$ilver Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 In perioada 14-16 Mai va avea loc la Ploiesti un festival moto organizat de clubul Silver Pistons in colaborare cu Primaria Ploiesti. Prin atragerea de sponsorizari s-a obtinut aducerea a 14 trupe rock impartite in doua seri, intrare libera pentru motociclisti si bonuri valorice de benzina pentru cei veniti din afara judetului Prahova, concursuri cu premii si distractie in stilul bikerilor intr-o locatie adecvata. Afisul evenimentului si informatii suplimentare la www.silverpistons.ro. Programul de desfasurare si harta amplasarii locatiei vor aparea in scurt timp la aceeasi adresa. P.S.: Desi pastreaza caracteristicile generale ale unei intruniri, evenimentul organizat de noi reprezinta un prilej de a ne simti bine impreuna cu muzica rock, motoare la parada, bere, gratare etc, fiind mai mult un antrenament pentru anul viitor. Ea nu se vrea a fii o intrunire oficiala, prima intrunire fiind in mod traditional cea de deschidere a sezonului la Cluj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 cam asta ar fi: http://www.silverpistons.ro/festival.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carcotashul Postat Aprilie 24, 2004 Share Postat Aprilie 24, 2004 AVEM NEVOIE DE VOI SA VENITI CA SA NE SPUNETI CE AM FACUT BINE SI CE NU, SA NE SFATUITI CUM SA O FACEM MAI BINE PENTRU CA LA ANUL SI PLOIESTIUL SA FIGUREZE PE LISTA CU INTALNIRI OFICIALE.....VREM CA SI PLOIESTIUL SA FIE UN ORAS MOTO..... NOI NE LUPTAM ACUM SA CONVINGEM OAMENII DIN PLOIESTI CA MOTOCICLETA ESTE CEA MAI IEFTINA, PUTIN POLUANTA, NE-AGLOMERANTA METODA DE DEPLASARE....FITI ALATURI DE NOI SA II CONVINGEM PE PLOIESTENI IMPREUNA!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 24, 2004 Share Postat Aprilie 24, 2004 intrare libera pentru motociclisti si bonuri valorice de benzina pentru cei veniti din afara judetului Prahova. Aici e de mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Aprilie 27, 2004 Autor Share Postat Aprilie 27, 2004 Aici e de mine. Benzina e numai pentru motociclete asa ca da-i bataie si termina Simsonu' . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 asteptam pe cristi ursu sau pe contracandidatul sau sa ne infirme si acest zvon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 O sa fie speram noi cel mai tare festival de rock in stil motociclistic din anul asta din tara asta asa ca luatzine in serios si venitzi ca nu o sa va para deloc rau! http://www.silverpistons.ro/festival.html In orice caz noi va invitam si speram sa ne distram de minune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zgubilici Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Mie mi se pare un eveniment spectaculos ce se intampla la Ploiesti. Sunt 16 trupe din cate am numarat, mai e si chestia cu benzina, si gratuit...excelent! Eu o sa fiu acolo si o sa aduc cat de multa lume pot cu mine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Atata vreme cat sigla clubului Silver Pistons MC dispare de pe afis, n-am nimic impotriva, e un eveniment binevenit pentru ploiesteni si pentru rockeri ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Mie mi se pare un eveniment spectaculos ce se intampla la Ploiesti.Sunt 16 trupe din cate am numarat, mai e si chestia cu benzina, si gratuit...excelent! Eu o sa fiu acolo si o sa aduc cat de multa lume pot cu mine! zgubiliciule, daca esti membru in clubul cu pricina si ti-ai facut uzer nou doar ca sa "aduci cat poti de multi cu tine" atunci esti un mare pacalici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zgubilici Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Am gasit linkul pe o lista de discutii a trupei Vita de Vie, asteptam de mult timp un astfel de eveniment si nu credeam ca exista oameni care sa aiba curaj sa preia initiativa, e cam complicat sa aduni toate trupele astea, sa mai fie intrare libera, ba si benzina de intors acasa. Si chiar e de admirat asta, pentru ca multi comenteaza si dau in cap, putini fac cu adevarat, si aia trebuie apreciati. Iar de Silver Pistons nu prea ma intereseaza oricum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carcotashul Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 Si chiar e de admirat asta, pentru ca multi comenteaza si dau in cap, putini fac cu adevarat, si aia trebuie apreciati. Iar de Silver Pistons nu prea ma intereseaza oricum... KOREKT!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 @zgubilici lasa-ne, lasa-ne! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 30, 2004 Share Postat Aprilie 30, 2004 Eu imi anunt prezenta oficial! Chit sa se rupe motorul pe drum ... il imping.., sunt doar 60KM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angelx_ro Postat Aprilie 30, 2004 Share Postat Aprilie 30, 2004 Se pare ca nu merita ratat asa ceva.... O sa fiu acolo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Aprilie 30, 2004 Share Postat Aprilie 30, 2004 Succes! Eu sper sa ma arunc in cap de pe scena! S.B. Motolife Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 30, 2004 Share Postat Aprilie 30, 2004 "VIN" si eu, daca nu, "BERE"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Messiah Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 Si eu "bere".... Trebuie sa scotocesc casa dupa jucarii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 Cine nu are jucari, poate sa vina cu cate o "maimutzica" in spate?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 hai ca venim si din ARAD sa va sustinem.BAFTA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 Salutare! M-am intors dupa o absenta de cateva saptamani si cu siguranta nu voi rata chestia asta. Suna bine bine de tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metall Postat Mai 5, 2004 Share Postat Mai 5, 2004 La ce ora incepe concertu de vineri seara si chiar intrarea e o jucarie sau nu am vazut bine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Mai 5, 2004 Autor Share Postat Mai 5, 2004 La ce ora incepe concertu de vineri seara si chiar intrarea e o jucarie sau nu am vazut bine? Concertul de vineri va incepe in jur de ora 19 (sapte seara pe romaneste ) dar in scurt timp vom afisa pe site (www.silverpistons.ro) un program de desfasurare a evenimentului. Chestia cu jucaria si benzina sunt pe bune, deci ai vazut bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 6, 2004 Share Postat Mai 6, 2004 Deoarece Vineri 14 mai s-au mai adaugat in program alte doua trupe, deci numai vineri sint 9 trupe si simbata 8 o sa incepem concertele mai devreme pe la 18 adica 6 pm. va asteptam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Messiah Postat Mai 6, 2004 Share Postat Mai 6, 2004 Ce trupe mai vin? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate