valicaddy Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Ce bine ca romanii sunt asa inventivi si inteligenti! Ce-mi plac lucrurile vechi frumos modificate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 IJ cu W la urma ? Nii, mă Lolo, greÂşeÂşti. Iote aÂşa arată Iju cu W la coadă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Un emw stare buna deocamdata nu este de vanzare. Are acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Un emw stare buna deocamdata nu este de vanzare. Are acte. Baterie de 10 volti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Baterie de 10 volti? Nu, e baterie de Ni, 6 Volți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 ...e baterie de Ni, 6 Volți! ..Fe-Ni si electrolit alcalin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Si asta nu are 2 volti pe element? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 (editat) Si asta nu are 2 volti pe element? ..cca 1,2V Editat Octombrie 23, 2011 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 (editat) 1,12....1,13 cu aproximatie (nu se stiu valorile exacte). ...sau cu P ,adica IJ-PP Tre' sa-mi iau si eu un IJ din asta... Nii, mă Lolo, greÂşeÂşti. Iote aÂşa arată Iju cu W la coadă. Cu siguranta o sa caut un IJ d'asta... Editat Octombrie 24, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Un k-750 in moldova nu are acte. Functional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Eu nu înțeleg ce vă îngrămădiți să puneți anunțuri de pe 999.md Âşi să le prezentați ca fiind de pe aici. Făceți frate topic separat, motociclete din lumea largă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Eu nu înțeleg ce vă îngrămădiți să puneți anunțuri de pe 999.md Âşi să le prezentați ca fiind de pe aici. Făceți frate topic separat, motociclete din lumea largă... Ai dreptate desi pentru cine e din iasi sau apropriere si are duba si pasaport in 3, 4 ore maxim o are in curte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Ciprian, discutia asta e veche, daca nu ti-o scoate un moldovean (si da spaga la vama, nu asa), nu iese nimic. Si ca sa dai un 450 euro pe o motoreta fara acte nu mi se pare mare Âşmecherie, in conditiile in care la noi le gasesti cam pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Se pare ca e la moda sa tii motocicleta in ploaie, acoperita cu folie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Se pare ca e la moda sa tii motocicleta in ploaie, acoperita cu folie. pacat de ea ca ie complecta dar poate ca propriatarul vrea sa grabeasca procesul de deteriorare.stai linistit ca dupa ce va treca ploaia nu va lua folia jos(s a nu se puna praful pe ea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 aceasta bijuterie poate fi savata,daca este de vinzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 aceasta bijuterie poate fi savata,daca este de vinzare. da se popate salva cu conditia ca propriatarul sa nu iti ceara averi pe ea.pacat de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 scuze, salvata da se popate salva cu conditia ca propriatarul sa nu iti ceara averi pe ea.pacat de ea da este adevarat,tinand cont cite cheltuieli sunt si munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Se pare ca e la moda sa tii motocicleta in ploaie, acoperita cu folie. ......va urma , cat de curand si alte "motociclete in ploaie"..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 ......va urma , cat de curand si alte "motociclete in ploaie"..... baga poze sa ne mai clatarim ochii cu fier vechi:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 (editat) "Asta-i motocicleta de colectie Dom'le. A venit cineva de la muzeu sa mi-o cumpere si nu am dato." Editat Noiembrie 6, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Un emw stare buna deocamdata nu este de vanzare. Are acte. Are sigla EMW rosie cumva?moto 350cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 "Asta-i motocicleta de colectie Dom'le. A venit cineva de la muzeu sa mi-o cumpere si nu am dato." nu l ai intrebat ca daca ii moto de colectie de ce o tine in starea aia si nu a depozitato in conditii mai decente pt o moto de colectie.ce "avioane"vrea pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 cred ca o vroia cu maracini cu tot la muzeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) Deci, se ia o... muiere. Cam bisericuță (dintotdeauna, cred...) Se spînzură bărbaxu, deci... rămîne în groaznică lipsă de.... (pen' că, vezi primul rînd) Ficior-su' îÂşi ia motocicletă, o lasă în ograda ei Âşi pleacă în lume (probabil, mai trăieÂşte...) ...Âşi motocicleta stă. ÂŞi stă. ÂŞi trec eu prin ograda ei, Âşi cu gîndul la acest topic, ispitesc: - Nu o dai? - ...aaa... păi să văd ce zice băietu'... da' nu... ÂŞi azi aÂşa, mâine aÂşa... mai stricăm cîte o întrebare, la care primim acelaÂşi răspuns... Chiorenia dracului! Că i-am dat să-mi coase o bluză de training Âşi... a cusut-o strîmb! ...ca zilele trecute mojneagu' meu s-o servească cu un transport de fier-vechi, la care ghici ce a dus? Da! Cu cadrul tăiat cu flexul! Am apucat să salvez motorul, după cum ați văzut, Âşi rezervorul. Restul.... cam ruginite. Evacuarea strîmbă Âşi ciur, telescoapele spate Âşi furca față țapene chietroi + ruginite, farul boțulit... bine că nu prea mai avea după ce să-mi pară rău. Doar că n-am recuperat capacul din dreapta al motorului. Cam aÂşa arăta, dar mai ruginită. Avea cadrul pătrat Âşi far care îmbrăca ghidonul. Motorul are două evacări. Editat Noiembrie 11, 2011 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate