bandit red Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 (editat) Asta se mai poate gasi prin sura omului..... Aveti idee cum se restaureaza mai bine "barca" de aluminiu ? Editat Aprilie 18, 2011 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 zona Lehliu. nu stiu ce marca sint dar eu cred ca pot fi achizitionate relativ usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Un Simsonel vai de el. Baga mai multe detalii, probabil simsonisti sunt interesati. Vali, concateneaza topicurile cu ala de pe comuniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Un Simsonel vai de el. Baga mai multe detalii, probabil simsonisti sunt interesati.Vali, concateneaza topicurile cu ala de pe comuniste. astea (sant 2) le puteti gasi relativ usor se afla in curtea unui "atelier auto?" care este gard in gard cu depozitul firmei PLEXIROM STIND CU FATA LA INTRAREA IN DEPOZIT SERVICEUL ESTE IN PARTEA STINGA. PS are niste porti albastre.daca vrea careva pot afla adresa exacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Asta se mai poate gasi prin sura omului..... Aveti idee cum se restaureaza mai bine "barca" de aluminiu ? http://www.durafix.ro/ poti suda (brazare) acasa aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 astea (sant 2) le puteti gasi relativ usor se afla in curtea unui "atelier auto?" care este gard in gard cu depozitul firmei PLEXIROM STIND CU FATA LA INTRAREA IN DEPOZIT SERVICEUL ESTE IN PARTEA STINGA.PS are niste porti albastre.daca vrea careva pot afla adresa exacta. adresa: STR. INDUSTRIEI, Nr. 3(?), Loc. LEHLIU GARA, Jud. CALARASI, mai multe date nu am. Mesaj completat adresa:STR. INDUSTRIEI, Nr. 3(?), Loc. LEHLIU GARA, Jud. CALARASI, mai multe date nu am. 1. motocicletele nu sint ale mele. 2 nu cunosc proprietarul si (sau) pretentiile lui financiare 3 maine incerc dar nu promit sa fac rost de nr lui de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) astea (sant 2) le puteti gasi relativ usor se afla in curtea unui "atelier auto?" care este gard in gard cu depozitul firmei PLEXIROM STIND CU FATA LA INTRAREA IN DEPOZIT SERVICEUL ESTE IN PARTEA STINGA.PS are niste porti albastre.daca vrea careva pot afla adresa exacta. vezi ce pret au epavele si ai si tu comision 100-200 de euro la ele,sint interesat de epave, asa in starea in care sint. Editat Aprilie 21, 2011 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 gasit la fier vechi, are cineva idee de la ce ar putea fi, pana acum stiu ca a fost de la ceva in 4t si lucra probabil vertical dupa degajarile laterale din cilindru pentru biela. dupa dimensiuni ar fi de la ceva de aprox 250 cm cilindree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 gasit la fier vechi, are cineva idee de la ce ar putea fi, pana acum stiu ca a fost de la ceva in 4t si lucra probabil vertical dupa degajarile laterale din cilindru pentru biela. dupa dimensiuni ar fi de la ceva de aprox 250 cm cilindree a fost pe un compresor pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 (editat) si funinginea de pe piston ?? am desfacut si eu compresoare si nu aveau funingine, cu atat mai mult piston asa ciudat Mesaj completat in piston mai este si o stanta: PdC scris intr-un oval Editat Aprilie 22, 2011 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Posibil sa fie cilindru si piston de oltcit........parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 gasit la fier vechi, are cineva idee de la ce ar putea fi, pana acum stiu ca a fost de la ceva in 4t si lucra probabil vertical dupa degajarile laterale din cilindru pentru biela. dupa dimensiuni ar fi de la ceva de aprox 250 cm cilindree tare posibil oltcit 600 da nui sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_motor Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 gasit la fier vechi, are cineva idee de la ce ar putea fi, pana acum stiu ca a fost de la ceva in 4t si lucra probabil vertical dupa degajarile laterale din cilindru pentru biela. dupa dimensiuni ar fi de la ceva de aprox 250 cm cilindree E sigur de Oltcit de 1129 sau 1289 cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Captura anului in curand in semnatura. Trust my words. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 dupa cocoasa pistonului , este de oltcit ! PS : au fost si oltcit-uri cu motor de 6OO , oltcit special , cu motor in 2 pistoane . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Aveti idee cum se restaureaza mai bine "barca" de aluminiu ? http://www.durafix.ro/poti suda (brazare) acasa aluminiu. nu merge cu durafix,e prea mare suprafata de lipire si v-a flamba in toate directile de n-o mai indrepti in veci.am facut odata,dar a 2-a oara...never.sudat cu MIG e cea mai buna solutie si finisate sudurile cu durafix,asta daca vrei sa pastrezi aluminiul aparent.distractie e si la faltuire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 "distractia" cea mai mare e la faltuire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Asta se mai poate gasi prin sura omului.....Aveti idee cum se restaureaza mai bine "barca" de aluminiu ? Salut....dupa ce se vede in poze ,atat cat se vede....sparturile sant prea mari ca sa se merite repararea lor ,te costa mai mult decat ai cumpara altul in stare buna. nu merge cu durafix,e prea mare suprafata de lipire si v-a flamba in toate directile de n-o mai indrepti in veci.am facut odata,dar a 2-a oara...never.sudat cu MIG e cea mai buna solutie si finisate sudurile cu durafix,asta daca vrei sa pastrezi aluminiul aparent.distractie e si la faltuire... spune-tii omului ce-l asteapta si in privinta costurilor daca a-ti mai facut asa ceva,cat costa materialele, mana de lucru......ca sa stie in ce se baga, eu zic sa caute linistit altul in stare buna si sa-l lase pe asta asa pana se iveste o ocazie onorabila sa-l repare....spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 (editat) Salut....dupa ce se vede in poze ,atat cat se vede....sparturile sant prea mari ca sa se merite repararea lor ,te costa mai mult decat ai cumpara altul in stare buna. spune-tii omului ce-l asteapta si in privinta costurilor daca a-ti mai facut asa ceva,cat costa materialele, mana de lucru......ca sa stie in ce se baga, eu zic sa caute linistit altul in stare buna si sa-l lase pe asta asa pana se iveste o ocazie onorabila sa-l repare....spor. astadin foto arata cam ca cel de care vb...ca sa iasa un lucru calumea numai cum spune 4bike se poate face,eu nam avut posibilitatea sal sudez dar am optat pt.fibra din belsug si a iesit ceva pina la urma..multa fibra si chit special pt.aluminiu..dar nu tine mult din pacate, daca se circula cu moto pe drum de tara...apar crapaturi imediat din cauza vibratiilor..sudura e sfinta. Editat Aprilie 24, 2011 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 (editat) Salut....dupa ce se vede in poze ,atat cat se vede....sparturile sant prea mari ca sa se merite repararea lor ,te costa mai mult decat ai cumpara altul in stare buna. spune-tii omului ce-l asteapta si in privinta costurilor daca a-ti mai facut asa ceva,cat costa materialele, mana de lucru......ca sa stie in ce se baga, eu zic sa caute linistit altul in stare buna si sa-l lase pe asta asa pana se iveste o ocazie onorabila sa-l repare....spor. se poate repara si asta lejer,depinde cat timp isi va aloca ptr.reparatie ca tinichigii care sa se implice nu cred ca va gasi.am vazut altele mult mai rele si s-au facut.oricum e greu de gasit unul in stare buna,90% din atasele astea sunt in stare foarte proasta.sa fie multumit ca l-a gasit si pe asta. Editat Aprilie 24, 2011 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 NSU ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 iar incepi ? pare genul de moto cu arcuri superioare la furca.Oricum e inca prea putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 NSU zic si eu ... e unul la 5 km de mine si ochiul nu prea ma inseala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate