Blackrider Postat Aprilie 14, 2012 Autor Share Postat Aprilie 14, 2012 e ok si aici valicaddy....ca tot vechi e,desi e evo...l-ai luat pe ala din BV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Nu, dar stiu despre care vorbesti. Nu e prea vechi al meu, e din 2006 - de asta intrebam unde scriu, e TC88 EFI (nu ma injurati... ) Uite o poza-doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 14, 2012 Autor Share Postat Aprilie 14, 2012 aha,deci e mai tinar,bravo. at fa tu un topic pt FLH-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 uitati la ce am facut rost doua link cu filmulete.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 aha,deci l-ai luat pina la urma?si cu honda ce-ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 aha,deci l-ai luat pina la urma?si cu honda ce-ai facut? am vandut ,este la Bucuresti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 uitati la ce am facut rost doua link cu filmulete.. Ironhead custom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Hai ca pun Zoli link cu ceeace am filmat ieri la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Mai ai putina treaba cu reglajul la relanti. Sa ai grija sa nu ai turatia prea mica fiindca s-ar putea sa nu iti incarce alternatorul bateria. Iar bateria ai grija sa fie cat mai buna. Povestesc din patzite. Uite cum suna un motor EVO de Softail 1996 : http://www.youtube.com/watch?v=INQcwFPhnBk&feature=youtu.be Editat Octombrie 3, 2012 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Uite cum suna un motor EVO de Softail 1996... Si ce treaba au EVO sau Softail cu Ironhead-ul?!?! Editat Octombrie 3, 2012 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) @HD: Nu stiam ca trebuie sa aiba legatura! De ce nu vad filmuletul pus de mine ca media? Editat Octombrie 3, 2012 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Mai ai putina treaba cu reglajul la relanti. Sa ai grija sa nu ai turatia prea mica fiindca s-ar putea sa nu iti incarce alternatorul bateria. Iar bateria ai grija sa fie cat mai buna. Povestesc din patzite. Uite cum suna un motor EVO de Softail 1996 : Mobra e recent adusa, trebuie facut o revizie la carburator si reglat amestecul, ca sub sarcina face figuri. Revine Zoli cu detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 @HD: Nu stiam ca trebuie sa aiba legatura! Pur si simplu n-am inteles exemplul dat. Spui ca motorul de pe Ironhead nu suna ca un EVO de Softail. Intreb din nou, pentru ca nu ma pricep prea bine: Motorul de pe Ironhead este EVO? Motorul de pe Ironhead se regaseste si pe Softail? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Singura legatura dintre cele doua filmulete (nu stiu de ce doua ca al meu nu-l vad ca ar fi postat) este sunetul specific Harley. E ceva ce nu se uita! Atat. In rest comentarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Singura legatura dintre cele doua filmulete (nu stiu de ce doua ca al meu nu-l vad ca ar fi postat) este sunetul specific Harley. E ceva ce nu se uita! Atat. In rest comentarii... ai dreptate.HD urile auun sunet specific .Insa la Hd ul meu mai trebuie ceva de reglat si verificat ....si oricum depinde si de calitatea filmuletului...TRebuie ascultat in live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 ai dreptate.HD urile auun sunet specific .Insa la Hd ul meu mai trebuie ceva de reglat si verificat ....si oricum depinde si de calitatea filmuletului...TRebuie ascultat in live. FELICITARI SI FARA EVENIMENTE ZOLTAN SI SA AL FACI MAI FRUNOS DE CAT HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Un preview cu mobra lui Zoli: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 bravo mai Zoli!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Un preview cu mobra lui Zoli: Se vede ca sunteti frati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Un preview cu mobra lui Zoli: fish tail-ul intors arata senzational de agresiv ca toata mobra de altfel. misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 De aproape un an tot trec pe langa un custom shop, la vreo 30 km de unde locuiesc...Azi mi-am facut timp si am intrat, crezand ca o sa gasesc un Harley shop, cu cateva Softail-uri customizate cand, surpriza...Intrarea am gasit-o usor, iesirea... Nu am putut fotografia service-ul, iar acolo se aflau cel putin 30 de Shovel-Panhead-uri...Din pacate nici un Knuklehead. Ironhead-ul negru a fost surpriza suprema, unul dintre putinele Cafe racere de fabrica si starul necontestat al filmului Black Rain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 pfoai,no asa da....panhead,pan-shovel,furci springer...excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 cine vrea Ironhead -ul meu ? .......este de vanzare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate