MOTOVETERANII Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Motoveteranii au fost la o etapa de Dirt-track in localitatea Targovishte de la bulgari.Un spectacol frumos,si o plimbare relaxanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 felicitari !!!!!!!! Asta inseamna "microb pe 2 roti", nu brum, brum la semafor si mers pe o roata cum fac multi dintre asa numitii motociclisti carora tata le-a luat aspirator de femei plin de plastic si cai putere, dar care ii deschide larg drumul de a ajunge donator de organe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Bravo, baieti! Tineti-o tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Un mic filmuletz de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Intradevar o duminica plina. Plimbarea ca plimbarea, 350 km la bulgari deja intra in banal, dar am vazut o cursa de dirt trac dupa mai bine de 40 ani. Ultima la care am asistat s-a tinut pe stadionul Dinamo. Nu mai stiu anul, dar atunci ca si acum mi-a placut foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Super filmuletul. Cred ca l-am vazut de vreo trei ori. " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " Ne bucuram ca ti-a placut. O plimbare pe care, oricare dintre noi o poate face, fara cheltuieli majore: benzina (in functie de utilaj) si maxim 50 de ron schimbati in leva. Probabil comentariile la adresa majoretelor au fost deliciul filmuletului! Respect P.S. Mi-a placut Cheful de anul trecut de la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Am vazut cand am mers in weekend in Bulgaria o masina cu vreo trei motoare de dirt track pe remorca. Am ramas ca la dentist de uimire si admiratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 (editat) Am vazut cand am mers in weekend in Bulgaria o masina cu vreo trei motoare de dirt track pe remorca. Am ramas ca la dentist de uimire si admiratie. io am si calarit una...sac Editat Aprilie 19, 2011 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate