hell biker Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Io cam Âştiu ce-am in cap, dar nu prea am în buzunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 A fost fain, am fost o multime de motociclisti satanisti, am mancat o gramada si maaaama cate halci au mai ramas!... Pun si eu poze: A fost fain, am fost o multime de motociclisti satanisti, am mancat o gramada si maaaama cate halci au mai ramas!... Ii multumim lui Zen care n-a mancat, n-a baut dar a cinstit masa cu un gratar! Pun si eu poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Purghy: te repeti... din multitudinea de poze, ai pus una x2? hai ca poti mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 toate pozele sunt pe moto.samuraiders.org Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 tocmai le-am vazut damn ce ma enervez k am lipsit...aveam ocazia sa vin dar trebuia sa fac un proiect pt facultate.... oricum nice pictures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 A fost fain, am fost o multime de motociclisti satanisti, am mancat o gramada si maaaama cate halci au mai ramas!... Pun si eu poze: Super iesirea. Eu am fost cu colegii de munca la o bauta si m am mai trezit pe la 18.30, unde sa mai pleci la ora aia..... PS: ce era cu Jandarmeria pe acolo , s-or spariet de motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 PS: ce era cu Jandarmeria pe acolo , s-or spariet de motoare? Cred că le chiorăiau mațele de foame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Apropos de jandarmerie: de ce i-ati bagat in seama. Noi nici nu am vorbit cu ei. Nu ai voie frate sa te "grupezi" ca vin cu pulanele si duba. Parca am fi pe vremea raposatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Remu1 a fost infractorul El s-a întretinut cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Purghy: te repeti... din multitudinea de poze, ai pus una x2? hai ca poti mai mult Buey, doua, adica una .... dar cu JE cand plajerizam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 hehe eu am iesit cu masina, dar condusa de un prieten, cu inca 1 masina pe lacul morii, si dupa 20 min hop si garda sa ne verifice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 pozne: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 PS: ce era cu Jandarmeria pe acolo , s-or spariet de motoare? Cred ca aveau de gind sa ne amendeze ca ne pisham in public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 Hai si cu pozele mult promise (nu e vina mea ca nu doreau sa se incarce ieri ) A, si ii multumesc baiatului cu Shadow-ul ca mi-a suportat curiozitatea si daca vrei vreodata sa o vinzi... call me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lilith. Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frankotiradore Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 A fost foarte fain, mai putin paianjanii aia agatati de prin tufe - poate m-au placut pe mine in mod special insa am tot cules la ei ziua urmatoare In rest - doar sa avem 2-3 zile in plus de organizat instalatia - sa fim siguri ca sunt gratare destule, carbuni, lemne, batiste, fulare, tot ce trebuie. In orice caz, multam fain Purghy pentru organizarea micii iesiri - a fost ad-hoc insa a iesit cool, si multam si celorlalti participanti pentru o dupa-amiaza de sambata haioasa. La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Am trecut si eu pe acolo, doar asa, in vizita, ma ardea rau cheful de mers, nu de stat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Am trecut si eu pe acolo, doar asa, in vizita, ma ardea rau cheful de mers, nu de stat . pai cred si eu, dupa ce ne'ai cautat 2 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate