topgun Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 (editat) in sfarsit am ajuns si eu acasa ... In numele Clubului Moto Sapiens Dr Tr Severin va multumesc pentru participare si pentru aprecierile facute ! suntem incantati ca v-ati simtit atat de bine , ceea ce ne motiveaza sa ridicam stacheta pentru la anu ! promitem un megashow poze cu MOTO SAPIENS in flacari ? nu mai are nimeni ? Felicitarile sunt convins ca vin din sufletul celor ce au postat aici! Cristi, incearca sa te odihnesti! Ati muncit mult, dar satisfatia unui lucru bine facut va alina oboseala. Odihna placuta si aveti grija de voi! Cu mult respect, Radu Editat Iunie 6, 2011 de topgun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 ha, abia astept sa va luam whiskey-ul si la anu' singurul lucru de care imi pare rau este ca nu am apucat sa discutam si sa bem berea aia. ma intreb cand ati dormit ca ati fost tot timpul alaturi de invitati ? felicitari, felicitari, felicitari !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 7, 2011 Autor Share Postat Iunie 7, 2011 Cum spunea fratele RADU ( din Moto Sapiens ) : -- soarta ne-a ales pe noi ...... ,,SA FITI BIKERI '' , sa beti , sa va distrati cu prietenii , sa va destrabalati , ............iar noi NU AVEM CE SA FACEM , trebuie sa ne supunem .........nu stiu cum o ducem la capat ........dar trecem noi cumva peste !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 poze cu MOTO SAPIENS in flacari ? nu mai are nimeni ? Sa vedem ce gasim .... Nu prea au calitate dar la ora aia se intelege de ce tremura aparatul in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 7, 2011 Autor Share Postat Iunie 7, 2011 Sa vedem ce gasim .... Nu prea au calitate dar la ora aia se intelege de ce tremura aparatul in mana Aline ........nu fi rau , si pune pe forum , ca toata lumea te roaga : POZE DE LA CONCURSUL DE TRICOURI UDE !!! .....ca ai fost in primul rand ca fotograf dovada : ATEPTAM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Aline ........nu fi rau , si pune pe forum , ca toata lumea te roaga : POZE DE LA CONCURSUL DE TRICOURI UDE !!! .....ca ai fost in primul rand ca fotograf dovada : ATEPTAM !!! Tzine totul pentru el....nu e frumos ca si noi suntem pofticiosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Aline ........nu fi rau , si pune pe forum , ca toata lumea te roaga : POZE DE LA CONCURSUL DE TRICOURI UDE !!! .....ca ai fost in primul rand ca fotograf ATEPTAM !!! Ok Ok ... sa vad ce mai am prin aparat ... si ceva bonus din frumusetile patriei prezente la festival Sper am fost pe faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Cum spunea fratele RADU ( din Moto Sapiens ) : -- soarta ne-a ales pe noi ...... ,,SA FITI BIKERI '' , sa beti , sa va distrati cu prietenii , sa va destrabalati , ............iar noi NU AVEM CE SA FACEM , trebuie sa ne supunem .........nu stiu cum o ducem la capat ........dar trecem noi cumva peste !!! Radu zis si VARU' e un clasic in viata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missteeq Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 A fost o intalnire foarte reusita,organizata ca la carte..(poate chiar mai bine). Felicitari Moto Sapiens! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Multumim tuturor pentru aprecieri. Ne bucuram ca munca noastra nu a fost in zadar. Imi pare rau ca nu am apucat sa ciocnesc un pahar cu toata lumea prezenta. Felicitari tuturor participantilor, pe care eu vreau sa-i consider prietenii nostri. Au fost numai oameni de calitate, care vad motociclismul si camaraderia asa cum le vedem si noi, cei de la Moto Sapiens. Sa ne vedem sanatosi la anul. Asfalt uscat si la cat mai multi km pe doua roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gerula1967 Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Zona superba, fete frumoase, distractie la maxim. Reteta perfecta pentru o petrecere reusita. BRAVO!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Va multumim pentru cuvintele de lauda aduse noua insa este si meritu vostru,v-ati comporta extraordinar si a decurs totul la unison.Participarea la concursuri si la concerte a fost intrun numar foarte mare ceia ce arata ca v-a placut si competitia nu numai berea si fetele.Acum avem un an in fata pt a organiza o noua petrecere si a veni cu ceva nou si interesant.Va multumim de participare si va asteptam si la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 7, 2011 Autor Share Postat Iunie 7, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 8, 2011 Autor Share Postat Iunie 8, 2011 la aceea intalnire , toti cei care au participat iubesc acesta tara : ROMANIA ,si vor ca prin oraganizari bune , prin comportament civilizat , vor sa ridice coeficientul acestei tari............ si cerul a vazut acest lucru SA NE REVEDEM CU BINE PRIETENI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 la aceea intalnire , toti cei care au participat iubesc acesta tara : ROMANIA ,si vor ca prin oraganizari bune , prin comportament civilizat , vor sa ridice coeficientul acestei tari............ si cerul a vazut acest lucru SA NE REVEDEM CU BINE PRIETENI !!! INCREDIBIL!Tare poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 la aceea intalnire , toti cei care au participat iubesc acesta tara : ROMANIA ,si vor ca prin oraganizari bune , prin comportament civilizat , vor sa ridice coeficientul acestei tari............ si cerul a vazut acest lucru SA NE REVEDEM CU BINE PRIETENI !!! is that for real ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) Pentru mine a fost cel mai tare chef la care am participat! Felicitari organizatorilor pentru profesionalismul de care au dat dovada si pentru modul in care am fost tratati! De asemenea, m-a incantat prestatia celor de la Lemon Bikers. Sper sa ne revedem cu bine la intrunirea de la Negotin. Imi cer scuze ca nu am postat mai devreme. Editat Iunie 8, 2011 de ovidiu_hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 INCREDIBIL!Tare poza. cat de tare te oftici ? las` ca la nunta a fost mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_king Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 O intrunire de nota 10! S-a meritat sa venim;190 de km de la Bocsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate