Boaba_bw Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 l-am dat si deja mi-e dor de el.... ps:ieri am luat un sporty XL1200R an 2006. Bravo ! Sa-l calaresti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 multam,asta e: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twenty Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 sa nu fie cu suparare ..dar ce cauta un sportster pe topicu de shovel&stuff ? ahhahahaha (marc sunt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 ca sa fie mai usor sa-l vada pt cei care intrebau ce am luat dupa shovel....bineinteles,e doar temporar,nu va speriati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Sa-l calaresti sanatos, vii la Bucuresti pe el? multam,asta e: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Nimeni? N-aveti idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 ce intrebam in postul #309 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 ca sa fie mai usor sa-l vada pt cei care intrebau ce am luat dupa shovel....bineinteles,e doar temporar,nu va speriati. nu ne speriem......stim ca.i temporar doar ca ne pare rau dupa shovel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 ce intrebam in postul #309 aaaa,nici n-am vazut postul ala.... ar trebui sa fie de la golire carter...marea parte a uleiului sta in rezervorul de sub sha,de aia si e joja acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Ok. Deci e pentru scurgerea uleiului de motor. Pot sa stau linistit. Merci! Am intrat usor la idei crezand ca e de la golirea lichidului de ambreiaj, dar nu e cazul, surubul pentru lichidul de ambreiaj e in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Sa-l calaresti sanatos, vii la Bucuresti pe el? multam,nu stiu inca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Io, daca mi-am luat un FLHP, unde scriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 14, 2012 Autor Share Postat Aprilie 14, 2012 e ok si aici valicaddy....ca tot vechi e,desi e evo...l-ai luat pe ala din BV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Nu, dar stiu despre care vorbesti. Nu e prea vechi al meu, e din 2006 - de asta intrebam unde scriu, e TC88 EFI (nu ma injurati... ) Uite o poza-doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 14, 2012 Autor Share Postat Aprilie 14, 2012 aha,deci e mai tinar,bravo. at fa tu un topic pt FLH-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 uitati la ce am facut rost doua link cu filmulete.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 aha,deci l-ai luat pina la urma?si cu honda ce-ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 aha,deci l-ai luat pina la urma?si cu honda ce-ai facut? am vandut ,este la Bucuresti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 uitati la ce am facut rost doua link cu filmulete.. Ironhead custom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Hai ca pun Zoli link cu ceeace am filmat ieri la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Mai ai putina treaba cu reglajul la relanti. Sa ai grija sa nu ai turatia prea mica fiindca s-ar putea sa nu iti incarce alternatorul bateria. Iar bateria ai grija sa fie cat mai buna. Povestesc din patzite. Uite cum suna un motor EVO de Softail 1996 : http://www.youtube.com/watch?v=INQcwFPhnBk&feature=youtu.be Editat Octombrie 3, 2012 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Uite cum suna un motor EVO de Softail 1996... Si ce treaba au EVO sau Softail cu Ironhead-ul?!?! Editat Octombrie 3, 2012 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) @HD: Nu stiam ca trebuie sa aiba legatura! De ce nu vad filmuletul pus de mine ca media? Editat Octombrie 3, 2012 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Mai ai putina treaba cu reglajul la relanti. Sa ai grija sa nu ai turatia prea mica fiindca s-ar putea sa nu iti incarce alternatorul bateria. Iar bateria ai grija sa fie cat mai buna. Povestesc din patzite. Uite cum suna un motor EVO de Softail 1996 : Mobra e recent adusa, trebuie facut o revizie la carburator si reglat amestecul, ca sub sarcina face figuri. Revine Zoli cu detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate