cardan Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 superb Azi am vazut si un Buel xb prin oras daca nu ma inseala ochii , alta motocicleta superba avem un buell in oras!plus ca si flavius din resita are mai nou,posibil sa fi fost el!oricum,faine mobre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Mersi frumos de aprecieri, am incercat sa personalizez Motardul dupa gustul meu, cu timpul sper sa ma invat sa o exploatez la intregul ei potential. Insa trebuie sa tin cont ca traim in RO si de aici rezulta o gramada de neplaceri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Mersi frumos de aprecieri, am incercat sa personalizez Motardul dupa gustul meu, cu timpul sper sa ma invat sa o exploatez la intregul ei potential. Insa trebuie sa tin cont ca traim in RO si de aici rezulta o gramada de neplaceri. la intregul potential...niciodata!nici macar pilotii profi nu pot face asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me.alex90 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Noua mea motocicleta,proaspat inmatriculata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 arata bine GS-ul , sa-l stapanesti sanatos si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Hop si eu cu mobra : Cam murdara dar se curata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me.alex90 Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Hop si eu cu mobra : Cam murdara dar se curata Parca te-am vazut azi cu ea,sper sa nu ma fi inselat,frumoasa motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 (editat) se poate... cumva la ciclop ? acolo parca am vazut un gs Si ms ms .. Editat Aprilie 25, 2010 de SoLoGSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebio Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Hop si eu cu mobra : Cam murdara dar se curata Frumos K7. Poate ne vedem prin oras la o cafa sau poate la o tura de Anina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) mai putin sa ma obisnuiesc cu el ca e diferenta mare intre gsxr asta si gsxf care l`am avut inainte E K6 de 750. Editat Aprilie 26, 2010 de SoLoGSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 baiatu'. da astea..k6..cat baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 nu sunt sigur dar cred ca mai mult decat baga R6`le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 cand e pe remorca ma gandesc.. p.s:nu tu erai la ciclop cu cadrul in mana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Hop si eu cu mobra : Reusit model, din cate am auzit cadrul e facut din doua bucati si oscileaza din sudura. Tehnologie de ultima ora. Ca se mai rupe sudura la gropi........irelevant. Oricum, daca nimeresti vreo gropa,0727207310 si l-am suit pe remorca, te-mprietenesti si pe Facebook cu aia de la Remat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 intrebare : ce poti face cand ai in garaj 2 kawa ?? raspuns : 1 functional dar pe termen limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) intrebare : ce poti face cand ai in garaj 2 kawa ?? raspuns : 1 functional dar pe termen limitat Sau un chef! Pentru un prieten care stie ca exista viata fara honda ) Pana una alta (Kawasaki cu K mare pentru tine), a castigat LeMans de 24 ore anul asta... ashe ca faza cu fiabilitate honda .... ramane un vis pentru low budget ) Editat Aprilie 27, 2010 de bside Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastianTM Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Salut! ZA Transalp ! proaspat achizitionat... am trecut de la monocilindru ca m-am cam saturat sa imi amorteasca mainile si dosul dupa 200km de mers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Salut! ZA Transalp ! proaspat achizitionat... am trecut de la monocilindru ca m-am cam saturat sa imi amorteasca mainile si dosul dupa 200km de mers... Woow, suparat Transalpul asta . Ce modificari are, in afara de cele care se vad in poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Salut! ZA Transalp ! proaspat achizitionat... am trecut de la monocilindru ca m-am cam saturat sa imi amorteasca mainile si dosul dupa 200km de mers... Sa-ti traiasca si sa "transalpezi" mult ..si bine P.S. Din curiozitate, ai cumparat-o cumva de la Oradea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastianTM Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Woow, suparat Transalpul asta . Ce modificari are, in afara de cele care se vad in poza? pai are asa (din cate stiu eu, sper sa nu zic prostii) furca fata WP central spate reglabil rezervor acerbis de nush cati litri (cand aflu zic...) sha de o persoana rack de bagaje de dural scut (cu buzunare pt diverse scule) si parbriz din kevlar hand guards de la acerbis computer de bord IMO-100 R300 (numa ca e in italiana) trusa de scule de transalp lantu nu e standard ca m-am uitat la celelalte transalpuri din garaj de la om si nu erau la fel... +o droaie de stickere din care o sa mai dau jos... Mesaj completat mobra e luata de la Teius de la un nenea care vinde transalp-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vemfaur Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Mesaj completatmobra e luata de la Teius de la un nenea care vinde transalp-uri. Scorul si minutul - ??? oricum super fain .. arata de parca acum pleci in expeditie!! Asfalt/pamant uscat si cati mai multi KM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigdan Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Super TA-ul. Imi place.Cu cat l ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 @sebastianTM: am vazut si eu transalpul asta la vanzare pe un forum, imi aduc aminte de numele branduit pe motor. Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente, arata tare suparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastianTM Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 @sebastianTM: am vazut si eu transalpul asta la vanzare pe un forum, imi aduc aminte de numele branduit pe motor. Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente, arata tare suparat! Multumesc pentru urari. Pretul nu vreau sa il postez pe forum. Cine e interesat neaparat de pret poate sa-mi dea PM. Sincer... abia astept sa merg dupa el. Numarul rosu sta pe birou si-mi face cu ochiul Drumuri bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 am vazut si eu motorul pe bikeshop Mi-a sarit in ochi motorul.. pretul a fost OK pentru cate accesorii are . numai cele de la Touratech valoreaza cat jumate de motocicleta. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate