wtf? Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 M-am uitat in manual, dar nu gasesc surubu` vietii! Se vede in poza de "gaura" cu filet. Imi lipseste surub, sau asa trebuie sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Da' n-ai pune mana pe o carpa.. Mesaj completat Ala e surubul vietii, intr-adevar, daca l-ai pierdut acu' esti mort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 6, 2011 Autor Share Postat Aprilie 6, 2011 `ai ma zii, serios acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Daca nu curge nimic prin gaura eu zic ca e ok.. Pozele facute cu fundul insus nu ma inspira prea mult, adica nu inteleg unde vine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 (editat) `ai ma zii, serios acum... evacuarea vine prinsa prin intermediul unei "bride de capacul baii de ulei" la tine nu mai 'e Editat Aprilie 6, 2011 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Te uiți frumos pe site OEM Âşi vezi dacă-i lipsă sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Suruburile negre sunt de fixare ale baii de ulei. Prin gaura aia filetata nu curge nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Mi-e lene tare sa descarc manulaul si sa-ti zic de la ce e prinderea aia, dar cum zic, daca nu curge nimic pe-acolo atunci nu e nimic.. e doar un locas unde se prindea ceva.. fara functionalitate ..ci doar estetic sau de protectie. Daca era senzorul de neutral sau de ulei, iti bora tone de ulei pe acolo, adica in 3 sec de mers nu mai aveai ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Dacă ungi lanțul cu ulei Âşi îl speli cu motorină asta ar putea fi o cauză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 6, 2011 Autor Share Postat Aprilie 6, 2011 Sau e posibil sa scape ulei pe la busonu de golire? Am inteles ca garnitura aia de cupru sau ce dreaq o fi, sa nu se fi futut. Oricum daca nu ploua in 10 min ma apuc sa dau uleiu jos, si ma uit si la garnitura respectiva. Multumesc celor care incearca sa ajute, Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 bai frate ... tu ti-ai luat motocicleta sau expo mecanic pentru forum? ba ulei nush pe unde , ba filtru de aer care nush ce nu face , ba surub lipsa ... si ca sa fiu rautacios honda'i honda .... leru'i ler si linu'i lin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 6, 2011 Autor Share Postat Aprilie 6, 2011 ce`ai bre? Nu mai ai loc pe forum de mine sau ce ? `ai noroc, ca`i ziua mea peste vre 2-3 ore, altfel m-apucam cu tine ) Vreun raspuns la problema mea ai tu, sau esti in trecere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Avand in vedere ca filet incepe la gaura, nu e de prindere de la baia de ulei. Acolo a fost prins ceva. Este inca destul de curat, filetul, probabil nu ai pierdut de mult timp de a fost acolo. O poza mai de ansamblu ar fi fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 adica asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 adica asta! Dupa ce le zici cu 10 posturi in urma, ei tot aberau in continuare Eu in locul tau nu imi mai bateam capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 7, 2011 Autor Share Postat Aprilie 7, 2011 adica asta! Multumesc colegule! Ala pare a fi un colier de prindere a galeriei? Asa se pare Multumesc tuturor care au postat in ideea de a ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate