emanueln79 Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 In sfirsit visul meu este aproape implinit...dupa atit stress am reusit sa urc pe bestie... ... ...si cu ajutorul lui Dumnezeu...in primavara o sa fie in fata scarii... si asta e un mik accesoriu... . ..dedicat conservarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mery Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Buuuuuuun asa !!! Mult noroc! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 aici este locul pentru "motocicleta mea". Din cate inteleg eu inca nu este a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 aici este locul pentru "motocicleta mea". Din cate inteleg eu inca nu este a ta ...INCA...imi imprumuta cineva 6k? pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 ...INCA...imi imprumuta cineva 6k? pls nu ma ca ca tu fugi cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 nu ma ca ca tu fugi cu ei dezuleeeee...DA MAH CHEILEEEEEEE!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_devil Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Felicitari Manule,si la primavara sa te vedem trecand pe langa noi cu 301km/h! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 dezuleeeee...DA MAH CHEILEEEEEEE!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 al tau sa fie, pe cat de mult iti doresti asta! da tot il uzi.. nu scapi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 al tau sa fie, pe cat de mult iti doresti asta! da tot il uzi.. nu scapi.. ....pai nu am promis o pastrama de berbecut udata bine de tot cu un vin rosu...acum o sa am un motiv in plus...daca mai trec spre casa...o comitem mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Fain Kawa-ul! Mult noroc in achizitionarea "micutzei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Propun sa deschidem toti cate un topic cu motoarele pe care ne dam si vrem sa le luam sau visam sa le luam sau ne determina cineva sa le luam sau reprezinta c0iu lipsa sau pe scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 Fain Kawa-ul!Mult noroc in achizitionarea "micutzei" multam mult de tot...trebuie sa mai muncesc ceva timp...da trebuie...acum am un motiv.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 sa o stapanesti sanatos!!! Si sa n-o incerci pe-aia cu 301 km/h! N-avem noi drumuri si nici automobilistii educatie,de-asa ceva!!! Take care! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Nu iti trebuie foarte mult spatiu ca sa urci la 300 si raul ti se poate intampla si la 100km/h ,asa ca doar norocul ne mai tine pe picioare. Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 Felicitari Manule,si la primavara sa te vedem trecand pe langa noi cu 301km/h! si cu un R1 legat la shtanga?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 ....pai nu am promis o pastrama de berbecut udata bine de tot cu un vin rosu...acum o sa am un motiv in plus...daca mai trec spre casa...o comitem mai repede repede ... .dati 2`a palme peste ochi ca ai facut pofta la urs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 repede ... .dati 2`a palme peste ochi ca ai facut pofta la urs hai mah ca nu te uit chiar pe tine. ..da zi cum ramine cu cheile alea...le dai sau nu o tura prin padure? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 hai mah ca nu te uit chiar pe tine. ..da zi cum ramine cu cheile alea...le dai sau nu o tura prin padure? Ma .. erai beat .. ce vroiai sa zic .. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 Ma .. erai beat .. ce vroiai sa zic .. ? mda...ca tu erai treaz rau...ce sa spun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 QUOTE(dezu_ro @ Oct 17 2006, 01:39 AM) * Ma .. erai beat .. ce vroiai sa zic .. ? crackup.gif ________________________________________________________ mda...ca tu erai treaz rau...ce sa spun.... crackup.gif crackup.gif crackup.gif ________________________________________________________ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 QUOTE(dezu_ro @ Oct 17 2006, 01:39 AM) *Ma .. erai beat .. ce vroiai sa zic .. ? crackup.gif ________________________________________________________ mda...ca tu erai treaz rau...ce sa spun.... crackup.gif crackup.gif crackup.gif ________________________________________________________ exact asa cum spui tu...saraca cbr-ica...2 nebuni pe capul ei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 (editat) iata si f4-ul meu ..deocamdata e in vitrina dar m-am apucat de munca! scuze.... dar nu ma pot abtine! Editat Octombrie 17, 2006 de bogdan kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Aproape a mea Poate o pun d-un semi suicido accident si cotizati din mila una alta Dau o bere cand o iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 iata si f4-ul meu ..deocamdata e in vitrina scuze.... dar nu ma pot abtine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate