boris_zx9r Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Motociclismo 43 e de acum pe piata! Din sumar: Ducati Diavel (alias Necuratul) in toata splendoarea, o serie de teste, un maxiscuter de 250 care se vrea cea mai buna solutie intr-un trafic aglomerat, dar si actualitatea moto, alaturi de o excursie la capatul lumii (reusita unei motocicliste cu spirit de aventura). La sfarsit, ceva Epoca care sa ne aduca aminte de vremurile moto de demult. Lectura placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Motociclismo 43 e de acum pe piata! Din sumar: Ducati Diavel (alias Necuratul) in toata splendoarea, o serie de teste, un maxiscuter de 250 care se vrea cea mai buna solutie intr-un trafic aglomerat, dar si actualitatea moto, alaturi de o excursie la capatul lumii (reusita unei motocicliste cu spirit de aventura). La sfarsit, ceva Epoca care sa ne aduca aminte de vremurile moto de demult. Lectura placuta! Mi-a placut numarul asta si l-am gasit chiar de joia trecuta :-) "Necuratul " mi s-a parut foarte bine ales ca titlul de coperta. Dar nu am inteles ;a excursia la capatul lumii, de ce nu ii puneti doua -trei intrebari din partea voastra fetei, in loc sa copiati doar ce a parut si pe blogul ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 am cautat ca disperatu nr. asta si nu am gasit nimic. de unde ati luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 eu am prins ultima bucata de la petrom patrascanu x basarabia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 am cautat ca disperatu nr. asta si nu am gasit nimic. de unde ati luat-o? Imedio la America House in Victoriei au inca cateva bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 nu am gasit revista asta . o platesc daca o are cineva care ar vrea sa mi-o dea mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PsG1 Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 o poti gasi la orice supermarket Kiosk, mergi la standul de reviste si iti sare imediat in ochi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Eu obisnuesc sa o cumpar de la Agip-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 gata am luat revista, acum la studiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Vreau si eu numarul 43, daca il are cineva si vrea sa-l dea sau sa-l vand il cumpar. Sunt protagonistul unui articol cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 mda, iar eu mi-am vazut casca pe una din coperti! cine imi vinde si mie revista?!?! sau mai bine o cumpar singur acum ca stie deja netul ca am aparut partial (casca!) la gazeta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Vreau si eu numarul 43, daca il are cineva si vrea sa-l dea sau sa-l vand il cumpar. Sunt protagonistul unui articol cu poze daca nu e tarziu,i-o dau eu miercuri lui survolaj sa ti-o dea.am lasat-o in camion si abia marti seara ma duc la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) mda, iar eu mi-am vazut casca pe una din coperti! cine imi vinde si mie revista?!?! sau mai bine o cumpar singur acum ca stie deja netul ca am aparut partial (casca!) la gazeta! Pff.... invidie mare. daca nu e tarziu,i-o dau eu miercuri lui survolaj sa ti-o dea.am lasat-o in camion si abia marti seara ma duc la munca. nu e graba, e bine asa, da-i-o lui Mihai. Multumesc! Editat Mai 15, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 hai ma ca am glumit! totusi recunosc ca sunt invidios, nu pentru ca ai dat la gazeta ci pentru ca, intuiesc, vorbesti de articolul cu ieseala pe circuit la Serres. Da, asta mi-ar place si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 hai ma ca am glumit! totusi recunosc ca sunt invidios, nu pentru ca ai dat la gazeta ci pentru ca, intuiesc, vorbesti de articolul cu ieseala pe circuit la Serres. Da, asta mi-ar place si mie. Ok, treci pe la mine intr-o zi, mai discutam, ne mai imprietenim, facem niste calcule, niste costuri si ai sa vezi ca nu e chiar exorbitant de scumpa o iesire la pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate