Bogdan D. Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 dupa 4 luni de munca a iesit motocicleta din imagini... o sa vedeti starea initiala a motocicletei si apoi cea finala.. daca vreti sa vedeti mai multe poze intrati in "coltul comunistelor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Superb Felicitarile mele si cat mai multi km fara probleme pe dansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 e superba omu'. felicitari si sa ai parte de ea fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Meriti laude ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Wonderful job! Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Frumoasa....in schimb cred ca a fost o munca...dar cred ca merita sacrificiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 tare ! super ! bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 asta e bmw??ca asa pare dupa cutie si cadru!! oricum e frumoasa,si daca nu te superi imi spui si mie ce vopsea e si cum se vopseste??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ..... .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 felicitari!! arata f bine...dar eu am ramas surprins de manerele de la frane!! n-am mai vazut pana acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 e un M72 belea, culoarea e interesanta, desi nu are a face cu originalul, si siglele de bmw ... oricum felicitari, e superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 culoare mi-o place ffff mult si cum arata begossss sa ai parte de el si sa faci cat mai multi km cu el asfalt uscat salutari cu faru' daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 hai ca a iesit super!!! felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 se vede ca ai muncit la ea... frumos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ostrici Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 ELEGANT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 de acum este de domeniul trecutului ... am si uitat de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate