia dar nu m-am dumirit. Am impresia (de fapt sigur) ca este masa (vorba vine in CA). Dar la ce foloseste? releul are si el 3 borne dar bornele sunt pentru becuri fata-spate, dar pe celelate borne becurile sunt cuplate impreuna. ???? Editat Octombrie 10, 2006 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 10, 2006 Autor Share Postat Octombrie 10, 2006 Chestia e ca la Cluj nu prea sunt rusi. Daca aveti careva unul care sta de pomana, dau bere pe el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Chestia e ca la Cluj nu prea sunt rusi. Daca aveti careva unul care sta de pomana, dau bere pe el . da-mi adresa pe PM si-ti trimit prin posta intr-o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 eu am folosit la Minsk d-ala cu bimetal cu becuri de 10W si nu prea mergea bine. Dupa ce a intrat apa in el n-a mai mers deloc. Se gasesc la rusi cu 10 ron. Am si eu o intrebare: de ce la mINSK in cutia din dreapte unde se pune releul exista 3 Borne? Am incercat sa-mi dau seama la ce foloseste a treia dar nu m-am dumirit. Am impresia (de fapt sigur) ca este masa (vorba vine in CA). Dar la ce foloseste? releul are si el 3 borne dar bornele sunt pentru becuri fata-spate, dar pe celelate borne becurile sunt cuplate impreuna. ???? La Jawa a treia borna e pentru indicatorul din bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 La Jawa a treia borna e pentru indicatorul din bord. asa e si la minsk, pt bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 asa e si la minsk, pt bord la mine becul din bord se aprinde indiferent daca borna a treia este conectata. si clipeste odata cu semnalizarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate